H κόρνα των Ελλήνων δεν υπάρχει... Πρέπει να έχω χρησιμοποιήσει κόρνα 10 φορές σε όλη μου τη ζωή, σε αυτοκίνητο και μηχανάκι.
H κόρνα των Ελλήνων δεν υπάρχει... Πρέπει να έχω χρησιμοποιήσει κόρνα 10 φορές σε όλη μου τη ζωή, σε αυτοκίνητο και μηχανάκι.
Life begins at 45°.
Πάντως , οι περισσότεροι δημιουργούν στους υπόλοιπους κίνηση.
Και αυτοί ειναι οι εποχιακοί, με μικρή εμπειρία, που φέρονται λες και οδηγούν αυτοκίνητο, και νομίζουν οτι δεν μπορούν να περάσουν, απο εκει που εγώ περνάω δικάβαλος με το μπούσα.
Ημαρτον δλδ. Τον λόγω που ενώ δεν χωράς, κλείνεις την διήθηση, δεν τον κατάλαβα ποτέ.
Και αφού βλέπεις οτι ο ματρακάς σου με 300 κιλά και 250 κυβικά, δεν χωράει πουθενά, γιατί δεν με αφήνεις να περάσω? Νομίζεις οτι λόγω μπούσα, δεν χωράω? Αυτο ειναι καθημερινο φαινόμενο και τείνει να γινει ενοχλητικό εως και επικινδυνο. Αντε να αρχισουν τα καλα κρυα και οι βροχες, να κρυφτουν οι δαυτοι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Όπως είπα, εξαρτάται τις συνθήκες. Δεν είναι πάντα εφικτό να διευκολύνεις. Συμφωνώ με τα παραπάνω. Η διαφωνία μου έγκειται στο γεγονός ότι πολλοί βιάζονται να πεταχτούν μπροστά ενώ ΞΕΡΟΥΝ ότι δε μπορούν ή ξέρουν ότι ο τύπος δίπλα τους μπορεί να πάει με +30, αλλά παρολαυτά θα ανοίξουν για να μπουν πρώτοι ή θα κάθονται μες στη μέση, ανάμεσα σε 2 αμάξια για ώρες, ανίκανοι να προσπεράσουν...
Και ότι είπε ο σνάιπερ από πάνω. Ένας γρήγορος οδηγός θα σε περάσει όταν του δοθεί ο χώρος. Δε χρειάζεται ελεημοσύνες :P
Σίγουρα υπάρχουν 2 μεριές,απλά εγω βιώνω του αργού![]()
Πόσο πιο εύκολα και ωραία θα ήταν ολα με λίγο παραπάνω κατανόηση,προς όλους και απ όλους...Αλλα τι να λέμε τώρα.Αύριο και πάλι θα βρίζω το πρωί κ πάλι θα με βρίζουν![]()
![]()
Aυτοί δεν είναι άνθρωποι που κατοικούν στην ίδια πόλη με εσένα/εμένα;Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Και αυτοί ειναι οι εποχιακοί, με μικρή εμπειρία, που φέρονται λες και οδηγούν αυτοκίνητο, και νομίζουν οτι δεν μπορούν να περάσουν, απο εκει που εγώ περνάω δικάβαλος με το μπούσα.
Επειδή είναι πιο αργοί πρέπει να εξαφανιστούν και από τον δρόμο;
Αλλού είναι το πρόβλημα, νομίζω εγώ...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Έχεις δίκιο,σεβάσου όμως το γεγονός οτι είναι χειρότερος οδηγός κι οτι του δημιουργείς ανασφάλεια κ φόβο,με αποτέλεσμα να τον κάνεις και πιο επικίνδυνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Πάντως , οι περισσότεροι δημιουργούν στους υπόλοιπους κίνηση.
Ημαρτον δλδ. Τον λόγω που ενώ δεν χωράς, κλείνεις την διήθηση, δεν τον κατάλαβα ποτέ.
Και αφού βλέπεις οτι ο ματρακάς σου με 300 κιλά και 250 κυβικά, δεν χωράει πουθενά, γιατί δεν με αφήνεις να περάσω? Νομίζεις οτι λόγω μπούσα, δεν χωράω? Αυτο ειναι καθημερινο φαινόμενο και τείνει να γινει ενοχλητικό εως και επικινδυνο. Αντε να αρχισουν τα καλα κρυα και οι βροχες, να κρυφτουν οι δαυτοι.
Δεν διαφωνώ με το να κάνεις χώρο όπου μπορείς για κάποιον που θέλει να πάει πιο γρήγορα.Διαφωνώ με τον εξαναγκασμό σε συνθήκες απίστευτης κίνησης να πρέπει εγώ να βρω χώρο για να πας εσύ 100 μέτρα στο επόμενο φανάρι.Κι επίσης δεν είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις,θέλεις γιατί κατανοείς.![]()
Εσύ δεν μένεις στην σημερινή Αθήνα, με τις απεργείες της..Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Aυτοί δεν είναι άνθρωποι που κατοικούν στην ίδια πόλη με εσένα/εμένα;
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
Έχεις δίκιο,σεβάσου όμως το γεγονός οτι είναι χειρότερος οδηγός κι οτι του δημιουργείς ανασφάλεια κ φόβο,με αποτέλεσμα να τον κάνεις και πιο επικίνδυνο.
Δεν διαφωνώ με το να κάνεις χώρο όπου μπορείς για κάποιον που θέλει να πάει πιο γρήγορα.Διαφωνώ με τον εξαναγκασμό σε συνθήκες απίστευτης κίνησης να πρέπει εγώ να βρω χώρο για να πας εσύ 100 μέτρα στο επόμενο φανάρι.Κι επίσης δεν είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις,θέλεις γιατί κατανοείς.![]()
Free Willy..
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αυτό είναι όλο το νόημα. Fair play στους δρόμους επιτέλους! ^^Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
Κι επίσης δεν είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις,θέλεις γιατί κατανοείς.![]()
Life begins at 45°.
Τα ίδια έτρωγα στη μούρη και όταν έμενα. Το γύρο της γης για να πάω σπίτι.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ δεν μένεις στην σημερινή Αθήνα, με τις απεργείες της..
Αλλά ξαναλέγω, αλλού είναι το πρόβλημα, όχι αν ο μπροστά πάει πιο αργά και εγώ πιο γρήγορα...
(για εμένα...)
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Aυτοί δεν είναι άνθρωποι που κατοικούν στην ίδια πόλη με εσένα/εμένα;
![]()
Είναι ο γείτονας μου, ο αδερφός μου, ο κολλητός μου.
Δεν είναι θέμα ταχύτητας. Είναι θέμα αντίληψης των πραγμάτων.
Αφού βλέπεις οτι δεν χωράς ας πούμε ανάμεσα στο φορτηγό της ΔΕΛΤΑ και τον ταρίφα, γιατί μου έχεις κλείσει όλο τον δρόμο? Και εννοώ οτι το βλέπεις, γιατί σου συμβαίνουν τέτοια σε κάθε φανάρι.
Και που λες Στέλιο, εδω πάνω αν κάθεσαι ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα , σε 20 φανάρια της διαδρομής σου, το λιγότερο που σου λέω εγώ οτι παθαίνεις, είναι ασφυξία, ειδικά το καλοκαίρι.
Δεν λεμε οτι ειμαστε οι χεράδες. Γιατί δεν είμαι. Αλλά ρε άνθρωπε, σεβάσου όπως θέλεις να σε σεβαστούν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
Έχεις δίκιο,σεβάσου όμως το γεγονός οτι είναι χειρότερος οδηγός κι οτι του δημιουργείς ανασφάλεια κ φόβο,με αποτέλεσμα να τον κάνεις και πιο επικίνδυνο.
Εξαναγκασμός είναι και το να με κλείνεις από παντού, επειδή θεωρείς συνεχώς οτι σε παίρνει.
Και εγω Θάλια όταν είμαι με την πάπια, επειδή έχει τους καθρέπτες, χωράει πιο δύσκολα απο το μπουσα σε ευθεία γραμμή. Ε πάω κάπου που να μην ενοχλώ, αφού ούτως ή άλλως δεν χωράω.
Άλλο όταν βρω λίγο χώρο να κάνω άκρη και να περάσει ο άλλος
και άλλο να είμαστε σε απίστευτη κίνηση, να πρέπει να προσέξεις στο δεξί αμάξι τον παππού και στο αριστερό την κοπελίτσα ποιος θα κάνει πρώτος τη μλκια και θα σε κάνει χαλκομανία και σε όλα αυτά να έχεις και τον "γλήγορο" από πισω να μαρσάρει , με το που περνας το ένα αυτοκίνητο να μπαίνει σφήνα και όπως μπαίνεις στο επόμενο ζευγάρι ανάμεσα να χώνεται σφήνα ο άλλος τέζα που το ξέρει ότι δε χωράει και περιμένει να φρενάρω εγώ...
Όμως ρε μπετίβλακα, αν εκείνη τη στιγμή κάνει ο παππούς μλκια, εγώ από ανακλαστικά θα προσπαθήσω να τον αποφύγω, οποτε δε θα σου αφήσω χώρο να κάνεις τη σφήνα, και να μαστε και 2 κάτω, εγώ κάτω από τις ρόδες του παππού και εσύ κάτω από τις ρόδες της κοπέλας. Να περάσει εκεί που χωράει. Ας περάει από πάνω, ας πάει από αλλού. Εγώ όποτε μπορω θα τον αφήσω, δε θα κάτσω να κάνω σφήνα στα αμάξια για να φτάσουμε τελίκά και να είμαστε δίπλα δίπλα στο φανάρι.
Yamaha FZS 600
Βρε σε καταλαβαίνω λέμε, τα έχω ζήσει και για πολλά χρόνια!Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Είναι ο γείτονας μου, ο αδερφός μου, ο κολλητός μου.
Αφού βλέπεις οτι δεν χωράς ας πούμε ανάμεσα στο φορτηγό της ΔΕΛΤΑ και τον ταρίφα, γιατί μου έχεις κλείσει όλο τον δρόμο? Και εννοώ οτι το βλέπεις, γιατί σου συμβαίνουν τέτοια σε κάθε φανάρι.
Και που λες Στέλιο, εδω πάνω αν κάθεσαι ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα , σε 20 φανάρια της διαδρομής σου, το λιγότερο που σου λέω εγώ οτι παθαίνεις, είναι ασφυξία, ειδικά το καλοκαίρι.
Δεν λεμε οτι ειμαστε οι χεράδες. Γιατί δεν είμαι. Αλλά ρε άνθρωπε, σεβάσου όπως θέλεις να σε σεβαστούν.
Απλά τα βλέπω και αλλιώς πια.
![]()
Συνεπως.. Δεν εχουν ολοι την ιδια αντιληψη των πραγμάτων. Σεβαστό?Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
...
....
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Εξαναγκασμός είναι και το να με κλείνεις από παντού, επειδή θεωρείς συνεχώς οτι σε παίρνει.
Και εγω Θάλια όταν είμαι με την πάπια, επειδή έχει τους καθρέπτες, χωράει πιο δύσκολα απο το μπουσα σε ευθεία γραμμή. Ε πάω κάπου που να μην ενοχλώ, αφού ούτως ή άλλως δεν χωράω.
Κοίτα στις περισσότερες των περιπτώσεων χωράω όπου χωράς.Με δυσκολεύουν οι καθρέφτες μου κυρίως όταν τ αυτοκίνητα έχουν ξεφύγει λίγο απο το χώρο τους και είτε πατάνε τη γραμμή είτε δεν είναι στη μέση.Για να μην πάρω λοιπόν κανένα καθρέφτη τότε,ελαττώνω και περνάω σιγά μέχρι την επόμενη φορά που θα βρώ κάποιο αυτοκίνητο η smart.Αν αυτό είναι λόγος για κάποιον να μου κορνάρει,να μαρσάρει και να προσπαθεί να με περάσει απο πάνω συγνώμη αλλά δεν θα πάρω.Προτιμώ να με βρίζει λίγο το πρωί να νιώθω ωραία
.
![]()