Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Ολοκληρωτική καταστροφή!!!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator

Re: Ολοκληρωτική καταστροφή!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από VOSDOGIAN
    Καλημέρα σε όλους, είμαι καινούργιο μέλος και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Λοιπόν να τα πάρουμε από την αρχή πριν από ένα μηνά έγινα κάτοχος ενός KYMCO PEOPLE S 250 με 18500 χλμ του 8/2008 όλα τα σέρβις σε εξουσιοδοτημένο γραμμένα στο βιβλιαράκι του, από ιδιώτη , έκανε ελενγχο ο μηχανικός μου και φίλος ειναι άψογο με μοτέρ σκυλί μου είπε,το πήρα και εγώ για ένα μηνά όλα καλά, πριν μερικές μέρες γυρνώντας από θηβα προς Αθήνα με ταχύτητα 120-130 έκοψε βαλβιδα έφυγε η έδρα πάνω από την κεφαλή και κούρεψαν τα πάντα μέσα στο μοτέρ <<ζητώ συγνώμη αν δεν περιγράφω με ακρίβεια τη ακριβώς έχει γίνει μέσα στο μοτέρ δεν είμαι και πολύ σχετικός >> πήρε τα κατεστραμμένα εξαρτήματα ο μηχανικός μου και τα πήγε στα κεντρικά της KYMCO η απάντηση τους ειναι οτι ειναι κάτι απίθανο δεν έχει ξανασυμβεί δεν απέκλεισαν το κατασκευαστικό λάθος αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι είσαι εκτός εγγύησης!!!!!!!
    Χρειάζομαι τα φώτα σας έχετε ακούσει κάτι τέτοιο?? Μπορώ με κάποιο τρόπο να διεκδικήσω απο την εταιρία να το φτιάξει και αν ναι πως?
    Να μιλήσεις με την εισαγωγική εταιρία της κιμκο, χωρίς φωνές κλπ, και να ζητήσεις αρχικά κάλυψη σε εγγύηση* από το εργοστάσιο (να επικοινωνήσουν μαζί τους) και αν δεν καταφέρεις κάτι, να ζητήσεις έκπτωση στα ανταλλακτικά και την εργασία, σίγουρα έχουν μεγάλο περιθώριο κέρδους .

Λύσεις που θα σε ελαφρύνουν σίγουρα υπάρχουν πολλές, αρκεί να απευθυνθείς στον εισαγωγέα και όχι σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία κλπ.

Πολύ καλό χαρτί είναι το σφραγισμένο βιβλίο σέρβις

* ίσως να έχουν περιθώριο για good will ή extended warranty σε περίπτωση που υπάρχουν αντίστοιχες αναφορές για το συγκεκριμένο πρόβλημα

Καλά ξεμπερδέματα

σου ειπαν τπτ για κομμένη βαλβιδα?
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    σου ειπαν τπτ για κομμένη βαλβιδα?
    Ναι μου είπαν ότι έκοψε βαλβίδα και ότι έφυγε η έδρα πάνω από την κεφαλή αλλά δεν μπορούν να ξέρουν τι έγινε πρώτα...

95% η κομμενη βαλβιδα.

εχεις φωτο απο τη κεφαλη?
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Η καταστροφη των βουνων
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 124
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 20:33
  2. καταστροφη σήματος
    από gloum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 41