Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Αγορά Ninja 250r

Παλαιό μέλος

Re: Αγορά Ninja 250r

Αρχικά δημιουργήθηκε από audioslave
    Λοιπόν...
    Καλοβλεπω εδω και κανα χρονο το ninja το 250αρι...αλλα δν ξερω κατα ποσον αξιζει να δωσεις περιπου 3000χιλιαρικα για ενα 250αρι και αν τελικα θα με καλυψει...
    Ειμαι εδω και 2 χρονια κατοχος ενος ΚΤΜ 200 '07.Απο μηχανες κτλπ δεν εχω οδηγησει αρκετες.Νομιζω για αρχη το 250αρι ειναι καλη επιλογη.Αλλα κολαω στο γεγονος οτι ισως μετα απο κανα χρονο θελησω να παω σε κατι πιο γρηγορο(δεν ειμαι κανας γκαζοφονιας μην με αρπαξετε απ τα μουτρα)...
    Και κατι αλλο.Θελω να παιρνω την μηχανη τα σαββατοκυριακα π.χ και να κανω κανα ταξιδακι.Μπορεις με το Ninjaki να κανεις ταξιδια(εντος Ελλαδος φυσικα) ή μετα απο καμια 50αρα km θα θελει σταση επειδη θα εχει αναψει???
    Θεση οδηγησης,φρενα κτλπ περιμενω καποιος ιδιοκτητης να βοηθησει και να πει την γνωμη του.

Ευχαριστωωωωώ
    Tο μηχανακι το εχει ο κολητος μου και το χω παρει αρκετες φορες.Μια χαρα ειναι,και τα φρενακια του(καλη αποδοση εχουν και καλη σταδιακοτητα) και το γκαζι του εχει(καμια 28αρα με 30αρα βγαζει,φωτιες δεν βαζει στην ασφαλτο,αλλα μιλαμε για 250αρι),ο κινητηρας του δεν μασαει εχει κανει και long distances,η αναρτηση για αυτα που μπορει να κανει η μηχανη(μαμα) ειναι επαρκης,(by the way το μηχανακια πλαγιαζει για πλακα,ειναι μιλαμε παιχνιδι,μια φορα απο το δικο μου το πλαγιαζω πιο πολυ),η θεση οδηγησης ειναι ορθια και ξεκουραστη,αξιοπιστο ειναι.
    Αυτα τα ολιγα,για μενα αν δεν το χεις παρει ηδη χτυπα το!

Παλαιό μέλος
    Θα συμφωνήσω με όλους τους παραπάνω για τα καλά που έχει το ninja 250. Αλλά να σημειώσω το ότι λόγω σχεδίασης και φιλοσοφίας(και καλά) χάνει πόντους απο την καθημερινότητα και εξηγούμαι

Πολύ όμορφα τα πλαστικά του, αλλά όπως καταλαβαίνεις μεσα στη πόλη μόνο μπελαδες προκαλούν σε πιθανή πτώση

Αποθηκευτικοί χώροι τίποτα (όπως τα περισσότερα μη σκουτερ δηλαδή) αλλά λόγω σχεδίασης πάλι είναι λίγο δύσκολο να του φορέσεις μπαγκαζιέρα

Κατα τ΄άλλα αξιοπιστία μακράν, σχετικά γρήγορο και κάνει και ταξιδάκια.

Ασχετο το ΚΤΜ το δίνεις???

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από typhoon
    Θα συμφωνήσω με όλους τους παραπάνω για τα καλά που έχει το ninja 250. Αλλά να σημειώσω το ότι λόγω σχεδίασης και φιλοσοφίας(και καλά) χάνει πόντους απο την καθημερινότητα και εξηγούμαι

Πολύ όμορφα τα πλαστικά του, αλλά όπως καταλαβαίνεις μεσα στη πόλη μόνο μπελαδες προκαλούν σε πιθανή πτώση

Αποθηκευτικοί χώροι τίποτα (όπως τα περισσότερα μη σκουτερ δηλαδή) αλλά λόγω σχεδίασης πάλι είναι λίγο δύσκολο να του φορέσεις μπαγκαζιέρα

Κατα τ΄άλλα αξιοπιστία μακράν, σχετικά γρήγορο και κάνει και ταξιδάκια.

Ασχετο το ΚΤΜ το δίνεις???
    Δυστυχως αυτο για τα πλαστικα ειναι αληθεια,ξεχασα να το αναφερω η μαμα καβασακι δεν βαζει μανιταρια(ετσι τουλαχιστον ειχαν πει στον κολλητο μου),γιατι ηταν σχεδιαστικα κατι που δεν προεβλεψαν και πρεπει να τρυπησεις πλαστικο(καλα ολα γινονται αλλα τεσπα).Οσο αφορα την μπαγκαζιερα των σκουτερ λυση υπαρχει,δεν ειναι τοσο οικονομικη οσο της μπαγκαζιερας,αλλα...αμα θες βαζεις μπαγκστερ τσιμπας τανκ μπαγκ και διχτακι,τσιμπας και ενα μπακ πακ,και φευγεις και για 2ημερες αποδρασεις.Τωρα οσο αφορα τα πλαστικα του σε περιπτωση πτωσης(παντα μιλαμε χωρις μανιταρια),ολα τα ντυμενα ενα τροπο συμπεριφορας εχουν,απλα σπανε,δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο περα απο το να αγορασεις ενα 2ο κουστουμι απο τα φθηνα που κυκλοφορουν,το βαζεις πανω μεχρι να μαθεις οσο το δυνατον παραπανω το μηχανακι(για ενα ευλογο χρονικο διαστημα εσυ θα κρινεις)και μετα βαζεις το μαμα που ειναι πιο μουρατο και ποιοτικο.Ολα αυτα βεβαια σε περιπτωση που δε βρεις κανα τσακαλο μαστορι να σου βαλει μανιταρια.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Kawasaki Ninja 250R 2008
    από idi στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 358
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2010, 08:12
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2008, 10:50
  3. rs 125-r125-ninja 250r
    από frantxar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2008, 01:00