Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Όντως! Τίποτε σαν Yugo ή Panda Fire
http://www.streetfire.net/video/YUGO....htm:rolleyes:![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Όντως! Τίποτε σαν Yugo ή Panda Fire
http://www.streetfire.net/video/YUGO....htm:rolleyes:![]()
![]()
![]()
![]()
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης
αν είναι έτσι όπως τα βλέπω στην ιστοσελίδα τότε γάμα τα
καλύτερα dacia
τα ντάτσια είναι πια ρενό και είναι μια χαρά αμαξάκια χωρίς πολλά πολλά λ7.
Πλάκα πλάκα το σκέφτομαι το Ντάτσια τώρα που η Τογιότα του πατέρα μου (δεν έχω αμάξι εγώ) κλείνει τα 150 χρόνια ζωής ...
![]()
Μακαρι!!Ας ειναι και σαν συγκροτημα εργατικων κατοικιων του ανατολικου μλποκ απο σχεδιαση, χεστηκα! Αν ειναι να εχει την αξιοπιστια και τη αντοχη στην κακομεταχειριση του πρωτου, who gives a fuck?
Εκτος απο τα Pony, προβλεπω στην περιφερεια να βγαινουν ξανα στην κυκλοφορια και τα donkey, τα mules και τα horses... τα ζωντανα εννοω![]()
![]()
Δυστυχώς το γαιδουράκι είναι πια είδος προς εξαφάνιση.
Και μιλάμε για ένα από τα πιο καλόβολα ζώα της γης !
![]()
6 μισθούς το ελληνικό, 10 μισθούς το γαλλικό.. δλδ σημερινά λεφτά από 4200 - 8600... Too much για ένα αυτοκίνητο με μηδενική παθητική ασφάλεια.. 1000 φορές dacia τα οποία είναι μια χαρά αμαξάκια..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
δεν ξερω ποιος εγραψε το αρθρο αλλα το αυτοκινητο που εικονιζεται αποκλειεται να πληρει προδιαγραφες της ευρωπαικης ενωσης τουλαχιστον στον τομεα παθητικης ασφαλειας
επισης δεν αναγραφεται πουθενα η προελευση των μηχανικων μερων και δεν υπαρχουν ουτε ενδεικτικες φωτο εξωτερικης και εσωτερικης σχεδιασης
ρε μπας και ηρθε η πρωταπριλια;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Καλά γαμ0 και τα πόνΙ,κατά πως πάμε,μάλλον για σάμαλι και κ0κ μας βλέπω :
Καλύτερα, γιατί μας έφαγε ο φρέντο και η κρέμ μπρουλέ μη χέσω..![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Δυστυχώς, έτσι όπως τα έχουν κάνει, είναι αδύνατο να έρθει στην ελλαδίτσα ποτέ φθηνό αμάξι...Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
δεν ξερω ποιος εγραψε το αρθρο αλλα το αυτοκινητο που εικονιζεται αποκλειεται να πληρει προδιαγραφες της ευρωπαικης ενωσης τουλαχιστον στον τομεα παθητικης ασφαλειας
Το ίδιο δεν έγινε με το TATA nano?
Καλα, οταν οι αντιπρoσωποι βαλουν και την τελευταια super lux καθετη μοναδα στον πατο τους, τα ξαναλεμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Δυστυχώς, έτσι όπως τα έχουν κάνει, είναι αδύνατο να έρθει στην ελλαδίτσα ποτέ φθηνό αμάξι...
Το ίδιο δεν έγινε με το TATA nano?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Καλα, οταν οι αντιπρoσωποι βαλουν και την τελευταια super lux καθετη μοναδα στον πατο τους, τα ξαναλεμε....![]()
Είπα κι εγώ, μόνο σε εμένα χτυπούσαν άσχημα τα μάρμαρα και οι φοίνικες και τα 40.000 τετραγωνικά μέτρα άχρηστου άδειου χώρου με τεράστιες τζαμαρίες, λες και τα VW και τα Audi πάσχουν από κλειστοφοβία και βάζουν το ένα μοντέλο από το άλλο σε απόσταση 100 μέτρων...![]()
![]()
Πας σε μια αντιπροσωπεία και σου κάνουνε τουρνέ ολόκληρη με ηλεκτρικό αμαξάκι του γκόλφ για να δεις δύο αυτοκίνητα...![]()
Εκεί γύρω στο '90 με ΄91 κυκλοφορούσα (στην πρώτη κανονική δουλειά που έπιασα) με ένα PONY. Όταν έβρεχε, έβρεχε σίγουρα περισσότερο μέσα από ότι απ' έξω.
Ευτυχώς δεν υπήρχε δείγμα από πατάκι ή χαλάκι ή κάτι τέτοιο και το νερό έφευγε εύκολα από τις τάπες στο δάπεδο. Αυτό ήταν και μειονέκτημα γιατί γλιστρούσε το δάπεδο και υπήρχε περίπτωση να σου ξεφύγει κανένα πετάλι...
Επίσης, στο τέλος μιας κατηφόρας, έσβησε και ΔΕΝ ξαναπήρε. Όταν με τραβήξανε και το βάλαμε σε μια άκρη ανακάλυψα ότι όπως ο πολλαπλασιαστής ήταν βαλμένος κατά μήκος, το καλώδιο στην εισαγωγή ίσα που πάταγε και στην ανηφόρα κούμπωνε και στην κατηφόρα ξεκούμπωνε!
ΔΕΝ θέλω να σχολιάσω τους κρυφοί φωτισμοί...
Πώ πώ, θυμήθηκα τα νιάτα μου!
Ελα,καλα εισαι.
Εδω η Ιταλικη μακακια μου η 33 παιρνει νερα,σπανε τα φρενα και γινεται φλαμπε![]()
Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
αν είναι έτσι όπως τα βλέπω στην ιστοσελίδα τότε γάμα τα
καλύτερα dacia
Ειναι που δεν εχεις οραμα... εγω το βλεπω φορτω με μειλισσ(ι)α και τα σπαει!![]()
![]()
![]()