Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 73

Θέμα: Fazer Naked Ή Fazer Faired?

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Λοιπόν φίλε panagath το έχεις κάνει λάστιχο το θέμα. Δες τι σου αρέσει και πάρτο. Αυτό που λες για τιμές είναι άκυρο. Η αγορά είναι τίγκα στα μεταχειρισμένα μηχανάκια για κάθε γούστο. Προσωπικά προτείνω με φαιρινγκ για να κόβει τον αέρα στα πολλά, ειδικά με μια ψηλότερη από τη μαμά ζελατίνα. Το μηχανάκι ούτως ή άλλως δεν καίει πολλά ειδικά χαμηλά. Αν το στίβεις, όπως όλα, είναι άλλο θέμα.

PS. Πριν το πάρεις κάνε ένα test ride και - αφού είσαι αρχάριος στις μηχανές - ψάξε λίγο για το αν σε βολεύει ο συμπλέκτης. Δοκίμασε και hornet - gsr και αποφάσισε.
    Sorry αν σας έχω κουράσει!! Hornet το είδα το δοκίμασα, μου άρεσε δε λέω αλλά προτιμώ το injection που το χορνετ πριν το 2007 δεν έχει. Είδα και το gsr, καλό είναι δε λέω, αλλά το fazer είναι πολύ πιο όμορφο και από το hornet και από το gsr. Τελευταίο δίλημα το γυμνό ή το φερινγκάτο. Αυτές τις μέρες θα δω μερικά φερινγκάτα και θα αποφασίσω να τελειώνει το θέμα.

Δέχομαι και πιέσεις από τον μικρό που θέλει το παπί :P:P
    Yamaha FZS 600

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Εχω το γυμνο του '05 και ο αδερφος μου εχει το ντυμενο του '07
    Αν το θες για ταχυτητες μεχρι 120-140 km/h το γυμνο ειναι οτι πρεπει. Ειδικά αν του βαλεις 15αρι γραναζι, αρπαζει απο χαμηλα και θα το γουσταρεις τρελα εντος πολης. Ειναι πολυ ομορφο και μουρατο σαν εμφάνιση και δεν θα παθει τιποτα σε ελαφριές σουπες λογω απουσιας πλαστικων (τα οποια η γιαμαχα τα χρεωνει χρυσα).

Το ντυμενο εχει πολυ καλη αεροδυναμικη αν του αλλαξεις κ ζελατινα ειναι σουπερ για ταξιδι και για ψηλες ταχυτητες. Κρατας και το μαμα 16αρη γραναζι, και στροφαρεις ψηλα.

Εγω που εχω το γυμνο και εχω γμθει στα ταξιδια, δεν την παλεψα απο τον αερα και ταχυτητες πανω απο 160-180 και πηρα αλλες 2 ζελατινες, μια μικρη για βολτουλες κοντινες κ για προστασια του οργανου, και αλλη μια πολυ μεγαλη για μεγαλα ταξιδια 300+ χλμ κ βρηκα την υγεια μου...

Με αλλα λογια εξαρταται απο την χρηση που θα του κανεις.. το φερνεις κ λιγο στα μετρα σου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    Εχω το γυμνο του '05 και ο αδερφος μου εχει το ντυμενο του '07
    Αν το θες για ταχυτητες μεχρι 120-140 km/h το γυμνο ειναι οτι πρεπει. Ειδικά αν του βαλεις 15αρι γραναζι, αρπαζει απο χαμηλα και θα το γουσταρεις τρελα εντος πολης. Ειναι πολυ ομορφο και μουρατο σαν εμφάνιση και δεν θα παθει τιποτα σε ελαφριές σουπες λογω απουσιας πλαστικων (τα οποια η γιαμαχα τα χρεωνει χρυσα).

Το ντυμενο εχει πολυ καλη αεροδυναμικη αν του αλλαξεις κ ζελατινα ειναι σουπερ για ταξιδι και για ψηλες ταχυτητες. Κρατας και το μαμα 16αρη γραναζι, και στροφαρεις ψηλα.

Εγω που εχω το γυμνο και εχω γμθει στα ταξιδια, δεν την παλεψα απο τον αερα και ταχυτητες πανω απο 160-180 και πηρα αλλες 2 ζελατινες, μια μικρη για βολτουλες κοντινες κ για προστασια του οργανου, και αλλη μια πολυ μεγαλη για μεγαλα ταξιδια 300+ χλμ κ βρηκα την υγεια μου...

Με αλλα λογια εξαρταται απο την χρηση που θα του κανεις.. το φερνεις κ λιγο στα μετρα σου..
    Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι τόσο των τελικών , αλλά της επιτάχυνσης. Η ζελατίνα η μεγάλη που λες ότι έβαλες, πόσο μεγάλη είναι? Κάνει δουλειά?
    Yamaha FZS 600

Η ζελατίνα η μεγάλη που εβαλα , ειναι τεράστια, (με το συμπαθειο).. Ειναι διπλη, ρυθμιζόμενη και κανει τρομερή δουλειά... σε ταξιδια προτιμώ την ζελατίνα αυτή στο γυμνό, παρα το ντυμενο του αδερφου μου... Παρεχει απολυτη προστασια στυλ on-off vstromovaraderoειδες.
    Το μονο μειονέκτημα της ειναι οτι ειναι κακάσχημη...
    Ειναι να κανεις την δουλεια σου και να την βγαλεις παλι.. Ευτυχως μπαινοβγαινει για πλακα με 2 βιδες, και πιανει πανω στο τιμονι..
    ΥΣ η αληθεια ειναι οτι τωρα που πιασανε τα κρυα και επειδη καθημερινα κανω 50 χλμ στην εθνικη την φοραω ακομα, παρα την ασχημια της...

Η ζελατίνα η μεγάλη που εβαλα , ειναι τεράστια, (με το συμπαθειο).. Ειναι διπλη, ρυθμιζόμενη και κανει τρομερή δουλειά... σε ταξιδια προτιμώ την ζελατίνα αυτή στο γυμνό, παρα το ντυμενο του αδερφου μου... Παρεχει απολυτη προστασια στυλ on-off vstromovaraderoειδες.
    Το μονο μειονέκτημα της ειναι οτι ειναι κακάσχημη...
    Ειναι να κανεις την δουλεια σου και να την βγαλεις παλι.. Ευτυχως μπαινοβγαινει για πλακα με 2 βιδες, και πιανει πανω στο τιμονι..
    ΥΣ η αληθεια ειναι οτι τωρα που πιασανε τα κρυα και επειδη καθημερινα κανω 50 χλμ στην εθνικη την φοραω ακομα, παρα την ασχημια της...
    Hmm...Και για πες, τι τιμή είχε αυτή η ζελατίνα που λες. Είναι για fz6n ή universal? Τωρα το αν είναι κακάσχημη, μικρό το κακό μιας και θα μπαίνει στα ταξίδια μόνο.
    Yamaha FZS 600

Ειναι κ universal. Τωρα εχω βαλει το τιμονι απο το 1000αρι και μια χαρα καθεται και σε αυτο.
    Δες εδω
    http://www.mv-motorrad.de/cgi-bin/co...n=0Tsuche--mra
    και εδω την VNB
    http://www.bikehps.com/mra/nakedscreens.html

Απο τιμες ψαξτο γιατι εμενα μου πιασανε τον κωλο, μαζι με την τοποθετηση κτλ

Ειναι κ universal. Τωρα εχω βαλει το τιμονι απο το 1000αρι και μια χαρα καθεται και σε αυτο.
    Δες εδω
    http://www.mv-motorrad.de/cgi-bin/co...n=0Tsuche--mra
    και εδω την VNB
    http://www.bikehps.com/mra/nakedscreens.html

Απο τιμες ψαξτο γιατι εμενα μου πιασανε τον κωλο, μαζι με την τοποθετηση κτλ
    Thanks!!! Αν πάρω το γυμνό θα το ψάξω!
    Yamaha FZS 600

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρωτα τον Ichigo
    fluctual nec mergitur

Φίλε τράβα πάρε ένα suTzuki gsxf 650 να νιώσεις... Λίγο μαούνα βέβαια αλλά μοτερ πλήρως "ηλεκτρικό". Δε σε τρομάζει πουθενά Και φθηνό επίσης
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	suzuki-gsxf-650-bandit.jpg 
Προβολές:	158 
Μέγεθος:	38,0 KB 
ID:	239876
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Το γυμνο.
    ο αερας κουραζει απο τα 140 και μετα και αν εισαι για πολυ ωρα.
    Το "προβλημα" με τον αερα λυνεται με μια μασκα και τελος.
    Τα μανιταρια ειναι για να μην παθει πολυ χοντρη ζημια η μηχανη ...γιατι αν πεσεις με μια 80 αρα εινια το τελευταιο που σε απασχολει...και παλι παιζει αν κανουν δουλεια η καταστρεφουν περισοτερο...ειναι για πτωση απο παρκαρισμενο.
    Το "κουστουμι" αργα η γρηγορα καπου θα σπασει στα πιο απιθανα σημεια.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Εξε-ληγμένο Μέλος Το avatar του/της eagleye101
    Τελειωνε παρ'το να παμε βολτα γιατι βαριεμαι να βγαινω μονος μου Κυριακη πρωι!

Παντως αυτο που εχω προσεξει με το δικο μου (gsr) με την υψηλη ζελατινα της puig δε με ενοχλει καθολου ο αερας για τα...5 λεπτα που το ανοιγω καθημερινα στη συγγρου με 140-150

Το μονο που με ενοχλει λιγο ειναι ο θορυβος απο τον αερα στο κρανος αλλα αυτο ειναι αλλη υποθεση
    One with everything

Αρχικά δημιουργήθηκε από eagleye101
    Τελειωνε παρ'το να παμε βολτα γιατι βαριεμαι να βγαινω μονος μου Κυριακη πρωι!

Παντως αυτο που εχω προσεξει με το δικο μου (gsr) με την υψηλη ζελατινα της puig δε με ενοχλει καθολου ο αερας για τα...5 λεπτα που το ανοιγω καθημερινα στη συγγρου με 140-150

Το μονο που με ενοχλει λιγο ειναι ο θορυβος απο τον αερα στο κρανος αλλα αυτο ειναι αλλη υποθεση
    -Με το που το πάρω και το κάνω κανα 2-3 βόλτες μεσα στην Πολυτεχνειούπολη να το συνηθίσω θα σου πω να πάμε βόλτα.

Δε θα είχα μπει στο δίλημα αν έβρισκα εύκολα καθαρό γυμνό. Τα περισσότερα είναι με πολλά (50+) χλμ και ζητάνε τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Σε ντυνένο βρίσκω αρκετά καλά με πολύ λιγότερα χλμ γι αυτό και το σκέφτομαι κυρίως. Θα δω μερικά αυτές τις μέρες και θα δω τι θα κάνω. Δε θα αργήσει πολύ η αγορά όμως.
    Yamaha FZS 600

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    -Με το που το πάρω και το κάνω κανα 2-3 βόλτες μεσα στην Πολυτεχνειούπολη να το συνηθίσω θα σου πω να πάμε βόλτα.

....
    ποζεράς!

παρε όποιο γουστέρνεις, προσωπικά το γυμνο θαπαιρνα.

καλα χιλιόμετρα ρε!

Εξαρτάται κι από τα κυβικά σου.Αν είσαι ψηλός και γενικότερα μεγαλόσωμος με τα extra μασκάκια δύσκολα θα βολευτείς με την αντίσταση του αέρα στα ταξίδια.Εγώ είμαι περίπου 1.90 και για το λόγο αυτό είχα πάρει το φερινγκάτο με το οποίο όσο και να πήγαινα δεν με ενοχλούσε ιδιαίτερα ο αέρας.

Αν είσαι μικρόσωμος η κατάσταση βολεύεται με το γυμνό και τα μασκάκια.

Επίσης σαν πρώην κάτοχος να σου πω ότι θέλει λιγο εξεικοίωση το σκαλοπάτι που έχει στην απόδοση ο κινητήρας(αδειο χαμηλά-από 7-8χιλιάδες στροφές και πάνω τα δίνει απότομα),ειδικά αν όπως κατάλαβα καλά είναι η πρώτη σου μηχανή.

Θεωρώ πάντως καλύτερη επιλογή το ντυμένο για λόγους πρακτικούς και επειδή όπως είπες υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές στα μεταχειρισμένα.

Το γυμνό υπερτερεί λίγο σε ομορφιά ,κάτι όμως εντελώς υποκειμενικό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    ποζεράς!

παρε όποιο γουστέρνεις, προσωπικά το γυμνο θαπαιρνα.

καλα χιλιόμετρα ρε!
    Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Douglas
    Εξαρτάται κι από τα κυβικά σου.Αν είσαι ψηλός και γενικότερα μεγαλόσωμος με τα extra μασκάκια δύσκολα θα βολευτείς με την αντίσταση του αέρα στα ταξίδια.Εγώ είμαι περίπου 1.90 και για το λόγο αυτό είχα πάρει το φερινγκάτο με το οποίο όσο και να πήγαινα δεν με ενοχλούσε ιδιαίτερα ο αέρας.

Αν είσαι μικρόσωμος η κατάσταση βολεύεται με το γυμνό και τα μασκάκια.

Επίσης σαν πρώην κάτοχος να σου πω ότι θέλει λιγο εξεικοίωση το σκαλοπάτι που έχει στην απόδοση ο κινητήρας(αδειο χαμηλά-από 7-8χιλιάδες στροφές και πάνω τα δίνει απότομα),ειδικά αν όπως κατάλαβα καλά είναι η πρώτη σου μηχανή.

Θεωρώ πάντως καλύτερη επιλογή το ντυμένο για λόγους πρακτικούς και επειδή όπως είπες υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές στα μεταχειρισμένα.

Το γυμνό υπερτερεί λίγο σε ομορφιά ,κάτι όμως εντελώς υποκειμενικό.
    -Είμαι 1.83 - 87kg.

-Ναι θα είναι η πρώτη μου μηχανή με μετάβαση από Modenas x-cite 135. Τα μυαλά είναι στο κεφάλι και θα ξεκινήσω με πολλή προσοχή.

-Η αλήθεια είναι ότι το γυμνό θέλω περισσότερο. Έχω βρει κάποια τα οποία φαίνονται για άριστη κατάσταση αλλά είναι με 40000+χλμ ...ενώ τα αντίστοιχα ντυμένα που βρήκα είναι με 20000χλμ. Βέβαια σε άλλο θρεντ που είχα βάλει τα παιδιά μου είπαν να μη σκέφτομαι πολύ τα χιλιόμετρα καθώς οι κινητήρες αυτοί είναι πολύ γεροί.

Από εκεί και πέρα, θα δω και άλλα ντυμένα και βλέπουμε...Πάντως θέλω μέσα στις προσεχείς μέρες να τελειώνω γιατί είμαι πόσο καιρό που το ψυρίζω το θέμα και βαρέθηκα...Θέλω να την πάρω επιτέλους.
    Yamaha FZS 600

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. GSR600 ? Νεα HORNET600 ? FZ6 Fazer Naked?, Η έκθεση του Ελληνικού,μπερδεύει ή βοηθάει
    από mc99121 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2007, 13:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ