Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: Δεν είναι πρόσκληση για άνοιγμα γμτ!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Ε τότε φυσικά θα καλέσεις αστυνομία που το περίεργο
    Αλλά να βλέπεις τον άλλο τάβλα και να πας να τον μουτζωσεις κιόλας?
    το σωστο ειναι αυτο που λες εσυ...

Πεταμένο Μέλος Το avatar του/της dimval

.

Περά από το απερίγραπτο της βλακείας, ο τύπος έφαγε καπάκι με πολλά (δε κατάλαβα για ποιο λόγο πανικοβλήθηκε), όπερ θα μπορούσα να περάσω από πάνω του "αέρα" (περίπου με 80 πήγαινα στο σημείο), η να με στείλει και εμένα σε καμία νταλίκα.... Πάντως 2 συμπεράσματα έβγαλα:

1. Oσα σεμινάρια και αν κάνεις, επιβράδυνα χωρίς να ψάχνω διέξοδο, μένοντας να κοιτάζω σαν βλάκας τον τύπο που έφέρνε τούμπες μπροστά μου. Target fixation 0....

2. Το datsun που έσκασε πάνω το cbr, λοξοκοίταζε το μηχανάκι για ... φόρτωμα και δρόμο!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Ε τότε φυσικά θα καλέσεις αστυνομία που το περίεργο
    Αλλά να βλέπεις τον άλλο τάβλα και να πας να τον μουτζωσεις κιόλας?
    Μάλλον δίκιο έχεις, αλλά έλα.... πες την αλήθεια...
    μπαίνεις στον πειρασμό να του την ρίξεις.

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Πικρα.Γινονται πολλα τετοια εκει εξω.
    Οι περισσοτεροι απο αυτους θα ξαναγυρισουν στα κουτακια τους και θα ειναι πιο επικινδυνοι για εμας.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    και με το που γινεται το σκηνικο και σκαει κατω ,ο "χερας",σταματας ,τρεχεις κοντα ,πας απο πανω του και του ριχνεις μια μουτζα λεγοντας "μπραβο μαλακα"...

και φευγεις...

Προσωπικα εαν κανω μ@λ@κι@ και πεσω χωρις ομως να εχω ενοχλησει κανεναν ....

Και ερθει καποιος απο πανω μου βριζοντας και μου ριξει μια μουντζα....

Θα του την παρω (την μουντζα ) και θα του την χωσω εκει που ξερει τοσο βαθια που δεν θα του την βγαζουν ουτε με λοστο....!!!!

Φιλικα παντα....

Οι μ@λ@κιες πληρωνονται ....

( δεν χρειαζονται και βοηθεια για την εξωφληση τους ..)

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Θα του την παρω (την μουντζα ) και θα του την χωσω εκει που ξερει τοσο βαθια που δεν θα του την βγαζουν ουτε με λοστο....!!!!

υπαρχει και η περιπτωση να μην μπορεις να κουνησεις ουτε το μικρο δαχτυλο του ποδιου...

τεσπα...επειδη ακουστηκε καπως αυτο που ειπα ,να επανορθωσω...

αν πεσει,σηκωθει και ειναι ΣΩΟΣ ,τοτε εχει "παρασημο"...

edit:το "ενοχλησω κανεναν" ειναι υποκειμενικο...γιατι εστω οτι γινεται κατι και ΔΕΝ με εχεις ενοχλησει αλλα απο την τρομαρα μου που ενοιωσα τρεμω,συγνωμη αλλα δεν χρωσταω σε κανεναν...

Re: Δεν είναι πρόσκληση για άνοιγμα γμτ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
    Γιατί κάθε φορά οποιοδήποτε βλέμα-κίνηση λαμβάνεται σαν πρόσκληση για χαζομάρες εντός πόλης? Τα ίδια και σήμερα. Οτι πηγάινω λίγο πάνω από το όριο στην Εθνική, δε σημαίνει πως θέλω να τις μετρήσουμε.
    Μόνο που ο φίλος με το CBR στη Μεταμόρφωση δε το κατάλαβε και αφού χρησιμοποίησε όλα τα πιθανά ανοίγματα, ναι τα κατάφερε βγήκε μπροστά μου για μου αφιερώσει ένα εντο και το καπάκι του μαζί
    Στα 50 μέτρα μπροστά μου, δεν ήξερα τι να αποφύγω. Αυτόν που κυλιόταν ασταμάτητα? Το cbr που καρφώθηκε σε αυτοκίνητο? Για καλη του τύχη τίποτα από τα 2.
    Σταμάτησα στη ΛΕΑ, 2 αυτοκίνητα απο πισω με αλαρμ να κόβουν την κίνηση και η τροχαία στα καπάκια. Οτι δεν μπορούσε να σηκωθεί από τους πόνους, με μούδιασε άσχημα πρωινιάτικο.
    Τι το ήθελα τον εθελοντισμό? Καταθέση θα δώσω στη Μαλακάσα

Περαστικά σου
    Φιλε dimval .....

Μιας και αναφερεις οριο ταχυτητας...

Δεν πιστευω οτι εδω μεσα υπαρχει ανθρωπος με πανω απο 40 αλογα μηχανη και να πηγαινει συνεχως και ασυστολα μονο με 80 κμ στην εθνικη....

Δεν μπορει ενας ανθρωπος με cbr ( αν μιλαμε για το 600 μιλαμε τουλαχιστον για 125 αλογα ) μηχανακι οπου τα 80 κμ ειναι τιποτα , να προσπαθει να κοντραριστει με ενα αλλο οποιοδηποτε οχημα που πηγαινει με ... 80 !!

Στην εθνικη....

Πραγματικα πρπει να εχεις μεγαλο ταλεντο ανικανοτητας να χρειαζεσαι προσπαθεια και πιθανα ανοιγματα για να προσπερασεις κατι που παει με 80 στην εθνικη με ss μοτοσυκλετα και οχι μονο...

Πιθανον η βλακεια του ηταν μονο το εντο......

Η και τα χιλμ σας που ηταν αρκετα περισσοτερα.....!!!

Χωρις διαθεση αντιπαραθεσης....

Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Μάλλον δίκιο έχεις, αλλά έλα.... πες την αλήθεια...
    μπαίνεις στον πειρασμό να του την ρίξεις.
    Χαχα, καλά σίγουρα όχι μόνο μούτζα ήθελε ο συγκεκριμένος αλλά ξύλο.. Αφού σηκώθηκε αμέσως και έτρεξε στην μηχανή ο ηλίθιος, ενώ ο συνεπιβάτης του είχε χτυπήσει πέφτοντας. (ο κώλος του τραντάχηκε δηλαδή από το πέσιμο, αλλά είχε μείνει κάτω).
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    υπαρχει και η περιπτωση να μην μπορεις να κουνησεις ουτε το μικρο δαχτυλο του ποδιου...

τεσπα...επειδη ακουστηκε καπως αυτο που ειπα ,να επανορθωσω...

αν πεσει,σηκωθει και ειναι ΣΩΟΣ ,τοτε εχει "παρασημο"...

edit:το "ενοχλησω κανεναν" ειναι υποκειμενικο...γιατι εστω οτι γινεται κατι και ΔΕΝ με εχεις ενοχλησει αλλα απο την τρομαρα μου που ενοιωσα τρεμω,συγνωμη αλλα δεν χρωσταω σε κανεναν...

Μεγαλη μπουκια φαε....

( Επειδη εχω τυχει μαρτυρας σε καπακι παπακια οπου την εφαγε μονος του χωρις ομως να ενοχλησει κανεναν και παρολα αυτα.....

Μαζευτηκαν απο κωλοκαφενειο 2-3 σκατογεροι και οχι μονο, και τον εβριζαν με τα χειροτερα...
    Την ωρα που πασχιζαμε οι υπολοιποι να δουμε σε τι κατασταση ηταν η πλατη του μιας και ειχε μεινει κοκκαλο κατω...)

Για αυτο σου λεω....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Λίγο ηρεμία παρακαλώ..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Πεταμένο Μέλος Το avatar του/της dimval

Re: Re: Δεν είναι πρόσκληση για άνοιγμα γμτ!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    [B]Φιλε dimval .....

Μιας και αναφερεις οριο ταχυτητας...

Δεν πιστευω οτι εδω μεσα υπαρχει ανθρωπος με πανω απο 40 αλογα μηχανη και να πηγαινει συνεχως και ασυστολα μονο με 80 κμ στην εθνικη....

Δεν μπορει ενας ανθρωπος με cbr ( αν μιλαμε για το 600 μιλαμε τουλαχιστον για 125 αλογα ) μηχανακι οπου τα 80 κμ ειναι τιποτα , να προσπαθει να κοντραριστει με ενα αλλο οποιοδηποτε οχημα που πηγαινει με ... 80 !!

Στην εθνικη....

Πραγματικα πρπει να εχεις μεγαλο ταλεντο ανικανοτητας να χρειαζεσαι προσπαθεια και πιθανα ανοιγματα για να προσπερασεις κατι που παει με 80 στην εθνικη με ss μοτοσυκλετα και οχι μονο...

Πιθανον η βλακεια του ηταν μονο το εντο......

Η και τα χιλμ σας που ηταν αρκετα περισσοτερα.....!!!

Χωρις διαθεση αντιπαραθεσης....

Αγαπητέ stoubi,

Ανέβαινα την Εθνική σε κάθαρό σημείο από κίνηση με περιπου 140 και μόνος μου (έχει σημασία αυτό). To τελευτάιο "αργό" δίκυκλο ήταν ένα σκουτερ μόλις 100 μέτρα πίσω. Στο καθρέφτη βλέπω φώτα μηχανής να έρχεται με πολλά, όποτε έμεινα στη πορεία μου. Ο τυπάκος άρχισε τα σλαλομ και βρέθηκε δεξια λωρίδα. Κατόπιν άρχισα να κόβω για να βγω Μεταμόρφωση και ο τύπος να κόβει (λόγω επερχόμενου μποτιλιαρίσματος), από τα πολλά που έιχε μαζέψει, μόνο που πανικοβλήθηκε από τα σταματημένα της εξόδου. Ετσι προκύπτουν και τα περίπου 80 που ανέφερα.

Φιλικά

Παλαιό μέλος
    Πάντως είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλά τέτοια, συμπαθή κατά τα άλλα, μαρσιποφόρα εξ Αυστραλίας.

Προ λίγων ημερών βρέθηκε στο δρόμο μου ένας πιτσιρικάς (πιτσιρικάς;;; Μ@λ@κ@ γεράσαμε!!), με ένα παπί. Γενικά πήγαινα πολύ αργά, είχα και κοπέλα πάνω, οπότε έκανα δεξιά για να μην εμποδίζω.
    Με πέρασε και άρχισε να σηκώνει σούζα κανα δυο μέτρα μπροστά μου. Ανοίγω λίγο το γκάζι και τον περνάω (γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα φαει καπάκι και θα τον περάσεις απο πάνω) και τον αφήνω να κάνει τις σούζες του.
    Ο πιτσιρικάς (άστα να πάνε... για απόσυρση είμαι) όμως, κατεβάζει το παπί, γκαζώνει και έρχεται ξανά μπροστά μου και σηκώνει ξανά σούζα. Εγώ πιο κάτω έστριψα και έτσι τον ξεφορτόθηκα.

Και πείτε μου τώρα.... αν έπεφτε τι έπρεπε να του πω; Ωραία σούζα;

Δεν ξέρω αν το έκανε απο το κόμπλεξ του "έχεις καλύτερη μηχανή αλλά εγώ είμαι το μπάσταρδο του Ρόσι" ή για ρίξει "το γκομενάκι" (κάποιος πρέπει να του πεί ότι στις γκόμενες δεν αρέσουν τα καφριλίκια που αρέσουν σε εμάς), αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τον προκάλεσα κάν, πήγαινα σαν ταρίφας που ψάχνει για κούρσα (αργά και τέρμα δεξιά).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ρε παιδιά ηρεμία...

ένα κομμάτι από τη μαγεία της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα είναι και αυτό.

πετυχαίνεις κάποιον άλλο μηχανόβιο...κάνεις το άνοιγμά σου, το παντηλίκι σου, τη σούζα.

πόσες φορές μές την πόλη δεν κάναμε ανοίγματα για τη πλάκα?
    πόσες φορές τα βράδια δεν έχουμε βγει για μια βόλτα και δεν έχουμε κάνει 1-2-3 κόντρες από το πουθενά? και μετά πάει ο καθένας στην ευχή του Θεού του.
    ποιός δεν έχει δεί άλλο μηχανόβιο και δεν έχει κάνει ένα απλό άνοιγμα του γκαζιού? έτσι για την πλάκα.

ε κι όπως λέει και ο τρούπης: shit happens my friend.

οκ όποιος κάνει μαλακίες εκεί που δεν τον παίρνει την πληρώνει. πάσο
    κι άμα σου προκαλέσει και κακό σκίστου τα ράμματα!

αλλά σε ΓΕΝΙΚΕΣ γραμμές λίγη αλληλεγγύη δεν βλάπτει

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    ρε παιδιά ηρεμία...

ένα κομμάτι από τη μαγεία της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα είναι και αυτό.

πετυχαίνεις κάποιον άλλο μηχανόβιο...κάνεις το άνοιγμά σου, το παντηλίκι σου, τη σούζα.

πόσες φορές μές την πόλη δεν κάναμε ανοίγματα για τη πλάκα?
    πόσες φορές τα βράδια δεν έχουμε βγει για μια βόλτα και δεν έχουμε κάνει 1-2-3 κόντρες από το πουθενά? και μετά πάει ο καθένας στην ευχή του Θεού του.
    ποιός δεν έχει δεί άλλο μηχανόβιο και δεν έχει κάνει ένα απλό άνοιγμα του γκαζιού? έτσι για την πλάκα.

ε κι όπως λέει και ο τρούπης: shit happens my friend.

οκ όποιος κάνει μαλακίες εκεί που δεν τον παίρνει την πληρώνει. πάσο
    κι άμα σου προκαλέσει και κακό σκίστου τα ράμματα!

αλλά σε ΓΕΝΙΚΕΣ γραμμές λίγη αλληλεγγύη δεν βλάπτει
    +1050
    money cant buy me love !!!

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    ......πήγαινα σαν ταρίφας που ψάχνει για κούρσα (αργά και τέρμα δεξιά).
    αυτο το λες για καλο;;;:rotflmao: :rotflmao:
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 14:41
  2. Οδός Θηβών.Δεν είναι πίστα για rally
    από PsyCost στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 22:01
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    από nimbus στο forum Αντιπαραθέσεις