Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: Μεταχειρισμένα/τιμες/αξεσουαρ κτλ

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalhsCr
    Τι να που και αυτοι με τα R1 τα περνουν 15 τα δινουν 8 και δεν τα βρισκουν κιολλας:rotflmao:
    αφού είναι θύματα και αλλάζουν μηχανάκια μόνο και μόνο γιατί άλλαξε το μοντέλο και θέλουν να έχουν το φρέσκο καλά να πάθουν...

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Εγώ θα ξαναπώ αυτό που είπα και στήν αγγελία
    Αν δέν το ήξερα ΠΟΛΥ καλά το συγκεκριμένο τα αξίζει ......και δέν είναι διαφήμηση
    Το μηχανάκι βγαίνει για καμιά βόλτα και είναι μόνιμα παρκάρισμένο σε stand στο δίπλα δωμάτιο από τήν κρεβατοκάμαρα του :rotflmao: :rotflmao: (ακόιμα απορώ πώς το δέχτηκε το amore άραγε τί της έταξες )

κρίμα που με τα έξοδα του σπιτιού δέν μπορώ να το πάρω εγώ
    αλλά δέν πειράζει άν μέχρι τον επόμενο χειμώνα αν δεν το πούλησης θα το πάρω εγώ ( και εσύ να πάρεις την ΚΤΜάρα
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

εδω λεμε για τα εξτρα ρε κτλ

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    εγω πιστευα οτι οι ιδιοι νομοι της αγορας που ισχυουν για τα ΙΧ ισχυουν και για τα 2τροχα

αν καποιος πουλησει ενα ATOS και εχει ηχοσυστημα 1500 ευρω σημαινει οτι θα περιμενει να τα πληρωθει επανω στην τιμη του μεταχειρισμενου?
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    γνωμη μου:
    τα εξτρα ανεβαζουν την τιμη στα μεταχειρησμενα ιδιως αυτα που ειναι universal, τωρα αν δεν τα θελει ο αγοραστης τα βγαζεις και τα πουλας χωρια ή τα βαζεις στο καινουργιο μηχανακι

εμενα μου την σπανε μερικοι που ενω τους αρεσει φτιαγμενο εχουν την απετιση να τους τα "χαρισεις" και μιλαμε για πραγματα που μπωρει να ειναι και αξιας των 1000 ευρω

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    εγω πιστευα οτι οι ιδιοι νομοι της αγορας που ισχυουν για τα ΙΧ ισχυουν και για τα 2τροχα

αν καποιος πουλησει ενα ATOS και εχει ηχοσυστημα 1500 ευρω σημαινει οτι θα περιμενει να τα πληρωθει επανω στην τιμη του μεταχειρισμενου?
    μπωρει ομως να του κανει μια λογικη τιμη ας πουμε τα μισα και αν δεν το θελει το βγαζεις, γιατι να το παρει ετσι, στην τελικη κρατα το για το επομενο, και σπιτι να το εχεις κερδος ειναι

Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
    γνωμη μου:
    τα εξτρα ανεβαζουν την τιμη στα μεταχειρησμενα ιδιως αυτα που ειναι universal, τωρα αν δεν τα θελει ο αγοραστης τα βγαζεις και τα πουλας χωρια ή τα βαζεις στο καινουργιο μηχανακι

εμενα μου την σπανε μερικοι που ενω τους αρεσει φτιαγμενο εχουν την απετιση να τους τα "χαρισεις" και μιλαμε για πραγματα που μπωρει να ειναι και αξιας των 1000 ευρω

Πρεπει να καταλαβετε ομως... οσο πιο κοντα ειναι στο "Εργοστασιακο" ενα μηχανακι ..τοσο πιο normal "τυπικο" αφεντικο ειχε

αν εχει χρυσα γκριπ, κοκκινες βιδες , carbon καρινα και ιριδιζουσα ζελατινα , εγω θα το απεφευγα... αυτα δεν ειναι επενδυση , ειναι ξεσπασματα ενος καγκουρα...και μηχανακι απο καγκουρα δε θελω...

αλλο βεβαια να εχεις το Ducati και να εχεις π.χ. τις γνησιες βαλιτσες της εταιρειας..εκει ειναι ενα +

αλλα το να μου λες οτι θες πισω τα λεφτα σου για την εξατμιση και τους καθρεφτες σε σχημα δρακου... Ειναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ... στο κατω κατω..που γραφει οτι ειμαι υποχρεωμενος να "πληρωσω" το γουστο σου? η ομορφια ειναι υποκειμενικη........

Πρεπει να καταλαβετε ομως... οσο πιο κοντα ειναι στο "Εργοστασιακο" ενα μηχανακι ..τοσο πιο normal "τυπικο" αφεντικο ειχε

αν εχει χρυσα γκριπ, κοκκινες βιδες , carbon καρινα και ιριδιζουσα ζελατινα , εγω θα το απεφευγα... αυτα δεν ειναι επενδυση , ειναι ξεσπασματα ενος καγκουρα...και μηχανακι απο καγκουρα δε θελω...

αλλο βεβαια να εχεις το Ducati και να εχεις π.χ. τις γνησιες βαλιτσες της εταιρειας..εκει ειναι ενα +

αλλα το να μου λες οτι θες πισω τα λεφτα σου για την εξατμιση και τους καθρεφτες σε σχημα δρακου... Ειναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ... στο κατω κατω..που γραφει οτι ειμαι υποχρεωμενος να "πληρωσω" το γουστο σου? η ομορφια ειναι υποκειμενικη........
    ενταξει αλλο αν δεν σου αρεσει ενοειται οτι ο καθενας εχει το προσωπικο του γουστο οποτε τα βγαζεις και το δινεις μαμα ομως σε περιπτωση που αυτα τα οποια εχει βαλει σου αρεσουν και εσενα δεν θα πρεπει να δωσεις κατι παραπανω (οχι ολη την αξια αλλα σε μια λογικη τιμη αναλογα της θορας και οχι πανω απο τα μισα της αρχικης αξιας)?

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    ρε παιδες ελευθερη αγορα ειναι....αν κατι δεν σου αρεσει με γεια σου με χαρα σου,αλλα οταν ο αλλος εχει δωσει καποια χρηματα σε ενα μηχανακι ε προφανως θα το ζηταει και παραπανω απο ενα εντελως μαμα!Οπως ειπες ρε μητσο πανω για το ΑΤΟΣ αν εγω επιλεγω το αμαξι αυτο απο καποιο μανατο,προφανως θα πρεπει να δωσω και κατι παραπανω....
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Νέο μέλος
    Τυχαια ειδα το θεμα κι επειδη εβαλα κι εγω προσφατα το Street μου αγγελια (χωρις να καιγομαι να το δωσω) αλλα και κοιταω αγγελιες και για αλλα που θα μου αρεζαν νομιζω πρεπει να ξεκολλησουμε λιγο απο το οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι τοσα χρονια κτλ κτλ ετσι....?
    Πρεπει να υπαρχει ενας αντικειμενικος τροπος για να βγει μια τιμη.. καθε μηχανη χανει ενα ποσοστο της αξιας της καθε χρονο αναλογα και με την κατασταση της φυσικα.. Δε γινεται να αγοραζεις 9-10 και σε 2 χρονια να περιμενει ο αλλος να την παρει 5.. (σιγουρα θα παρει καμια σαβουρα σ αυτη την περιπτωση)
    Τα χιλιομετρα πιστευω κι εγω δε παιζουν τοσο ρολο.. τι 5 τι 10 τι 15.. πιο σημαντικο ειναι αν επεται καποιο ακριβο σερβις πχ ή αν εχει ακομη εγγυηση. Τα εξτρα ειναι ενα + για να γλυτωσει καποιος που τα θελει καποια λεφτα..

Και δε γινεται να λες αντιεμπορικο το καλυτερο 600αρι γυμνο.. Αν υπαρχει κριση ψαξε για σκουτερ καλυτερα..

Εντελως φιλικα και κουβεντα να γινεται..

Ωραίο θρεντ . Μ 'αρέσει !

Όλοι έχουμε λίγο δίκιο .

Αρχικά δημιουργήθηκε από tharis

Και δε γινεται να λες αντιεμπορικο το καλυτερο 600αρι γυμνο.. Αν υπαρχει κριση ψαξε για σκουτερ καλυτερα..

Εντελως φιλικα και κουβεντα να γινεται..
    τα Scooter ειναι πολυ πιο εμπορικα αυτη τη στιγμη που μιλαμε απο ενα γυμνο 600αρι...

η μεταπωληση οπως την ξεραμε δεν υπαρχει (π.χ. ενα HONDA φευγει πιο ευκολα απο ενα Aprilia) πολυ απλα γιατι δεν υπαρχει μετρητο...

εντελως φιλικα.......

Νέο μέλος
    τα Scooter ειναι πολυ πιο εμπορικα αυτη τη στιγμη που μιλαμε απο ενα γυμνο 600αρι...

η μεταπωληση οπως την ξεραμε δεν υπαρχει (π.χ. ενα HONDA φευγει πιο ευκολα απο ενα Aprilia) πολυ απλα γιατι δεν υπαρχει μετρητο...

εντελως φιλικα.......
    Δεν αντιλεγω.. αυτο που ηθελα να πω παραπανω ειναι οτι αν καποιος ψαχνει για 600αρι γυμνο πιστευω οτι το street triple θα ειναι απ τις πρωτες του επιλογες αν δε θελει κατι συγκεκριμενο..

Για τον παραπανω λογο συνηθως τα γιαπωνεζικα πουλιουνται φθηνοτερα.. οχι απαραιτητα γτ αγοραστηκαν φθηνοτερα αλλα γτ ειναι λιγοτερο εμπορικα.

Αυτοι που ψαχνουν για σκουτερ ειναι σε αλλη κατηγορια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tharis
    Δεν αντιλεγω.. αυτο που ηθελα να πω παραπανω ειναι οτι αν καποιος ψαχνει για 600αρι γυμνο πιστευω οτι το street triple θα ειναι απ τις πρωτες του επιλογες αν δε θελει κατι συγκεκριμενο..

Για τον παραπανω λογο συνηθως τα γιαπωνεζικα πουλιουνται φθηνοτερα.. οχι απαραιτητα γτ αγοραστηκαν φθηνοτερα αλλα γτ ειναι λιγοτερο εμπορικα.

Αυτοι που ψαχνουν για σκουτερ ειναι σε αλλη κατηγορια...
    ΑΠΛΑ ρωτα εναν εμπορο αν μπορει να σπρωξει το ιδιο ευκολα ενα Fazer ή Z750 π.χ. με ενα Triple....

Νέο μέλος
    ΑΠΛΑ ρωτα εναν εμπορο αν μπορει να σπρωξει το ιδιο ευκολα ενα Fazer ή Z750 π.χ. με ενα Triple....
    Λογικο αφου το Fazer θα το πουλησει 4 κι οχι 6 χιλιαρικα ..

ΡΩΤΑ ομως κι εναν που ψαχνει να αγορασει γυμνο τι θα ηθελε να εχει?!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ''ΧΑΖΕΣ'' τουμπες,χυμες κτλ.
    από AFTER στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 287
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2015, 16:38
  2. Μεταχειρισμενα αξεσουαρ
    από suzukimaniac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2008, 16:13
  3. Περοφεριακ Yamaha (μεταχειρισμενα ή μαιμουδενια)
    από pk στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 14:25
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ