Δεν μας νοιάζει και πολύ..Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
... μεσα στην πολη παντως δεν το κουμπωνω καθολου, μλκια θα μου πεις.. ...
Δεν μας νοιάζει και πολύ..Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
... μεσα στην πολη παντως δεν το κουμπωνω καθολου, μλκια θα μου πεις.. ...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν μας νοιάζει και πολύ..Απαιχτοι και οι δυο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Αυτο σημαινει οτι σας νοιαζει λιγο...
![]()
![]()
![]()
![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
+1000 σε μια εβδομάδα γίνετε τόσο απλό όσο και το κουμπωτό![i]
Θέμα συνήθειας. [/B]
Εκτος αν φορας γαντια :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon
+1000 σε μια εβδομάδα γίνετε τόσο απλό όσο και το κουμπωτό!
εσύ ζεις για να κάνεις τη βαρεμάρα σου να βαρεθεί, έτσι;Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Εκτος αν φορας γαντια :wacko:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ετοιμαζομαι να παω γυμναστηριο αλλα δεν εχω χωνεψει ακομα ρε γμτ, υπομονη, 10 λεπτα ακομαΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
εσύ ζεις για να κάνεις τη βαρεμάρα σου να βαρεθεί, έτσι;![]()
Κανεις δεν διαφωνησε οτι τα δαχτυλιδια ειναι πιο ασφαλες απο τα αλλα ειδη κουμπωματος, οχι ομως οτι τα αλλα ειναι και ανασφαλες.
Μην τρελαθουμε κι εντελως.
Nolan και Scuberth δεν χρησιμοποιουν δαχτυλιδια.
Θα τα πεις επικινδυνα, η εστω ανασφαλες;
Και καπου ειχα δει ενα video οτι το συστημα της Nolan, δεχτηκε μια πιεση 2 τονων για να σπασει.
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...
Sniper, AYTO ακριβως περιμενα ρε ΓΑΜΩΤΟ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Africaptan
Κανεις δεν διαφωνησε οτι τα δαχτυλιδια ειναι πιο ασφαλες απο τα αλλα ειδη κουμπωματος, οχι ομως οτι τα αλλα ειναι και ανασφαλες.
Μην τρελαθουμε κι εντελως.
Nolan και Scuberth δεν χρησιμοποιουν δαχτυλιδια.
Θα τα πεις επικινδυνα, η εστω ανασφαλες;
Και καπου ειχα δει ενα video οτι το συστημα της Nolan, δεχτηκε μια πιεση 2 τονων για να σπασει.
Πες τα χρυσοστομε... Μαλλον χρυσοπληκτρολογιε !![]()
Και τα αλλα δεν χρειαζονται να εχεις γυμνα χερια, κουμπωνουν κ με γαντια του μποξ γκαντ ντεμετ !
το να βγάλεις τα γάντια είναι δηλαδή τόσο δύσκολο???πραγματικά απορώ!!!!βαριέσαι ε???
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
Εισαι στο σπιτακι σου κ θελεις να πας να παρεις τσιγαρα και μετα να παρεις βολτα το γκομενακι-φιλο που σε περιμενει στα 100 μετρα, οκ ως εδω ?
Ποσες φορες πρεπει να βαλεις-βγαλεις το κρανος, 3-4-5 ? Ε αλλες τοσες θα πρεπει να βγαλεις τα γαντια![]()
Εγω εχω αγορασει ενα συστημα που προσαρμοζεται επανω στον ιμαντα με τους διπλους κρικους και κουμπωνει οπως ενα απλο κρανος, για μεσα στην πολη με βολευει παρα πολυ στο βαλε-βγαλε και οταν φευγω εκτος πολης το δενω απ' τους κρικους το συστημα παραμενει επανω στον ιμαντα και δεν επηρεαζει καθολου!
Εχω αγορασει δυο κομματια το ενα το εχω βαλει στο SHOEI το αλλο το εχω εφεδρικο!!
Αν θυμαμαι περιπου στα 12ευρω το ενα τα ειχα αγορασει με μεταφορικα!!
![]()
για τα παραπάνω που αναφέρεις, αν και δεν καπνίζω, δ θα έβγαζα καμία φορά το κράνος.Θα το εβγαζα μία φορά για το γκομενάκι αν ήταν....![]()
![]()
![]()
Για τον φίλο ποιος ο λόγος???
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
Αυτος εισαι![]()
Αν μπορεις βαλε ονομα (πως το ζητανε) κ αν το πουλανε στην μπανανία μας![]()