Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: αγορα supermotard

Νέο μέλος

αγορα supermotard

ενδιαφερομαι για την αγορα ενος supermotard. ειμαι αναμεσα στα duke ΙΙΙ 690 και dorsoduro 750. επειδη διαβαζω σε φορουμ για διαφορες βλαβες που παρουσιαζουν και δεν θα ηθελα να αγορασω καποια μηχανη την οποια θα πηγαινω συνεχως για επισκευη, θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για τις μηχανες αυτες. μια απο τις 2 σιγουρα θα αγορασω απλως θελω την πιο αξιοπιστη.

duke III
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    duke III
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
    duke III
    "Qu ils mangent de la brioche"

τα SM απο τη φυση τους εχουν καλη σχεση με τον μαστορα,

αμ θες SM κ μακρια απο το μαστορα παρε FMX

τωρα αν πεταχτει κανεις κ σου οτι το FMX ειναι παπι δε φταιω εγω !

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Και το ΧΤ μια χαρά είναι…

Τώρα άμα πάρεις ΚΤΜ και Απρίλια και κουμπαριάσεις με το μάστορα, δε θα φταίει ούτε ο από πάνω, ούτε εγώ, ούτε ο μάστορας
    :rotflmao:

Εκτός αν είναι πλούσιος οπότε
    ΣΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΣΟΥ

Έρχεται ο μάστορας ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ παίρνει το μηχανάκι και στο ξαναφέρνει τζάμι.
    Του κολλάς και μια 50άρα στο δόξα πατρί γιατί είναι τσίφτης και από κει πάνε όλα…
    Στο κάτω κάτω λεφτά έχομεν κι άμα λάχει αύριο τη πρώτη εσπερινή χτυπάμε άλλο μηχανάκι της αρεσκείας μας …
    (αλλά άμα δεν έχεις άσε τους άλλους να λένε)

Εναλλακτικά είσαι γάτος και το φτιάχνεις μόνος σου, αλλά τότε δε ρώταγες...
    Θα ήξερες!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Τι βλάβες έχεις ακούσει για το 690??
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    για το duke εχω ακουσει για τρομπα συμπλεκτη και καυσιμου. τωρα τα αλλα οπως οτι καιει λαμπες και προβλημα με την μπαταρια δεν τα θεωρω και τοσο σοβαρα απο οικονομικης αποψης.

Νέο μέλος
    παντως οταν μιλαω για αξιοπιστια το μεγαλυτερο προβλημα ειναι να εχω παει βολτα με την μηχανη και με αφησει σε κανενα ξεκαρφωτο μερος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από simosp
    παντως οταν μιλαω για αξιοπιστια το μεγαλυτερο προβλημα ειναι να εχω παει βολτα με την μηχανη και με αφησει σε κανενα ξεκαρφωτο μερος.
    Δεν το έχω πολύ καιρό και πιθανότατα θα το αλλάξω σύντομα, αλλά δεν έχω ακούσει για κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, να σου πω την αλήθεια. Το 4ήμερο που μας πέρασε, έκανα 1000 χλμ. Μάλιστα την Τρίτη μόνο, έκανα 440 χλμ σερί, με μία στάση για βενζίνη. Αν σου αρέσει αυτό το στυλ, το Duke δεν έχει αντίπαλο.
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Δεν το έχω πολύ καιρό και πιθανότατα θα το αλλάξω σύντομα, αλλά δεν έχω ακούσει για κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, να σου πω την αλήθεια. Το 4ήμερο που μας πέρασε, έκανα 1000 χλμ. Μάλιστα την Τρίτη μόνο, έκανα 440 χλμ σερί, με μία στάση για βενζίνη. Αν σου αρέσει αυτό το στυλ, το Duke δεν έχει αντίπαλο.
    δεν με ενδιαφερουν μακρινα ταξιδια. προτιμω το αυτοκινητο για αυτα. κυριως το θελω για επαρχιακους δρομους και κινηση μεσα στην πολη. η μεγαλυτερη διαδρομη αν κανω, θα ειναι λιγοτερο απο 100 χλμ. αλλα ακουω τοσα πολλα, διαβαζω αλλα τοσα απο διαφορα φορουμ, που με κανουν να το σκεφτω για να παρω sm. εσυ για ποιο λογο το πουλας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από simosp
    δεν με ενδιαφερουν μακρινα ταξιδια. προτιμω το αυτοκινητο για αυτα. κυριως το θελω για επαρχιακους δρομους και κινηση μεσα στην πολη. η μεγαλυτερη διαδρομη αν κανω, θα ειναι λιγοτερο απο 100 χλμ. αλλα ακουω τοσα πολλα, διαβαζω αλλα τοσα απο διαφορα φορουμ, που με κανουν να το σκεφτω για να παρω sm. εσυ για ποιο λογο το πουλας?
    Δεν το πουλάω ακόμα, αλλά μάλλον θα κάνω μια προσπάθεια μετά το καλοκαίρι. Αν φύγει, καλώς. Αλλάζω μηχανάκια συνεχώς τελευταία, προσπαθώντας να βρω το ένα τέλειο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταλήξει. Τον τελευταίο χρόνο έχουν περάσει 4 από τα χέρια μου, εκ των οποίων τα 3 SM και τα 2 ΚΤΜ... Και μάλλον πάλι κάποιο ΚΤΜ SM θα δοκιμάσω.

Φυσικά δεν το πήρα για ταξίδια, αλλά θέλω να σου πω ότι κάνει απροβλημάτιστα τα πάντα. Ειδικά αν το θες για μικρότερες διαδρομές, είναι απίστευτο εργαλείο. Κι εγώ έχω αυτοκίνητο, αλλά προτιμώ να το χρησιμοποιώ στις καταιγίδες :P
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Δεν το πουλάω ακόμα, αλλά μάλλον θα κάνω μια προσπάθεια μετά το καλοκαίρι. Αν φύγει, καλώς. Αλλάζω μηχανάκια συνεχώς τελευταία, προσπαθώντας να βρω το ένα τέλειο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταλήξει. Τον τελευταίο χρόνο έχουν περάσει 4 από τα χέρια μου, εκ των οποίων τα 3 SM και τα 2 ΚΤΜ... Και μάλλον πάλι κάποιο ΚΤΜ SM θα δοκιμάσω.

Φυσικά δεν το πήρα για ταξίδια, αλλά θέλω να σου πω ότι κάνει απροβλημάτιστα τα πάντα. Ειδικά αν το θες για μικρότερες διαδρομές, είναι απίστευτο εργαλείο. Κι εγώ έχω αυτοκίνητο, αλλά προτιμώ να το χρησιμοποιώ στις καταιγίδες :P
    το γνωριζω αυτο και για αυτο επελεξα sm. απλως θελω να ξερω πιο ειναι το πιο αξιοπιστο απο τα 2 που ανεφερα ωστε οταν κανω καποια διαδρομη να μην σκεφτομαι αν υπαρχει πιθανοτητα να με αφησει στο δρομο. παντως εχω ακουσει οτι στα duke ΙΙΙ που κατασκευαστηκαν απο 2010 και μετα εχουν διορθωθει καποια προβληματα και γενικα οτι ειναι πιο αξιοπιστα. δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο ομως

Μηχανικά το 690 είναι το πιο αξιόπιστο μοτέρ της ΚΤΜ, απ'όσο ξέρω. Δεν έχει ακουστεί κανένα σοβαρό πρόβλημα. Προσωπικά το δικό μου δεν έχει κάψει ούτε λάμπα. Τρόμπα βενζίνης αλλάχτηκε με την αγορά από το μαγαζί που το πήρα, όταν διαπίστωσα το πρόβλημα. Αλλά, ξαναλέω, έχω ρωτήσει σε συνεργεία και δε συνηθίζεται να βγάζουν προβλήματα. Το συγκεκριμένο οφείλεται σε κακή χρήση και μόνο (σε συνδυασμό με τα ποιοτικά καύσιμα που διαθέτει η χώρα μας).

Για το Aprilia δεν έχω την παραμικρή ιδέα, αλλά πρόκειται για 190 κιλά μηχανάκι, οπότε δε βρίσκεται καν στο τοπ 20 της λίστας μου. Αν είναι να πάρω 190 κιλά μηχανάκι, θα ξαναπάρω 1000ρι SS.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Μη ψάχνεις, άλλο να βγάζει ένα σκασμό άλογα, άλλο να είναι παπί.
    Δεν είναι οι βλάβες μόνο, είναι και το κόστος συντήρησης (και κτίσης φυσικά)
    Η μηχανή γαζώνει δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά τα σκας.
    Είναι όμως λυπηρό να έχεις ένα μηχανάκι να κάθετε επειδή δεν έχεις φράγκα…

Κακή χρίση είναι και να σέρνεσαι με ένα τέτοιο μηχανάκι.
    (και αμαρτία από το θεό)

Εξηγούμε δεν λέω ότι είναι κακή μηχανή, λέω ότι είναι μια ιδιαίτερη μοτοσικλέτα που ή σου ταιριάζει ή όχι.
    Δεν είναι μηχανή πάντως για το ευρύ κοινό…

-εγώ τη γουστάρω αλλά δεν μπορώ να έχω ΚΑΙ αυτή-

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 21:01
  2. Αγορα V-strom 650
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 18:11
  3. Απαντήσεις: 2