Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: Μια βοήθεια παιδιά..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Σε εμένα κανείς ε;

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Σε εμένα κανείς ε;
    Δύο λεπτά ψάξιμο στο google είναι να βρεις τα specs της μητρικής σου (neTTLing, όχι neTTILing, αν βοηθάει). Εκτός κι αν ρωτάς αν κανείς άλλος έχει κάνει τέτοια αλλαγή και του δούλεψε.

@vaska: ο λόγος που αγοράζουμε από τον ηΜπέη ίσως δεν είσαι εσύ αλλά οι άπειροι έμπορΕς όπως αυτός στην παρακάτω εικόνα (και μιλάμε για αλυσίδα, φαντάσου μερικά μικρομάγαζα):

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mothercaregr-vs-amazonuk.jpg 
Προβολές:	89 
Μέγεθος:	83,7 KB 
ID:	246457

Μανιβελάτο μέλος
    http://www.e-shop.gr/search_per.phtm...CF%D4%C9%CA%CF

Είπα και ελάλησα ο μέγιστος
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Για να μην ανοίγω άλλο θέμα..
    Φοραω στο λάπτοπ αυτον τον επεξεργαστή. http://ark.intel.com/products/30787/...ocessor-T5450-(2M-Cache-1_66-GHz-667-MHz-FSB)

Θα ήθελα να του κάνω μια μικρή αναβάθμιση.
    Στο πλαίσιο έχουν προσφορά αυτον: http://ark.intel.com/products/39311/...ocessor-T6500-(2M-Cache-2_10-GHz-800-MHz-FSB)

Κατ'αρχας είναι καλύτερος ή όχι (Τον Τ5450 τον πουλάνε πιο ακριβα.. ) ?

Κατα δεύτερον θα ταιριάζει??
    Motherboard Acer nettiling v1.19
    Έλα παραπονιάρη μη γκρινιάζεις .........

Το λοιπόν ο 6500 είναι πιο γρήγορος από τον 5450, έχουν διαφορά και στον χρονισμό αλλά και στο fsb. Και οι 2 έχουν το ίδιο "πάτημα" socket ppga478. Αν και οι πληροφορίες που βρήκα για τη μητρική σου δεν ήταν επαρκείς, πιθανότατα λόγω ίδιου socket να μπορεί να δει τον 6500 και να τον χρονίσει. Μικρή επιφύλαξη λόγω διαφοράς fsb αλλά πιστεύω λύνεται με BIOS update.

Δεν είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα ταιριάζουν αλλά δεν θέλω και να σε πάρω στο λαιμό μου, να πάρεις cpu και να είναι ασύμβατη με τη μητρική. Πάντως οι όποιες διαφορές μεταξύ των 2 cpus δεν θα είναι τεράστιες, οπότε αν έχεις στο μυαλό σου δραματικές αλλαγές καλύτερα να το ξεχάσεις. Το ρίσκο πάντως να μην παίζει η μ/β τον 6500 είναι μικρό.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius

@vaska: ο λόγος που αγοράζουμε από τον ηΜπέη ίσως δεν είσαι εσύ αλλά οι άπειροι έμπορΕς όπως αυτός στην παρακάτω εικόνα (και μιλάμε για αλυσίδα, φαντάσου μερικά μικρομάγαζα):
    Η διαφορά είναι κραυγαλέα και σημαντικότατη. Σ' αυτή την περίπτωση κι εγώ έτσι θα έπραττα κι έτσι πράττω όταν ο έμπορας είναι καραμαλάκας, πρόσφατο παράδειγμα δραπανοκατσάβιδο κρουστικό της Μακίτα μαζί με πληθόρα εργαλείων στην ίδια κασετίνα και 2 μπαταρίες, μεγαλέμπορας εδώ Πάτρα 220€, παλικάρι από Θεσ/νίκη 150€ και τα μεταφορικά δικά του. Ήταν πρόμο της Μακίτα και ο άλλος ήθελε να βγάλει στο ένα άλλο ένα. Για να είμαι κύριος μιας και προτιμώ ν' αφήνω τα λεφτά μου στην πόλη μου, πέρασα ξανά από τον Πατρινό έμπορο, του είπα σε τι τιμή το βρίσκω, άκουσα το γνωστό παραλήρημα περί παραεισαγωγής και μή γνήσιου μηχανήματος, τελικά δεν μου το έδινε όσο ο Σαλονικιός (ούτε καν κοντά) κι έτσι το πήρα από Σαλόνικα και είναι και μια χαρά εργαλείο το έχω ξεπατώσει στη δουλειά κι έχει και εγγύηση από τον επίσημο εισαγωγέα.

Αλλά ο φίλος αγοράζει από e-bay κάτι που κάνει 20 δολ + αποστολικά με κίνδυνο να το φάει στον πισινό αν του πάθει κάτι, ενώ βρίσκει από Ελλάδα σε πολύ κοντινή τιμή.

Τες πα ο καθένας κάνει ότι νομίζει είναι και πρωί πρωί, πάω να πιω καφεδάκι

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    http://www.e-shop.gr/search_per.phtm...CF%D4%C9%CA%CF

Είπα και ελάλησα ο μέγιστος
    Εσύ να ψωνίζεις από πτωχευμένη επιχείρηση που έχει φάει ένα σκασμό λεφτά από τους προμηθευτές της, οι οποίοι κινδυνεύουν με λουκέτο αφήνοντας μπόλικους εργαζόμενους χωρίς δουλειά, απλά επειδή ο ιδιοκτήτης την είχε δει μεγάλος και τρανός και πολλά άλλα που δεν είναι ούτε της παρούσης αλλά ούτε και για τούτο το φόρουμ.

Είπαμε στηρίξτε όσο μπορείτε και όσο αυτό είναι εφικτό το μαγαζί της γειτονιάς σας που σας αντιμετωπίζει σαν ανθρώπους και όχι σαν πελάτης Νο 3562, που θα τον βρείτε και παράωρα και θα του ζητήσετε εξυπηρέτηση, που ενδεχομένως να πάτε και μία μοτοβόλτα μαζί και να γκρινιάξετε και οι δύο για την τιμή της βενζίνης και την ποιότητα του οδοστρώματος.

Αυτά τα ολίγα από εμένα.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Εσύ να ψωνίζεις από πτωχευμένη επιχείρηση που έχει φάει ένα σκασμό λεφτά από τους προμηθευτές της, οι οποίοι κινδυνεύουν με λουκέτο αφήνοντας μπόλικους εργαζόμενους χωρίς δουλειά, απλά επειδή ο ιδιοκτήτης την είχε δει μεγάλος και τρανός και πολλά άλλα που δεν είναι ούτε της παρούσης αλλά ούτε και για τούτο το φόρουμ.

Είπαμε στηρίξτε όσο μπορείτε και όσο αυτό είναι εφικτό το μαγαζί της γειτονιάς σας που σας αντιμετωπίζει σαν ανθρώπους και όχι σαν πελάτης Νο 3562, που θα τον βρείτε και παράωρα και θα του ζητήσετε εξυπηρέτηση, που ενδεχομένως να πάτε και μία μοτοβόλτα μαζί και να γκρινιάξετε και οι δύο για την τιμή της βενζίνης και την ποιότητα του οδοστρώματος.

Αυτά τα ολίγα από εμένα.

Να προσθέσω εγώ εδώ, ότι στο μαγαζί της γειτονιάς σας μπορεί
    να είστε τυχεροί και να γνωρίσετε την θεσπέσια σύζυγο του καταστηματάρχη
    καθώς και τις υπέροχες υπαλλήλους , άν υπάρχουν...............

Ο Βάσκας πληροί όλες τις ανωτέρω προυποθέσεις..............

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
    Να προσθέσω εγώ εδώ, ότι στο μαγαζί της γειτονιάς σας μπορεί
    να είστε τυχεροί και να γνωρίσετε την θεσπέσια σύζυγο του καταστηματάρχη
    καθώς και τις υπέροχες υπαλλήλους , άν υπάρχουν...............

Ο Βάσκας πληροί όλες τις ανωτέρω προυποθέσεις..............

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Οι υπάλληλες υπάρχουν αλλά εσένα πρέπει να σε βάρεσε ο ήλιος κατακέφαλα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μανιβελάτο μέλος

Αυτά τα ολίγα από εμένα.

Στη γειτονιά μου δεν υπάρχει τίποτα κύριε συνάδελφε... ούτε οι λύκοι δεν έρχονται εδώ.. :rotflmao: Ψωνίζω ότι υλικό χρειάζομαι από οποιοδήποτε κατάστημα το έχει φτηνότερα και στέλνει δωρεάν Ηράκλειο... Δεν γνωρίζω κάτι για το eshop...
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Θενξ. Βρήκα τελικά online ένα πολύ ωραίο service guide για τον φορητό μου, (δείχνει πώς να αντικαταστήσεις το οτιδήποτε)
    και στους συμβατους επεξεργαστες λέει: (εικονα 1)

Τα έχει χωρισμένα σαν σε 2 κατηγορίες.. Δηλ εγω που εχω τον Τ5450 μπορώ να βάλω μόνο τον Τ7100 για αναβαθμιση?
    Ή μπορω να βαλω και τον Τ7500 ??

Τελικά μλκ μου.. Το chipset (motherboard) είναι intel 965PM/GM. Και στα specs που βρηκα λεει σαν συμβατους επεξεργαστες: (εικονα 2)

Όνομα:	Χωρίς τίτλο.jpg 
Προβολές:	65 
Μέγεθος:	74,2 KB 
ID:	246459

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Η διαφορά είναι κραυγαλέα και σημαντικότατη. Σ' αυτή την περίπτωση κι εγώ έτσι θα έπραττα κι έτσι πράττω όταν ο έμπορας είναι καραμαλάκας, πρόσφατο παράδειγμα δραπανοκατσάβιδο κρουστικό της Μακίτα μαζί με πληθόρα εργαλείων στην ίδια κασετίνα και 2 μπαταρίες, μεγαλέμπορας εδώ Πάτρα 220€, παλικάρι από Θεσ/νίκη 150€ και τα μεταφορικά δικά του. Ήταν πρόμο της Μακίτα και ο άλλος ήθελε να βγάλει στο ένα άλλο ένα. Για να είμαι κύριος μιας και προτιμώ ν' αφήνω τα λεφτά μου στην πόλη μου, πέρασα ξανά από τον Πατρινό έμπορο, του είπα σε τι τιμή το βρίσκω, άκουσα το γνωστό παραλήρημα περί παραεισαγωγής και μή γνήσιου μηχανήματος, τελικά δεν μου το έδινε όσο ο Σαλονικιός (ούτε καν κοντά) κι έτσι το πήρα από Σαλόνικα και είναι και μια χαρά εργαλείο το έχω ξεπατώσει στη δουλειά κι έχει και εγγύηση από τον επίσημο εισαγωγέα.

Αλλά ο φίλος αγοράζει από e-bay κάτι που κάνει 20 δολ + αποστολικά με κίνδυνο να το φάει στον πισινό αν του πάθει κάτι, ενώ βρίσκει από Ελλάδα σε πολύ κοντινή τιμή.

Τες πα ο καθένας κάνει ότι νομίζει είναι και πρωί πρωί, πάω να πιω καφεδάκι

Δώσε πληροφορίες λέμε. Περιμένω πμ Vaska. Makita η Maktec by Makita. Όπως και να έχει και τα δυο μΕ κάνουν. Made in China ή Japan? Μπαταρίες Nimi, Nicad ή Lion?
    Sent from me using a computer.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Αυτά τα ολίγα από εμένα.

+++++

Οτι κινειται βαφεται Το avatar του/της airpanos
    Μιας και το εφερε η συζητηση για μακιτα εμενα μου χαλασαν οι μπαταριες ειναι Ni Cd 12v 1.3Ah υπαρχει κανενας που κανει αναγομωσεις η πουλαει στοιχεια?Γιατι οι καινουργιες εχουν κανα 50αρικο εκαστη.
    Εγω 250 το ειχα παρει μαζι με την εργαλειοθηκη απο αθηνα.
    Μου πιασανε λιγο τον κ@λο ε?
    ready to race....
    The right to go insane
    http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e

http://www.sevenstring.org/forum/index.php

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Δώσε πληροφορίες λέμε. Περιμένω πμ Vaska. Makita η Maktec by Makita. Όπως και να έχει και τα δυο μΕ κάνουν. Made in China ή Japan? Μπαταρίες Nimi, Nicad ή Lion?
    Έχεις π.μ. αλλά βάζω κι εδώ μια φωτό γιατί στα πμ δεν το επιτρέπει

Όνομα:	img_0115.jpg 
Προβολές:	47 
Μέγεθος:	52,2 KB 
ID:	246483

ούπς λάθος

πάρε τη σωστή

:rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	makita.jpeg 
Προβολές:	46 
Μέγεθος:	9,5 KB 
ID:	246484

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια βοήθεια παιδιά... ψάχνω...
    από Gandalf dr685sm στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2009, 09:11
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2009, 14:03
  3. Μια βοήθεια παιδιά
    από banshee στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2009, 01:47