Σημερα κατα τις 5 πηγα για μια δουλεια! Γυρνοντας σπιτακι μου καποιος με παιρνει τηλ. κ κανω δεξια βγαζω το κρανακι μου κ αρχιζω να μιλαω... κ μιλαω... κ μιλαω... Μολις τελειωσα παω να βαλω εμπρος την μηχανη κ βλεπω οτι δεν την ειχα κλεισει απο τον διακοπτη αλλα απο το κουμπακι δεξια το kill switch αν νομιζω καλα οτι λεγεται... Η μιζα σχεδον νεκρη. Ετσι λοιπον το σπροχνω λιγακι κ πηρε με την μια!! Ενταξει λεω θα φορτισει σιγα σιγα! Μετα απο 15 λεπτα κανω το πρωτο τεστ σε μια κατηφορα αλλα νεκρο παλι! Εν το μεταξυ ειχε τα εξης συμπτοματα. Πατουσα φρενο και οι στροφες επεφταν οχι συμφωνα με κινητηρα αλλα οπως του ερχοταν. Αυτο επειδη αναβαν τα φωτα του κολοφαναρου. Αναβα φλας και οι στροφες κατεβαιναν οταν αναβε. Εν το μεταξυ μερικες φορες κοφταρε στις 10000 στροφες ενω κανονικα παει 15000. Εγω ελεγα οτι ειναι μπαταρια κ οτι δεν φορτιζει μεχρι που εφτασα σπιτι και ειδα. Ανοιγω την σελα για να δω την μπαταρια και το ματι μου πεφτει στις ασφαλειες και τι να δω. Μια απο ολες οχι απλα ειχε καει αλλα ειχε λιωσει!!!!Δεν μπορειτε να καταλαβετε για τι πραγμα μιλαω!! Τελος παντων ειχα αλλη κ την αλλαξα κ ολα καλα! Ευτυχως φτηνα την γλιτωσα και δεν τρελαθηκα για 10 "λεπτα" υποθεση!!!!
![]()
![]()
![]()
Ξερει κανεις γιατι μπορει να εγινε ετσι η ασφαλεια??? Αν σας κουρασα συγνωμη αλλα ηθελα καπου να τα πω. κ τωρα κατι ασχετο. μεσα σε ολα αυτα ανεβαινω σπιτι και καποιος ειχε φερει τσιπουρο σε ενα μπουκαλι του νερου κ καταλαβενεται τι επαθα. Τα βλεπω ολα λιγο διπλα!! Τρελο καψιμο.![]()
![]()