Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 53

Θέμα: Scrambler ή FlatTrack

Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
    περιεργο θα ηταν να παρεις το 1198 και να το κανεις MX οχι αυτο που λεμε τωρα

greeting by faaaar beyond

http://www.youtube.com/watch?v=ocvppp4RN5k
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Τα παντα γινονται απο τα παντα, αρκει να εχεις φαντασια, ικανοτητες και χρημα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    φαντασια, ικανοτητες και χρημα.
    Ο χρόνος σε ποιο από αυτά συγκαταλέγεται;

Mike καλη επιτυχία στο project !
    Give me fuel, Give me fire

Ποιο μελος; Το avatar του/της george_636
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    παρε ενα Ducati με κανα 2 χιλιαρικα Mximum Και φτιαξτο Scrambler

Συνημμένο 239960
    Επειδή είμαι άσχετος με το άθλημα αλλά η μετατροπή ενός mostro σε scrambler μου φαίνεται ενδιαφέρουσα,
    παίζουν τίποτε links?

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από george_636 Προβολή μηνύματος
    Επειδή είμαι άσχετος με το άθλημα αλλά η μετατροπή ενός mostro σε scrambler μου φαίνεται ενδιαφέρουσα,
    παίζουν τίποτε links?
    για το συγκεκριμενο θα πας JVB motors , ειναι μανικι γιατι εχουν αλλαξει πολλα στα μηχανακια ...(χειροποιητο ρεζερβουαρ, καταργηση φιλτροκουτι, μετακομιση μπαταρια κλπ)

για το Monster τωρα ... αυτο που θα πρεπει να κανεις, τροχους με ακτινες ...αγριεμενα λαστιχα .. καμια περιεργη εξατμιση.... λιγο πιο ψηλο τιμονι... και κανα ρετρο βαψιμο (κιτρινο με ασημι, πορτοκαλι με ασπρο κλπ) και μια ρετρο σελα "πατικωμενη"
    Accipere quam facere praestat injuriam

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Flat Track ρε Μιχαλιό εννοείς αυτά τα... go-fast, turn-left μηχανάκια, χωρίς μπροστινό φρένο, που τα 'χουν οι αμερικάνοι και στρίβουν με τις πάντες (και μονάχα ζερβά)?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Σκελετο θα βρεις εδω.http://www.egli-racing.ch/de/p4-4207.html
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Πάντως, απ' όσο ξέρω, εταιρίες που φτιάχνουν τέτοια πράγματα, συνήθως χρεώνουν τον πάτο τους, γιατί πρόκειται για χειροποίητα κομμάτια, με (τουλάχιστον) κάστομ ντεπόζιτα, σέλες, υποπλαίσια, και δε συμμαζεύεται. Το σπορ είναι για πολύ γερά πορτοφόλια (μακάρι να κάνω λάθος, δηλαδή).

Αν τώρα σκοπεύεις να κάνεις κάτι με προσωπική δουλειά, αλλάζει το πράγμα. Αλλά, αν έχεις στο νου σου κάτι μπιζουδάκια που βλέπουμε κατά καιρούς σε φωτογραφίες... τότε μιλάμε για τρελή δουλειά...

Ποιο μελος; Το avatar του/της george_636
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    για το συγκεκριμενο θα πας JVB motors , ειναι μανικι γιατι εχουν αλλαξει πολλα στα μηχανακια ...(χειροποιητο ρεζερβουαρ, καταργηση φιλτροκουτι, μετακομιση μπαταρια κλπ)

για το Monster τωρα ... αυτο που θα πρεπει να κανεις, τροχους με ακτινες ...αγριεμενα λαστιχα .. καμια περιεργη εξατμιση.... λιγο πιο ψηλο τιμονι... και κανα ρετρο βαψιμο (κιτρινο με ασημι, πορτοκαλι με ασπρο κλπ) και μια ρετρο σελα "πατικωμενη"
    Έτσι όπως τα λες με ένα μεταχείρω με 2k και κανά 500+ από πάνω είσαι complet...
    Δεν ακούγεται κακό

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από npat Προβολή μηνύματος
    Flat Track ρε Μιχαλιό εννοείς αυτά τα... go-fast, turn-left μηχανάκια, χωρίς μπροστινό φρένο, που τα 'χουν οι αμερικάνοι και στρίβουν με τις πάντες (και μονάχα ζερβά)?

Σε look ναι. Δες τις photos που υπάρχουν στο thread.
    Αν και έτσι όπως είναι τα οικονομικά, είναι μακρυνό σχέδιο πλέον.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν, όπως είπα και στην αρχή, αν πωληθεί το KTM της υπογραφής μου, τότε θα ψαχτώ να βρω μικρές εταιρείες, που αναλαμβάνουν να κατασκευάσουν ένα flattrack ή scrambler.
    Ψάχνω προς το παρόν διάφορα blog για ιδέες. Έχω δει αρκετά που μου αρέσουν. Το θέμα είναι ότι δε ξέρω αν, κατά ένα τρόπο, κάποιες μικρές εταιρείες δέχονται παραγγελίες.
    Ανάθεμα αν κατάλαβα. Θέλεις να κάνεις το ΚΤΜ scrambler?
    Αμαρτία και δεν νομιζω οτι θα σε ικανοποιήσει το όποιο αποτέλεσμα. Τα scrambler είναι/ήταν μοτό δρόμου με κάποιες μικρές αλλαγές που τους έδιναν την δυνατότητα να κινηθούν και λίγο off-road. Το να μετατρέψεις ένα καθαρόαιμο enduro σε scrambler,μάλλον ατυχές θα είναι το αποτέλεσμα.

Μοντέλα σου είπαν τα παιδιά παραπάνω. Μικρες εταιρίες που φτιάχνουν χειροποίητα μηχανάκια ψάχνεις? Γιατί αυτά κοστίζουν ΠΑΡΑ πολλά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Ανάθεμα αν κατάλαβα. Θέλεις να κάνεις το ΚΤΜ scrambler?
    Αμαρτία και δεν νομιζω οτι θα σε ικανοποιήσει το όποιο αποτέλεσμα. Τα scrambler είναι/ήταν μοτό δρόμου με κάποιες μικρές αλλαγές που τους έδιναν την δυνατότητα να κινηθούν και λίγο off-road. Το να μετατρέψεις ένα καθαρόαιμο enduro σε scrambler,μάλλον ατυχές θα είναι το αποτέλεσμα.

Μοντέλα σου είπαν τα παιδιά παραπάνω. Μικρες εταιρίες που φτιάχνουν χειροποίητα μηχανάκια ψάχνεις? Γιατί αυτά κοστίζουν ΠΑΡΑ πολλά.
    Όχι με το ΚΤΜ. Άλλο μηχανάκι. Dominator ίσως ή Monster.
    Τις εταιρείες τις ψάχνω ώστε να δω photos, να πάρω ιδεές. Η κατασκευή όταν γίνει, θα γίνει στο garage μου και στο garage ενός φίλου μηχανικοού.
    Όσον αφορά τις παραγγελίες που γράφω εννοώ πχ να παραγγείλω ένα τεπόζιτο, όχι ολόκληρο μηχανάκι.

Τέλος πάντων, όπως έγραψα και στο Νίκο, όπως είναι τώρα τα οικονομικά και με το ΚΤΜ απούλητο, πάει μακριά.

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από george_636 Προβολή μηνύματος
    Έτσι όπως τα λες με ένα μεταχείρω με 2k και κανά 500+ από πάνω είσαι complet...
    Δεν ακούγεται κακό

μακαρι να ηταν τοσο απλο, και οικονομικο.

μονο η σελα μαζι με τον κωλο απο πολυεστερα ή αναλογα τι θες να φταιξεις μπορει να σου παει 500 που λες...
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. British Army Scrambler
    από Cpt. Haddock στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2011, 10:51
  2. Scrambler
    από MAG/FMX στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2009, 15:36
  3. Moto Morini Scrambler and 1200 Sport .
    από nakedorange στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2008, 13:30
  4. Trabant BSA Scrambler
    από byron στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2008, 15:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας