εσενα οχιΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το ότι είσαι το μόνο κουλοσπαζοκλαμπανίδι που γέλασε, πρέπει να μου λέει κάτι ...???![]()
![]()
![]()
εσενα οχιΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το ότι είσαι το μόνο κουλοσπαζοκλαμπανίδι που γέλασε, πρέπει να μου λέει κάτι ...???![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Η ακριβής λέξη είναι σπαζοκλαμπάνιας, έχει αρχαϊκές ρίζες βεβαίως και πολλά συνώνυμα όπως: σπασαρχίδης, άσχετος, κου-κου-ρου-κου κ.λπ.
Για περισσότερες πληροφορίες βλ. (ενδεικτικά): http://blogareis.blogspot.com/2009/0...-post_765.html
Πάντως αν κάποιος μου έλεγε τέτοια κουβέντα πριν από 5 λεπτά (πρν δηλ. ανοίξουν οι λεξικοί μου ορίζοντες) θα τον έβαζα κάτω με σούζα/έντο.
Εμένα μΕ το είπε κάποιος που τΟΝ έιπα ότι αμα το κινητό του δεν είναι τύπου slide με κινούμενο κάλυμμα μπρος πίσω ταυτόχρονα με την δόνηση, δεν κάνει για το απευθυνσμένο του...Αρχικά δημιουργήθηκε από VASOS
Πάντως αν κάποιος μου έλεγε τέτοια κουβέντα πριν από 5 λεπτά (πρν δηλ. ανοίξουν οι λεξικοί μου ορίζοντες) θα τον έβαζα κάτω με σούζα/έντο.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΡΕ ΒΛΑΜΜΜΜΜΜΜΕΝΕ ΜΑΚΗ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ Π.Μ ΜΗ ΜΟΥ ΣΠΑΣ ΤΑ ΚΛΑΜΠΑΝΙΑ ΛΕΜΕ?????
αφου μετακομισαμε απο τους "προβληματισμους" στα ανεκδοτα![]()
και τι σου απαντησε ρε αντωνη το @?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εμένα μΕ το είπε κάποιος που τΟΝ έιπα ότι αμα το κινητό του δεν είναι τύπου slide με κινούμενο κάλυμμα μπρος πίσω ταυτόχρονα με την δόνηση, δεν κάνει για το απευθυνσμένο του...![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Έλα ρε, τόσα πολλά είχα;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΡΕ ΒΛΑΜΜΜΜΜΜΜΕΝΕ ΜΑΚΗ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ Π.Μ ΜΗ ΜΟΥ ΣΠΑΣ ΤΑ ΚΛΑΜΠΑΝΙΑ ΛΕΜΕ?????
![]()
![]()
Saved by Sniper είσαι ρε σαλιγκάρι μολοχίσιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και τι σου απαντησε ρε αντωνη το @?![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Saved by Sniper είσαι ρε σαλιγκάρι μολοχίσιο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()