Στο διλημμα DUKE vs DORSODURO, χωραει ανετα και το HYPERMOTARD 796. Για δες το κι αυτο, μπορει στα χαρτια να φαινεται βαρυ, αλλά στην πραξη καμια σχεση...
Στο διλημμα DUKE vs DORSODURO, χωραει ανετα και το HYPERMOTARD 796. Για δες το κι αυτο, μπορει στα χαρτια να φαινεται βαρυ, αλλά στην πραξη καμια σχεση...
Benelli TRK 502 X 2020 - Honda SH 150 2009
Από τα λεγόμενά σου φαντάζομαι δε θέλεις S/M τούμπανο για αγωνιστική χρήση,οπότε ένα ΧΤΧ ή ένα DRZ θα σε βολέψει πολύ.Ήσυχη λειτουργία,καλές σχετικά επιδόσεις και οικονομικότατα.Αρχικά δημιουργήθηκε από simosp
δεν με ενδιαφερουν μακρινα ταξιδια. προτιμω το αυτοκινητο για αυτα. κυριως το θελω για επαρχιακους δρομους και κινηση μεσα στην πολη. η μεγαλυτερη διαδρομη αν κανω, θα ειναι λιγοτερο απο 100 χλμ. αλλα ακουω τοσα πολλα, διαβαζω αλλα τοσα απο διαφορα φορουμ, που με κανουν να το σκεφτω για να παρω sm. εσυ για ποιο λογο το πουλας?
Είναι και άσπαστα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από karellen
Από τα λεγόμενά σου φαντάζομαι δε θέλεις S/M τούμπανο για αγωνιστική χρήση,οπότε ένα ΧΤΧ ή ένα DRZ θα σε βολέψει πολύ.Ήσυχη λειτουργία,καλές σχετικά επιδόσεις και οικονομικότατα.
Είναι και άσπαστα!
+649
![]()
![]()
φίλε μου το θέμα είναι τι ζητάς εσύ.
για το 690 έχω γράψει αναλυτικά και σε άλλα thread. Το δικό μου το μόνο που ζήτησε ήταν τρόμπα συμπλέκτη, παλιό κουσούρι από τα 950 και 990. Τίποτα άλλο. συντήρηση σε λογικά πλαίσια για sm και πλέον ανταλλακτικά μπορώ να σου πω πως είναι πολύ πιο φθηνά από αντίστοιχα ιταλικά ακόμα και honda. Το πιο δυνατό μονοκύλινδρο με 63 άλογα με ροπή παντού μα παντού, φοβερή οδική συμπεριφορά , χάρη στις wp αναρτήσεις και στα brembo φρένα που είναι αρκετά δυνατά και πολύ καλά σε αίσθηση. Τα πρώτα του 07 είχαν και κάποια θεματάκια με το ρύθμισμα του injection, αλλά πλέον τα καινούργια φαίνονται μια χαρά.
Τώρα το dorso με κοντά στα 200 κιλά μόνο supermotard δεν το λες, χωρίς να έχω όμως παραπάνω άποψη.
Θα το σκεφτόμουν αν έκανα περισσότερα ταξίδια λόγω ότι είναι δικύλινδρο.
Από εκεί και πέρα αν το θες για παπί πάρε όπως σου είπαν οι πιο πάνω xt ή fmx. Καμμία σχέση όμως η απόλαυση οδηγώντας το ένα με το άλλο.
ευτηχως χρηματα για να την συντηρω εχω. το προβλημα ειναι οτι δεν θελω να παω καποια βολτα και να με αφησει στην μεση του δρομου ξαφνικα. εκει ειναι το προβλημα γιατι θα ξενερωσω αφανταστα με την μηχανη.Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Μη ψάχνεις, άλλο να βγάζει ένα σκασμό άλογα, άλλο να είναι παπί.
Δεν είναι οι βλάβες μόνο, είναι και το κόστος συντήρησης (και κτίσης φυσικά)
Η μηχανή γαζώνει δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά τα σκας.
Είναι όμως λυπηρό να έχεις ένα μηχανάκι να κάθετε επειδή δεν έχεις φράγκα…
Κακή χρίση είναι και να σέρνεσαι με ένα τέτοιο μηχανάκι.
(και αμαρτία από το θεό)
Εξηγούμε δεν λέω ότι είναι κακή μηχανή, λέω ότι είναι μια ιδιαίτερη μοτοσικλέτα που ή σου ταιριάζει ή όχι.
Δεν είναι μηχανή πάντως για το ευρύ κοινό…
-εγώ τη γουστάρω αλλά δεν μπορώ να έχω ΚΑΙ αυτή-
![]()
Παρε οποιο γουσταρεις περισσοτερο, αφου οδηγησεις ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, οχι μονο γυρω γυρω στο τετραγωνο...
Οσο για το αν σε αφησει σε καποια βολτα, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μηχανακι και αν καβαλας...
Δηλαδη τα γιαπωνεζικα δεν χαλενε ποτε??????? Τι ψεμα...
Πολυ το ζαλιζετε το θεμα, υπαρχει και η εξπρες - σερβις και αλλες παρομοιες εταιρειες αν (φτου φτου μακρια...) μεινεις στο δρομο...
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Ομορφες βολτες να εχουμε, και παντα ορθιοι, αυτο ειναι το σημαντικοτερο...
Όταν είχα το v-strom και οδήγησα το Dorsoduro, προσωπικά δεν μου έκανε μεγάλη διαφορά να κάνω την αλλαγή γιατί και τα 2 είναι πολύ βαριά. Πιό πολύ κλίνει σε TDM φάση παρα σε sm πιστεύω.
Αντίθετα το 690 ήταν ό,τι χρειαζόμουν για να ξανανιώσω.:smilea: Προβλήματα προς το παρόν κανένα.
P.S. Test ride και στα 2 επιβάλλεται πρίν απο την αγορά.