Για παπι Yamaha Crypton 105cc του 1999 μοντελοΑρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Για τί μηχανάκι μιλάμε ;
Για παπι Yamaha Crypton 105cc του 1999 μοντελοΑρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Για τί μηχανάκι μιλάμε ;
Σπεύδε βραδέως..
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Αν αδειάσει η θέση του Randy de Toumbe στην Pramac Racing Team θέτεις σοβαρή υποψηφιότητα για τη θέση του...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σπεύδε βραδέως..
:a19: Υes Master....Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
πάμε 6 χρόνια πίσω .... ξυπνάω πρωί, καβαλάω το crypton και φεύγω για καινούργια λάστιχα. Μια ώρα μετά, βολτάρω στο Παγκράτι δοκιμάζοντας τα ολόφρεσκα παπά! δεν μπορούσα να πιστέψω τη διαφορά που είχαν με τα ναϋλον που φορούσε πριν... κατεβαίνοντας δε θυμάμαι ποιόν μονόδρομο και περνώντας δεξιά απο τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, μου πετάγεται στα 3 μέτρα ανάμεσα απο τα σταματημένα ένα xt-dt-xr de thymamai μοντέλο!!! του πετάω και γω το crypton στα μούτρα, δεν πέφτω και αρχίζω να τρέχω σαν τον forrest προσπαθώντας να κρατήσω ισορροπία. Πιάνεται και το αντιανεμικό σε ένα καθρέπτη σκίζεται, ρίχνω τα καντήλια μου στον μαλάκα, μου ζητάει συγγνώμη, με πληρώνει και το αντιανεμικό και συνεχίζω ....
''κοίτα να δείς ρε, σήμερα που έβαλα και καινουργια λάστιχα θα την πατήσω ρε γμτ''? σκέφτομαι...
Φτάνω στο φανάρι και στρίβω αριστερά να κατέβω προς Βουλιαγμένης και εκεί που αρχίζει να κατηφορίζει ο δρόμος, βγάζω αριστερό φλάς, κοιτάω τον καθρέπτη μου, και μπαίνω με φόρα στο μονόδρομο τεστάροντας τις γόμες .....
Μονόδρομο είπα ε? Όταν οδηγάς μπουλντόζα με μια χούφτα να μπροστά, στα φρύδια σου και η σηματοδότηση και οι προτεραιότητες και οι μονόδρομοι ... Ξαναπετάω το υπέρπαπο, το οποίο ευτυχώς σκάει πάνω στο λάστιχο της μπουλντόζας, σκάω με τον κώλο, πετάγομαι όρθιος και να σου να προσπαθώ να κρατήσω πάλι ισορροπία ...
το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται, ζημιές ο παπίας ευτυχώς δεν είχε, αφου ηρέμησα και αφου μου ζήτησε κάμποσες φορές συγγνώμη, πληρώθηκα δεύτερη φορά το αντιανεμικό και συνέχισα τη μέρα μου χωρίς τούμπες
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άκου 10΄λεπτά ....είστε πολύ αργός συνάδελφε ...![]()
Σπεύδε βραδέως..
Η Νο2 ηταν τελειως αναιτια φιλε μου....Αρχικά δημιουργήθηκε από tyxeros
Ουτε εγω ειχα καλυτερο ρεκορ..... πτωση στην αριστερη πλευρα απο λαθος υπολογισμο μου ( γιατι ειμουν ακομα νεος με μηχανη ) ερχεται η οδικη βοηθεια ... την μαζευει, την φερνει στο συνεργειο ,
παω με τον κουμπαρο μου μεχρι εκει με την δικια του μηχανη ,,
μου λεει ασε θα στην κατεβασω εγω (καθως ηταν και χρονια οδηγος) και την κατεβαζει κρατωντας την απο το πλαι... του γλυστραει ... παρτη κατω απο την δεξια πλευρα , ωραια λεω τωρα ειναι ομοιομορφη ...χ αχαχαχ![]()
Σπεύδε βραδέως..