ΔΙΑΘΕΤΩ 150 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΝΑΚΙ.ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥ NOLAN N62 CLASSIC,ΤΟΥ CABERG V2 407 ΚΑΙ ΕΝΟΣ BELL.ΤΙ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ?ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ?????????![]()
![]()
![]()
ΔΙΑΘΕΤΩ 150 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΝΑΚΙ.ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥ NOLAN N62 CLASSIC,ΤΟΥ CABERG V2 407 ΚΑΙ ΕΝΟΣ BELL.ΤΙ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ?ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ?????????![]()
![]()
![]()
Rock hard ride free
CABERG....
ΑΛΛΑ γιατι να μην πας να τα δοκιμασεις?
τσεκαρε ανεση,βαρος ποιοτητα κατασκευης/υλικων....
αφου εχεις βρει το περιθωριο τιμης....
Accipere quam facere praestat injuriam
IXS HX530 στα 130 ευρω! επιρινιο,υποσιαγονο,θεση για pinlok! πολυ καλη εφαρμογη Δοκιμασε το!
KBC έχεις κοιτάξει καθόλου? Στο στοκατζίδικο της Ελιοφιλ στους Αγίους Αναργύρους έχει καλά κράνη σε ξεφτίλα τιμές.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
KBC έχεις κοιτάξει καθόλου? Στο στοκατζίδικο της Ελιοφιλ στους Αγίους Αναργύρους έχει καλά κράνη σε ξεφτίλα τιμές.
Που ακριβώς ειναι αυτο?![]()
κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.
οντως που ειναι αυτο.δεν ηξερα οτι εχουν ξεχωριστο στοκαδικο.Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
Που ακριβώς ειναι αυτο?![]()
Μπορεις να κοιταξεις και εδω αμα θες:
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...dhelme-Helmets
Ειναι φθηνα ερχονται σε μια εβδομαδα περιπου και ειναι και με αντικαταβολη......
Εχουν παρει πολλα ατομα απο αυτο το site!
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Γύρω στα 160 με 180 παίζει το Shark RSI από ebay!![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
παιδια ευχαριστω για τις προτασεις σας!!!ξερετε που ειναι αυτο το στοκαδικο στους αγιους??????????
Rock hard ride free
Kαζαντζακη 6, Αγ.ΑναργυροιΑρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
παιδια ευχαριστω για τις προτασεις σας!!!ξερετε που ειναι αυτο το στοκαδικο στους αγιους??????????
Δεξια απο τη subaru εχει ενα υπογειο με μια ταμπέλα ELOFIL S.A.
εγω θα σου προτεινα να βαλεις καμια 100 ευρω ακομη και να παρεις ενα κρανος αξιολογο απο το ιντερνετ
παιδια εχει παρει κανεις σας το agv k-3???αν ναι ποια ειναι η αποψη σας![]()
![]()
![]()
Rock hard ride free
ωραιος!Αρχικά δημιουργήθηκε από jkap
Kαζαντζακη 6, Αγ.Αναργυροι
Δεξια απο τη subaru εχει ενα υπογειο με μια ταμπέλα ELOFIL S.A.![]()
γενικα εχουν υποθει ασχημα λογια για την ποιοτητα των agv απο παιδια εδω μεσα.κανε μια αναζητηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
![]()
![]()
δεν εχω agv, απο κοντα δεν τρελαθηκα με κανα 2 που ειδα (φθηνα-μετρια κατηγορια τιμης)
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
![]()
![]()
Αν εννοεις το Κ-series για τα λεφτα του ειναι καλο, αλλα ενα μειονεκτημα ειναι ο θορυβος απο τους αεραγωγους και 2ον το σφουγγαρι (αντι για λαστιχο) που παταει η ζελατινα κλεινοντας αφου σε 2 χρονια θα εχει χασει την "ελαστικοτητα του " και σε πολυ βροχη πιθανον να μπαζει νερα![]()
Όλα είναι δρόμος!
Τσέκαρε στο www.louis.de και γενικά στη λίστα με τα Ιντερνετικά μαγαζιά, εδώ.