Innerense δεν συγκρινω την μηχανη με αλλες.Δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου (αλλωστε δεν ειχα και πολλες στην κατοχη μου ) παρα μονο λεω την αποψη μου για την συγκεκριμενη(προσεξε,την 650 και οχι την 1000,ετσι?) την οποια οδηγησα σε ολες τις συνθηκες (που ετυχε να βρω) και ταχυτητες εκτος απο χιονι λογο καλοκαιριου.
Λεμε για το πως νιωθει τις εκαστοτες συνθηκες με την μηχανη καποιος σε εκτεταμενη πορεια και οχι πως τις αντιμετωπιζει λογω εμπειριας , αν φυσικα το πας εκει.
Οπως, θεωρω δεδομενο και συμφωνω με τον THEOD πιο πανω οτι ολες θα εχουν προβλημα με πλευρικους,αλλες λιγοτερο και αλλες περισσοτερο.
Η αποψη ειναι προσωπικη, καθολου ακραια και υπερβολικη και προσαρμοσμενη σε μενα σαν αναβατη και δεν αποτελει κανονα για κανενα.
Σε εκδρομη που πηγαμε με τον ixnilati,στην εθνικη ,οπου συναντουσαμε πλευρικους( και με ταχυτητα 150) ,εγω τους ενιωθα, ενω η βαραντερο σε αρκετα μικροτερη ενταση. Αυτο το αναφερω απλα σαν συμβαν,αλλωστε ειναι μια κατηγορια πιο πανω.
Αν καποιος με 650 την ταξιδεψε με πλευρικους για ωρα ,εστω και σε μικρη ενταση ειλικρινα θα ηθελα να μαθω τις εντυπωσεις του.