Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 73

Θέμα: Fazer Naked Ή Fazer Faired?

Fazer Naked Ή Fazer Faired?

Είμαι από χθες σε πολύ μεγάλο δίλημα. Ήθελα το γυμνό fazer αλλά είδα και ένα faired και δε μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε. Από πλάι είναι πολύ ωραίο. Λίγο ή "γατίσια" μύτη με χαλάει.

-Θέλω όμως τη γνώμη των έμπειρων πάνω σε αυτό. Καλύτερα το γυμνό ή το φερινγκάτο?

-Από τις αγγελίες που ψάχνω βλέπω ότι στα 10 fazer τα 9 είναι δερινγκάτα, μήπως δεν είναι τυχαίο?

Η χρήση της θα είναι κυρίως μέσα στην Αθήνα, σπίτι-δουλειά, βόλτες και αναλόγως οικονομικών και ταξιδάκια εδώ γύρω (Χαλκίδα, Ναύπλιο, Τρίπολη κτλ ~160χλμ δλδ).

Και ένα βήμα πιο μακρυά η ερώτηση: Naked με 40000χλμ ή Φερινγκάτο με 20000χλμ στα ίδια λεφτά??

P.S. Σας έχω πρήξει το ξέρω αλλά θα είναι η πρώτη μου μηχανή και θέλω κάτι που θα το ευχαριστηθώ!
    Yamaha FZS 600

Παρε το γυμνο για να εχεις λιγοτερα πλαστικά να φτιάχνεις
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Το fazer ειναι μηχανακι με χαρακτηριστικη ελλειψη ροπης χαμηλα για τα κυβικα του. Οπερ μεθερμηνευομενον, δεν ειναι ιδανικη μηχανη για να το φχαριστιθεις σε κλειστα και αργα κομματια, οπως πχ tuono, speed triple 1050, Z1000, superduke. Αυτο με την σειρα του σημαινει οτι ξυπναει σε ψηλες ταχυτητες, στις οποιες η ελλειψη προστασιας απο τον αερα αρχιζει και γινεται προβλημα. Με αλλα λογια, παρε το 'ντημενο'

ΥΓ Για γυμνο γιαπωνεζικο χιλιαρι προτιμησε το z1000 07+
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Μπιγκουλα, πρωτη του μηχανη ειναι, ασε τους δούκες και τα 3κυλινδρα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μπιγκουλα, πρωτη του μηχανη ειναι, ασε τους δούκες και τα 3κυλινδρα
    Αν τιθεται θεμα ασφαλειας, νομιζω μια μηχανη με 130 αλογα τροχο που για να τα νοιωσεις πρεπει να πηγαινεις με 100+ και πρωτη, ειναι πολυ πιο επικινδυνη απο μια μηχανη που κατι κανει με το καλημερα και χαμηλες ταχυτητες....Διοτι αν παιρνεις χιλιαρι, θα θες να το πας αργα η γρηγορα (μαλλον γρηγορα) σα χιλιαρι...

Ποιο χιλιάρι ρε παίδες... 600 και πολλά μου είναι!! Το ότι είναι ψόφιο χαμηλά με ευχαριστεί πρώτον γιατί φαντάζομαι ότι όταν δε βιάζομαι δε θα καίω τα αντερά μου και 2ον ότι τον πρώτο καιρό μέχρι να τη συνηθίσω θα είναι πιο μαλακά τα πράγματα.

Το ερώτημα είναι, καλύτερα το γυμνό ή το φερινγκάτο?
    Yamaha FZS 600

Gymno leme, kostizoun ta plastika
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Ποιο χιλιάρι ρε παίδες... 600 και πολλά μου είναι!! Το ότι είναι ψόφιο χαμηλά με ευχαριστεί πρώτον γιατί φαντάζομαι ότι όταν δε βιάζομαι δε θα καίω τα αντερά μου και 2ον ότι τον πρώτο καιρό μέχρι να τη συνηθίσω θα είναι πιο μαλακά τα πράγματα.

Το ερώτημα είναι, καλύτερα το γυμνό ή το φερινγκάτο?

Ζ750, gsr750, αλλιως το φαιρινγκατο. Οσον αφορα την καταναλωση, οσο πιο αδειο ειναι χαμηλα ενα μηχανακι, τοσο περισσοτερο καιει.

born naked, ride naked...

Gymno leme, kostizoun ta plastika
    Την έχουμε στα στάνταρντ τη σαβούρα εε?

Απλά το θέμα είναι ότι γυμνό και καλό δε βρίσκω εύκολα, ένα βρήκα και το έχασα. Ενώ φερινγκάτα τα βρίσκω με το κιλό! Το γυμνό μου αρέσει περισσότερο, αλλά δε θα έλεγα όχι και στο φερινγκάτο.
    Yamaha FZS 600

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Την έχουμε στα στάνταρντ τη σαβούρα εε?
    Ρωτα τον Ichigo
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ρωτα τον Ichigo
    Τα μανιτάρια δεν το σώζουν το φέρινγκ?
    Yamaha FZS 600

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αυτό εξαρταται απο την τουμπα και την μαρκα των μανιταρΙων....και οχι δεν εννοω τα μανιταρια που φυτρωνουν σε μηχανες απο την απλυσιά και την βρώμα που μαζευουν πάνω τους το χειμώνα.
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Αυτό εξαρταται απο την τουμπα και την μαρκα των μανιταρΙων....και οχι δεν εννοω τα μανιταρια που φυτρωνουν σε μηχανες απο την απλυσιά και την βρώμα που μαζευουν πάνω τους το χειμώνα.
    Απ ότι λέει η λογική, εννοούμε μικρή τούμπα με λογικά μανιτάρια. Μεγάλη τούμπα δε μπα να έχεις πανοπλία γύρω γύρω, θα διαλυθούν όλα. Το θέμα είναι, η γεωμετρία με το μανιτάρι, το γλυτώνει το φέρινγκ?

Αν και η βασική ερώτηση είναι καλύτερα το φερινγκάτο και λιγοτερο αέρα, ή το γυμνό αλλα πιο όμορφο?

Και η next level ερώτηση, γυμνό με 40000χλμ ή φερινγκάτο με 20000χλμ?? Στα ίδια λεφτα και τα 2 σε άριστη κατάσταση.
    Yamaha FZS 600

Λοιπόν φίλε panagath το έχεις κάνει λάστιχο το θέμα. Δες τι σου αρέσει και πάρτο. Αυτό που λες για τιμές είναι άκυρο. Η αγορά είναι τίγκα στα μεταχειρισμένα μηχανάκια για κάθε γούστο. Προσωπικά προτείνω με φαιρινγκ για να κόβει τον αέρα στα πολλά, ειδικά με μια ψηλότερη από τη μαμά ζελατίνα. Το μηχανάκι ούτως ή άλλως δεν καίει πολλά ειδικά χαμηλά. Αν το στίβεις, όπως όλα, είναι άλλο θέμα.

PS. Πριν το πάρεις κάνε ένα test ride και - αφού είσαι αρχάριος στις μηχανές - ψάξε λίγο για το αν σε βολεύει ο συμπλέκτης. Δοκίμασε και hornet - gsr και αποφάσισε.
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. GSR600 ? Νεα HORNET600 ? FZ6 Fazer Naked?, Η έκθεση του Ελληνικού,μπερδεύει ή βοηθάει
    από mc99121 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2007, 13:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ