Tο μηχανακι το εχει ο κολητος μου και το χω παρει αρκετες φορες.Μια χαρα ειναι,και τα φρενακια του(καλη αποδοση εχουν και καλη σταδιακοτητα) και το γκαζι του εχει(καμια 28αρα με 30αρα βγαζει,φωτιες δεν βαζει στην ασφαλτο,αλλα μιλαμε για 250αρι),ο κινητηρας του δεν μασαει εχει κανει και long distances,η αναρτηση για αυτα που μπορει να κανει η μηχανη(μαμα) ειναι επαρκης,(by the way το μηχανακια πλαγιαζει για πλακα,ειναι μιλαμε παιχνιδι,μια φορα απο το δικο μου το πλαγιαζω πιο πολυ),η θεση οδηγησης ειναι ορθια και ξεκουραστη,αξιοπιστο ειναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από audioslave
Λοιπόν...
Καλοβλεπω εδω και κανα χρονο το ninja το 250αρι...αλλα δν ξερω κατα ποσον αξιζει να δωσεις περιπου 3000χιλιαρικα για ενα 250αρι και αν τελικα θα με καλυψει...
Ειμαι εδω και 2 χρονια κατοχος ενος ΚΤΜ 200 '07.Απο μηχανες κτλπ δεν εχω οδηγησει αρκετες.Νομιζω για αρχη το 250αρι ειναι καλη επιλογη.Αλλα κολαω στο γεγονος οτι ισως μετα απο κανα χρονο θελησω να παω σε κατι πιο γρηγορο(δεν ειμαι κανας γκαζοφονιας μην με αρπαξετε απ τα μουτρα)...
Και κατι αλλο.Θελω να παιρνω την μηχανη τα σαββατοκυριακα π.χ και να κανω κανα ταξιδακι.Μπορεις με το Ninjaki να κανεις ταξιδια(εντος Ελλαδος φυσικα) ή μετα απο καμια 50αρα km θα θελει σταση επειδη θα εχει αναψει???
Θεση οδηγησης,φρενα κτλπ περιμενω καποιος ιδιοκτητης να βοηθησει και να πει την γνωμη του.
Ευχαριστωωωωώ![]()
Αυτα τα ολιγα,για μενα αν δεν το χεις παρει ηδη χτυπα το!