Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Μια βοήθεια παιδιά... ψάχνω...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm

Μια βοήθεια παιδιά... ψάχνω...

ψάχνω να αγοράσω το μαξιλαράκι προστατευτικό του ΧΤ660Χ (μαύρο-γκρί) εδώ και 2-3 μέρες σε web και καταστήματα αλλά είναι αδύνατο να το βρώ..

Υπάρχει κανείς να έχει κάποιο eshop link ή κατάστημα εντός Αττικής που να το έχει βρεί;

Το δικό μου με τον καιρό έχει ξεφτίσει και πλέον μοιάζει σαν ξεμαλιασμένο spagetti παρά με bar pad.

Μόνο μοτοδυναμική δεν πήρα , γιατί εκεί βγάζουν τσεκούρια.. μην πληρώσουμε το pad για τιμόνι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ψαξε aftermarket αυτα με τους σπονσορες....ή E-bay
    Accipere quam facere praestat injuriam

Στο ebay έψαξα ... natha..

Αυτά με τους sponsors τα είδα φίλε μου, αλλά τραβάω ενα κόλημα με το συγκεκριμένο bar pad καθώς ταιριάζει απόλυτα με το μηχανάκι.... tespa--- γερο-παραξενιές βλέπεις!!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Re: Μια βοήθεια παιδιά... ψάχνω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ψάχνω να αγοράσω το μαξιλαράκι προστατευτικό του ΧΤ660Χ (μαύρο-γκρί) εδώ και 2-3 μέρες σε web και καταστήματα αλλά είναι αδύνατο να το βρώ..

Υπάρχει κανείς να έχει κάποιο eshop link ή κατάστημα εντός Αττικής που να το έχει βρεί;

Το δικό μου με τον καιρό έχει ξεφτίσει και πλέον μοιάζει σαν ξεμαλιασμένο spagetti παρά με bar pad.

Μόνο μοτοδυναμική δεν πήρα , γιατί εκεί βγάζουν τσεκούρια.. μην πληρώσουμε το pad για τιμόνι.

Gandalf
    Αν βρεις και κανένα μπλέ μάγε, ενημέρωσε...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Μπλέ βρήκα ενα ωραίο, αλλά χωρίς το ΧΤΧ λογότυπο... τσιμπάει λίγο στην τιμή ο τύπος , αλλά το bar pad είναι καλό ... τσέκαρε εδώ..

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...MakeTrack=true

Gandalf

Μπλέ βρήκα ενα ωραίο, αλλά χωρίς το ΧΤΧ λογότυπο... τσιμπάει λίγο στην τιμή ο τύπος , αλλά το bar pad είναι καλό ... τσέκαρε εδώ..

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...MakeTrack=true

Gandalf
    Είσαι πρώτος φιλαράκι !!!
    Thanks !!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Είσαι πρώτος φιλαράκι !!!
    Thanks !!
    Νομιζω οτι στο δικο σου δεν μπαινει τετοιο πραγμα.
    Ρωτα κανεναν γνωστη πρωτα.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Ραντεβού...στα όνειρά σου Το avatar του/της ΜΟΡΦΕΑΣ

Re: Re: Μια βοήθεια παιδιά... ψάχνω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Αν βρεις και κανένα μπλέ μάγε, ενημέρωσε...
    Αυτό εδώ ψάχνεις;;;;
    Αν θυμάμαι καλά το είχα πάρει από το MOTORICAMBI στον Πειραιά, και σχετικά φθηνά.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	190520091124a.jpg 
Προβολές:	239 
Μέγεθος:	67,4 KB 
ID:	182224

Μορφέας .. οχι αδερφέ..

Ψάχνω το παλιό μαύρο-γκρί της ΥΑΜΑΗΑ που είχε βγάλει συγκεκριμένα για το ΧΤΧ660 και έχει και τα γράμματα του επάνω μαζί με το λογότυπο της ΥΑΜΑΗΑ... με βλέπω να καταλήγω σε Μοτοδυναμική και παραγγελία με οτι και αν σημαίνει αυτό, οικονομικά.

Μόλις έχω νεώτερα θα τα βάλω και εδώ.

peskandritsos... όταν ρώτησα τον πωλητή αν μπαίνει στο ΧΤ660Χ μου είπε οτι χωράει σε μήκος και πάχος αλλά δεν είχε σε μαύρο.

Gandalf

Βασικά αναφερώμουν στον ΧΤ_Billy που έψαχνε για μπλε χρώμα. Για γκρι ξέρω δεν υπάρχει, και αν υπάρχει λίγο δύσκολο, γιατί ο αδερφός μου έχει το ίδιο με μένα σε γκρι/μαυρο χρώμα. Αν μπορέσω και θυμηθώ αύριο, όπως θα είμαι κοντά την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και θα σε ενημερώσω για τιμή.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Οταν ειχα το XTR ειχα ρωτησει στην μοτοδυναμικη και μου ειχαν πει οτι δεν ειχε τετοιο πραγμα για το R παρα μονο για το Χ.
    Εχουν περασει και τρια χρονια απο τοτε.
    Αν εχουν βγαλει τωρα δεν ξερω.
    Εκτος αν ειναι απο αλλη εταιρεια.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LatanG

Re: Μια βοήθεια παιδιά... ψάχνω...

Gandalf
    Νομίζω κατα 99% πως έχω ένα, κοιτάω αύριο για στάνταρ και σου λέω και έρχεσαι και το πέρνεις αν θέλεις

LatanG

Ευχαριστώ αδερφέ αλλά τελικά το παρήγγειλα. Το είχε η Μοτοδυναμική τελικά , που οφείλω να πω πως έχουν άψογη εξυπηρέτηση σε ότι και αν είχα χρειαστεί μέχρι τώρα. Το κόστος μόνο για το κάλυμa (χωρίς σφουγγαράκι απο μέσα) βέβαια είναι αναμενόμενα τσουχτερό... περίπου 16? ...

όποιος θέλει λέει μεταξωτά βρακιά.... ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

Gandalf έτσι είναι.
    Χαλάλι...

Μορφέα θέλω κι εγώ ένα τέτοιο!
    Έβαλα χτες το μωρό μέσα για σέρβις και θα την παραλάβω σήμερα.
    Θα τους πάρω ένα τηλέφωνο να μου βάλουν ένα μπλεδάκι αν έχουν, αλλιώς...

XR
    XTR
    XJR

Gandalf αν δεν πήρες σφουγγαράκι (όχι τον Bob ) δες τα αφρολέξ για τους σωλήνες του καλοριφέρ. Ίσως αν βρεις ένα κομμάτι να κάνεις δουλειά, αντί να το πληρώσεις βαπορίσιο.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια βοήθεια παιδιά..
    από maxmoto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2012, 20:45
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2009, 14:03
  3. Μια βοήθεια παιδιά
    από banshee στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2009, 01:47