Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Αγορά Ninja 250r

Αγορά Ninja 250r

Λοιπόν...
    Καλοβλεπω εδω και κανα χρονο το ninja το 250αρι...αλλα δν ξερω κατα ποσον αξιζει να δωσεις περιπου 3000χιλιαρικα για ενα 250αρι και αν τελικα θα με καλυψει...
    Ειμαι εδω και 2 χρονια κατοχος ενος ΚΤΜ 200 '07.Απο μηχανες κτλπ δεν εχω οδηγησει αρκετες.Νομιζω για αρχη το 250αρι ειναι καλη επιλογη.Αλλα κολαω στο γεγονος οτι ισως μετα απο κανα χρονο θελησω να παω σε κατι πιο γρηγορο(δεν ειμαι κανας γκαζοφονιας μην με αρπαξετε απ τα μουτρα)...
    Και κατι αλλο.Θελω να παιρνω την μηχανη τα σαββατοκυριακα π.χ και να κανω κανα ταξιδακι.Μπορεις με το Ninjaki να κανεις ταξιδια(εντος Ελλαδος φυσικα) ή μετα απο καμια 50αρα km θα θελει σταση επειδη θα εχει αναψει???
    Θεση οδηγησης,φρενα κτλπ περιμενω καποιος ιδιοκτητης να βοηθησει και να πει την γνωμη του.

Ευχαριστωωωωώ

Μανιβελάτο μέλος

Re: Αγορά Ninja 250r

Αρχικά δημιουργήθηκε από audioslave
    Λοιπόν...
    Καλοβλεπω εδω και κανα χρονο το ninja το 250αρι...αλλα δν ξερω κατα ποσον αξιζει να δωσεις περιπου 3000χιλιαρικα για ενα 250αρι και αν τελικα θα με καλυψει...
    Ειμαι εδω και 2 χρονια κατοχος ενος ΚΤΜ 200 '07.Απο μηχανες κτλπ δεν εχω οδηγησει αρκετες.Νομιζω για αρχη το 250αρι ειναι καλη επιλογη.Αλλα κολαω στο γεγονος οτι ισως μετα απο κανα χρονο θελησω να παω σε κατι πιο γρηγορο(δεν ειμαι κανας γκαζοφονιας μην με αρπαξετε απ τα μουτρα)...
    Και κατι αλλο.Θελω να παιρνω την μηχανη τα σαββατοκυριακα π.χ και να κανω κανα ταξιδακι.Μπορεις με το Ninjaki να κανεις ταξιδια(εντος Ελλαδος φυσικα) ή μετα απο καμια 50αρα km θα θελει σταση επειδη θα εχει αναψει???
    Θεση οδηγησης,φρενα κτλπ περιμενω καποιος ιδιοκτητης να βοηθησει και να πει την γνωμη του.

Ευχαριστωωωωώ
    Με 110-120 γυρνάς τον κόσμο..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Re: Re: Αγορά Ninja 250r

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Με 110-120 γυρνάς τον κόσμο..
    Με ninja 250r ??

Για το μηχανάκι δεν έχω άποψη

δεν το ξερω το μηχανακι αλλα αν θελεις ψαξε στα ταξιδιωτικα ενα παλικαρι που πηγε στην ινδια (περνωντας απο ολα τα -σταν) κ επιστροφη... με ενα 200ρι ΜΟΝΟκυλινδρο...

Μανιβελάτο μέλος

Re: Re: Re: Αγορά Ninja 250r

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Με ninja 250r ??

Για το μηχανάκι δεν έχω άποψη
    Τι να σου πω.. άλλοι γύρισαν τον κόσμο με XR250 και άλλοι έφτασαν στην άκρη του κόσμου με vespa.. 33 άλογα βγάζει και στο κοντέρ θα δεις και 170.. Με μία άλλη σέλα πάει παντού..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Στείλε πμ με το ερώτημα στον fdTolis. Νομίζω ότι θα σε καλύψει.
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    δεν το ξερω το μηχανακι αλλα αν θελεις ψαξε στα ταξιδιωτικα ενα παλικαρι που πηγε στην ινδια (περνωντας απο ολα τα -σταν) κ επιστροφη... με ενα 200ρι ΜΟΝΟκυλινδρο...
    Ναι το εχω διαβασει αυτο.Ενας απ τους λογους που το παλικαρι πηρε τετοιο μηχανακι ηταν σε περιπτωση που τον αφηνε να το παραταγε γιατι ηταν φθηνο.Αρα δεν ειναι και το καλυτερο παραδειγμα νομιζω

Ευχαριστώ για ολες τις απαντησεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Στείλε πμ με το ερώτημα στον fdTolis. Νομίζω ότι θα σε καλύψει.
    Οκ θα το κανω.Aν και θελω να συλλεξω γνωμες για να εχω μια πιο σιγουρη αποψη...
    Thanks

Μανιβελάτο μέλος
    Ναι το εχω διαβασει αυτο.Ενας απ τους λογους που το παλικαρι πηρε τετοιο μηχανακι ηταν σε περιπτωση που τον αφηνε να το παραταγε γιατι ηταν φθηνο.Αρα δεν ειναι και το καλυτερο παραδειγμα νομιζω
    Ίσως αλλά το XR200 δεν έχει καμία σχέση με το ninjaκι το οποίο είναι πολύ πιο δυνατό, δικύλινδρο και υδρόψυκτο..

Ενας απ τους λογους που το παλικαρι πηρε τετοιο μηχανακι ηταν σε περιπτωση που τον αφηνε να το παραταγε γιατι ηταν φθηνο.
    Το ταξιδι που εκανε κοστισε μια μικρη περιουσια, δεν θα σκεφτοταν το μηχανακι ετσι κ αλλιως, δεν σου ειπα να παρεις XR200 για ταξιδια, σου λεω οτι αν αυτος εκανε τον γυρο του κοσμου... με το νιντζακι πας κ στο φεγγαρι μονοκοπανια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Το ταξιδι που εκανε κοστισε μια μικρη περιουσια, δεν θα σκεφτοταν το μηχανακι ετσι κ αλλιως
    Aυτό ειναι απο το επισημο site του παιδιου που εκανε το ταξιδι(ταξιδαρα βασικα): "Πολύ φθηνή, οπότε υπήρχε η δυνατότητα σε μια ανάγκη να παρατήσω τη μοτοσικλέτα και να επιστρέψω αεροπορικώς."

Τελος παντων δεν παιζει ρολο.Καταλαβα τι θες να πεις για το ninjaki.Οπότε οσον αφορα τα ταξιδια δεν θα με απογοητευσει.
    Για τα αλλα που εγραψα παραπανω αν γνωριζει καποιος ας πει την γνωμη του(δυναμη,αναρτησεις,φρενα,θεση οδηγησης,κτλπ).Για να οδηγουμε ενα που μηχανακι που να ειναι σχετικα σωστα στημενο και να μην ειναι φτερο στον ανεμο....Παντως κατι βιντεακια που βλεπω φαινετε να τραβαει το μηχανακι για 250αρι...

Ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια

Aυτό ειναι απο το επισημο site του παιδιου που εκανε το ταξιδι(ταξιδαρα βασικα): "Πολύ φθηνή, οπότε υπήρχε η δυνατότητα σε μια ανάγκη να παρατήσω τη μοτοσικλέτα και να επιστρέψω αεροπορικώς."

Τελος παντων δεν παιζει ρολο.Καταλαβα τι θες να πεις για το ninjaki.Οπότε οσον αφορα τα ταξιδια δεν θα με απογοητευσει.
    Για τα αλλα που εγραψα παραπανω αν γνωριζει καποιος ας πει την γνωμη του(δυναμη,αναρτησεις,φρενα,θεση οδηγησης,κτλπ).Για να οδηγουμε ενα που μηχανακι που να ειναι σχετικα σωστα στημενο και να μην ειναι φτερο στον ανεμο....Παντως κατι βιντεακια που βλεπω φαινετε να τραβαει το μηχανακι για 250αρι...

Ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια
    νομιζω οτι στη κατηγορια του ειναι best buy.....
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

paidia kalispera..egw exw ena beverly 250...peiragmeno...kai skeftome na perasw se street meria...a3izei na poulisw to beverly pisteuete 8a eine mia skala pio panw to ninja to 250???? euxaristw para polu
    ter

Νέο μέλος
    εγω θα σου πρότεινα να παρεις ενα 600 κατευθείαν
    Circles we going around..around in..

uparxei ena 9ema wmos...eimai 17 xronon....:PPPPP
    ter

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kawasaki Ninja 250R 2008
    από idi στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 358
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2010, 08:12