Εσύ θα με κάνεις να πάρω στρουμφοκαπέλο..Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
βασικα περιμενα το "καραφλος", αλλα και το "μπλε" μας κανει...![]()
![]()
Εσύ θα με κάνεις να πάρω στρουμφοκαπέλο..Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
βασικα περιμενα το "καραφλος", αλλα και το "μπλε" μας κανει...![]()
![]()
Παιδια!!
τα πραγματα τοτε ηταν τραγικα στο δρομο.
Ο καθε ατζαμης τουριστας ενοικιαζε μηχανακι χωρις να εχει καν διπλωμα,
μονο με το διαβατηριο.
Ολοι οσοι ειχαν ανοιξει εκεινη την εποχη μαγαζι με ενοικιαζομενα,ειχαν πλουτιση.
Αυτος ο μπεκροιδιοκτητης εχει γινει μεγας και τρανος(τραγος θα ελεγα)τωρα,τα μηχανακια τα κρατουσε 2 με 3 χρονια και αφου ειχαν κανει 100000+χλμ τα πουλουσε,
Κατι typhoon κατι adres (τα adres 100αρια γαμαγαν ολα τα μηχανακια μεχρι 100κυβ.) εφευγαν αερα πατερα τοτε.
Την χελωνα,την ειχε παρει μια μπατσινα στον κηπο της,ετσι ειχα ακουσει.
Οι τουριστες δεν ειχαν παθει τιποτα,μονο η μια κοπελα απο το πεσιμο στραμπουληξε τον αριστερο καρπο.
Ο θειος μου ηταν τοτε οδηγος ασθενοφορου και μας ειπε οτι εκαναν ολοι την ωρα χαβαλε οι ξενοι με το σκηνικο.
Τους φανηκε περιεργο οτι περπατουσε μια ελευθερη χελωνα στο δρομο..
Ειδικα μια χελωνα K I L L E R
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
παρε του σακι σακει γιατι σηκων
σκον
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Αν σας αρεσουν οι ιστοριες μου εχω αλλες 4 απ οτι θυμαμαι τωρα,
Η επομενη θα ειναι:
"Η ΤΡΕΛΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΕ ΤΟ FAME"
Τα fame ηταν τα μικρα αυτοματα με τα καλαθακια μπροστα,εβγαινε σε μπλε ασπρο, και ηταν της suzuki αν δεν κανω λαθος!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχει πολυ γελιο!!!
Υ.Γ εχω και καποιες οι οποιες δεν ειχαν καθολου καλο τελος και δεν ξερω αν πρεπει να λεμε τετοιες ιστοριες.Προτιμω οσες ειναι αστειες παντως..
σκον
Περιμένουμε αδελφέ!![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Αντε ρε Αχιλλέα ακόμα ??? Περιμένει τόσος κόσμος....![]()
![]()
Run, rabbit run
Kαλά το πάς ....
Γιά πές και αυτήν με την <<ΤΡΕΛΛΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΕ ΤΟ FAME>>![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από axilleas samos
Παιδια!!
μονο με το διαβατηριο.
Ολοι οσοι ειχαν ανοιξει εκεινη την εποχη μαγαζι με ενοικιαζομενα,ειχαν πλουτιση.
Αυτος ο μπεκροιδιοκτητης εχει γινει μεγας και τρανος(τραγος θα ελεγα)τωρα,τα μηχανακια τα κρατουσε 2 με 3 χρονια και αφου ειχαν κανει 100000+χλμ τα πουλουσε,
Κατι typhoon κατι adres (τα adres 100αρια γαμαγαν ολα τα μηχανακια μεχρι 100κυβ.) εφευγαν αερα πατερα τοτε.
Οι τουριστες δεν ειχαν παθει τιποτα,μονο η μια κοπελα απο το πεσιμο στραμπουληξε τον αριστερο καρπο.
Ο θειος μου ηταν τοτε οδηγος ασθενοφορου και μας ειπε οτι εκαναν ολοι την ωρα χαβαλε οι ξενοι με το σκηνικο.
![]()
![]()
![]()
![]()
Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ελιωσα...![]()
![]()
![]()
![]()
Αχιλλεα περιμενουμε το "Η ΤΡΕΛΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΕ ΤΟ FAME"
Γιατί σήμερα πως νοικιάζονται τα μηχανάκια και οι γουρούνες στους τουρίστες;Αρχικά δημιουργήθηκε από axilleas samos
Παιδια!!
μονο με το διαβατηριο.
![]()
![]()
Με το διαβατήριο - ταυτότητα και τη VISA. ...και όποιο πάρει ο χάρος.
Μανόλης Κ
Αρχικά δημιουργήθηκε από manolis_κa
Γιατί σήμερα πως νοικιάζονται τα μηχανάκια και οι γουρούνες στους τουρίστες;
Με το διαβατήριο - ταυτότητα και τη VISA. ...και όποιο πάρει ο χάρος.
Ετσι ακριβως ειναι.ειναι πολυ σοβαρο το θεμα αυτο!!
Δινουν μηχανακια σε ανθρωπους που ουτε εμπειρια εχουν,ειδικα σε δρομους οπως ειναι της ελλαδας,ουτε διπλωμα,και το βασικοτερο ειναι οτι τα δινουν και σε ηλικιωμενους.
Εχω δει τουριστες να προσπαθουν να ανεβουν μια ανηφορα δυκαβαλο,και να φερνουν καπακι γιατι δεν τραβουσε το μηχανακι,(αποτομη ανηφορα)
Πολλες φορες βαζουν και τα ποδια τους κατω,για να δωσουν λιγη ωθηση παραπανο![]()
![]()
Ειναι τραγικα!!!
Απορω πως το επιτρεπει αυτο η αστυνομια,εχουν γινει πολλα ατυχηματα με τουριστες στα νησια και σε ολοι την ελλαδα βεβαια.
Ειδικα οταν τους βλεπω με κατι ηλιθια κρανη (παιδικη τραγιασκα) που προστατευει μονο το μαλλι... σκεφτομαι!! που ειναι τωρα η αστυνομια να κοψει μερικους Κ****Σ
Που μονο πιτσιρικαδες και φτιαγμενα παπακια ξερουν να σταματανε.
Ας σταματησουν μια φορα και τους τουριστες,ας δουν ποσοι απ'αυτους εχουν διπλωμα,ειμαι 1000% σιγουρος οτι το 60+% δεν θα εχει.
Αλλα σου λεει απ την αλλη,οι τουριστες ερχονται και μας αφηνουν λεφτα,πρεπει να τους αφηνουμε ελευθερους γιατι θα χαλασουν οι σχεσεις μας και δεν θα μας ξανα προτιμησουν.
Μη :a14: :a14:
Οτι και να πουμε αυτο δεν αλλαζει!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
και μη ξεχνιoμαστε Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ω Σ "Η ΤΡΕΛΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΕ ΤΟ FAME"
Μια "ταινια" με πολλη :a015::a017: πολλη
:a37:
και πολλη
:a029:
Υ.Γ πως ανεβαζω και φωτο στο κειμενο;
σκον
αργεις λεμεΑρχικά δημιουργήθηκε από axilleas samos
[Β]και μη ξεχνιoμαστε Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ω Σ "Η ΤΡΕΛΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΕ ΤΟ FAME"
Υ.Γ πως ανεβαζω και φωτο στο κειμενο; [/B]![]()
![]()
για φωτο δες εδω![]()