και εισαι τοσο στοκος που ουτε καν ξερεις οτι οι "τουρκοι" στην Μ.Ασια εσκασαν μυτη ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ... ΙΦ ΓΙΟΥ ΝΟΟΥ ΓΟΥΑΤ ΑΙ ΜΙΝ ....ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ....
ΒΛΑΧΟ!!!!
και εισαι τοσο στοκος που ουτε καν ξερεις οτι οι "τουρκοι" στην Μ.Ασια εσκασαν μυτη ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ... ΙΦ ΓΙΟΥ ΝΟΟΥ ΓΟΥΑΤ ΑΙ ΜΙΝ ....ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ....
ΒΛΑΧΟ!!!!
καλα ξανακοιμησου και νοιωθε περηφανος για τον παρθενωνα που δεν εχει καμια σχεση με το λαο σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΒΛΑΧΟ!!!!
θες να το παιξεις και ιστορικος, που το μονο που εχεις ασχοληθει σε αυτο το θεμα ειναι να διαβασεις (αναγκαστικα δηλαδη, λογω σχολειου) τα βιβλια ιστοριας του γυμνασιου και λυκειου(?), και ο,τι αλλο σου ειπανε οι γονεις γιαγιαδες παππουδες θειοι θειες σου...
και να σου πω και το αλλο... εσυ εισαι ελληνας δηλαδη? Ελληνας, απογονος των αρχαιων ελληνων? αχαχαχαχααχα ας γελασω
Αντε ρε που θα μου πειτε και για ιστορια![]()
ΥΓ)Παντως σναπερ το να ειμαστε συγγενεις ειναι δεδομενο, αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαστε τοσο μακρινοι που δεν θεωρουμαστε πια συγγενεις αντερσταντ? -αν και με μενα ειδικα αποκλειεται να ειμαστε κατι πιο κοντινο απο συγγενεις 100 βαθμου λογω του εξαιρετικα περιεργου γενεολογικου δεντρου απο μεριας μου, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα-
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
εσυ σιγουρα ΔΕΝ εισαι απογονος των αρχαιων ΕλληνωνΑρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
καλα ξανακοιμησου και νοιωθε περηφανος για τον παρθενωνα που δεν εχει καμια σχεση με το λαο σου...
θες να το παιξεις και ιστορικος, που το μονο που εχεις ασχοληθει σε αυτο το θεμα ειναι να διαβασεις (αναγκαστικα δηλαδη, λογω σχολειου) τα βιβλια ιστοριας του γυμνασιου και λυκειου(?), και ο,τι αλλο σου ειπανε οι γονεις γιαγιαδες παππουδες θειοι θειες σου...
και να σου πω και το αλλο... εσυ εισαι ελληνας δηλαδη? Ελληνας, απογονος των αρχαιων ελληνων? αχαχαχαχααχα ας γελασω
Αντε ρε που θα μου πειτε και για ιστορια![]()
ΥΓ)Παντως σναπερ το να ειμαστε συγγενεις ειναι δεδομενο, αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαστε τοσο μακρινοι που δεν θεωρουμαστε πια συγγενεις αντερσταντ? -αν και με μενα ειδικα αποκλειεται να ειμαστε κατι πιο κοντινο απο συγγενεις 100 βαθμου λογω του εξαιρετικα περιεργου γενεολογικου δεντρου απο μεριας μου, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα-
....
ΒΛΑΧΟ!!!
(καμια σχεση με το Αθηνα-επαρχια αυτο...εισαι οριτζιναλ ΒΛΑΧΟΣ!!!)
Όσοι οι καλοί χωράνε..... Συ είπας...Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
.........αν και με μενα ειδικα αποκλειεται να ειμαστε κατι πιο κοντινο απο συγγενεις 100 βαθμου λογω του εξαιρετικα περιεργου γενεολογικου δεντρου απο μεριας μου, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα-![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
![]()
καλά πάμε...
Μην δει ποστ με την λέξη "πίστα" ο φορμούλης.... να γράψει![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΑΛΟΙΠΟΝ![]()
Ουδεποτε ο Ελληνικος λαος δεν εχασε το χαρακτηρα του!
Απλως προστεθηκαν μερικα ηθη και εθιμα λογω Χριστιανισμου
Ειμασταν 400 χρονια κατω απο τους Τουρκους και παρολα αυτα ΚΑΙ την ελευθερια μας κερδισαμε ΚΑΙ τον πολιτισμο μας δεν χασαμε!
Δεν λεω οτι μερικα πραγματα δεν ειναι απομειναρια της Τουρκιας,αλλα μην ξεχνας την Μικρα Ασια.
Ποιος μου λεει οτι ο Ελληνικος καφες και το Τσιφτετελι π.χ. δεν ειναι Ελληνικα και τα ''πηραν'' και οι Τουρκοι αργοτερα.
Ελληνες ζουσαν εκει,Ελληνες εχτισαν τις πολεις,οπως και στην Magna Grecia.
Τωρα θα ρωτησεις τι σχεση εχουν ολα αυτα με το αν ειμαστε απογονοι του Περικλη και του Σωκρατη...
Ο Ελληνας αγορι μου δεν μπασταρδευεται,οπου παει πληθαινει δεν ελλατωνει.
Μεταφερει πολιτισμο,δεν αφομοιωνεται σε αλλον
Εχουμε περασει τοσες καταστροφες και να τι θεση εχουμε στην παγκοσμια οικονομια και στην ποιοτητα ζωης!
Τι δυσκολιες εχει περασει η Αγγλια,η Ιταλια,η Γαλλια?
ΤΙΠΟΤΑ
Ουσιαστικα ειμαστε ενα κρατος που αρχισε να ξανακτιζεται το 1835 με καποια διαλειματα στους 2 παγκοσμιους πολεμους και σε κατι εμφυλιους/χουντα κτλ,που ξαναμανα απο την αρχη ολα,κατι σαν παιχνιδι στα ηλεκτρονικα...
Επειτα απο 6 χρονια διαβιωσης στο εξωτερικο,μπορω να πω:
ΝΑΙ,ειμαι περηφανος που ειμαι Ελληνας,γιατι κανενας αλλος λαος δεν θα καταφερνε αυτα που εχουμε πετυχει
WE ROCK ...πως το λενε?
![]()
δεν εχω σκοπο να εμπλακω στην συζητησ γιατι ο τοπος που γινετε και κυριος ο τροπος με τον οποιο γηνετε ειναι επιοικος γελιοι...
καποια πργματα ομως...
ο ελληνικος λαος??? απο ποτε μετρας?Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ουδεποτε ο Ελληνικος λαος δεν εχασε το χαρακτηρα του!
Απλως προστεθηκαν μερικα ηθη και εθιμα λογω Χριστιανισμου
Ειμασταν 400 χρονια κατω απο τους Τουρκους και παρολα αυτα ΚΑΙ την ελευθερια μας κερδισαμε ΚΑΙ τον πολιτισμο μας δεν χασαμε!
και καλα να καταπιουμε το ελληνικος αλλα και λαος ρε συ? τα παραλες...
ειναι σαν να λεμε το ευρωπαικο εθνος συμπεριλαμβανομενου και της τουρκιας... απλα δεν υπαρχει ακομα...
ελληνισμος (οπως τον ενοεις) πολυ μετα τον Αλεξανδρο κατα βυζαντιο μερια...
για την ακρυβια ο καφες εφτασε στα μερη μας πολυ μετα τον κολομβο... πιθανοτερα απο τα 7νησα που ηταν Αινετικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ποιος μου λεει οτι ο Ελληνικος καφες και το Τσιφτετελι π.χ. δεν ειναι Ελληνικα και τα ''πηραν'' και οι Τουρκοι αργοτερα.
[ακου να τσακωνοντα για τον καφε...]
αμεσος απογονος των αρχαιων και ειδικα του Σωκρατη δισκολα σε βλεπω...Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Τωρα θα ρωτησεις τι σχεση εχουν ολα αυτα με το αν ειμαστε απογονοι του Περικλη και του Σωκρατη...
πως γινετε αυτο? μετα την οργανικη και την ανοργανη χημεια εχουμε και την περι ελληνων χημεια??? Wow..Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ο Ελληνας αγορι μου δεν μπασταρδευεται,οπου παει πληθαινει δεν ελλατωνει.
Μεταφερει πολιτισμο,δεν αφομοιωνεται σε αλλον!
για να το λες κατι παραπανω θα ξερεις... ειδικα για την Ιταλια...Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Τι δυσκολιες εχει περασει η Αγγλια,η Ιταλια,η Γαλλια?
ΤΙΠΟΤΑ
σε αυτο συμφωνο...Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Επειτα απο 6 χρονια διαβιωσης στο εξωτερικο,μπορω να πω:
ΝΑΙ,ειμαι περηφανος που ειμαι Ελληνας,γιατι κανενας αλλος λαος δεν θα καταφερνε αυτα που εχουμε πετυχει
κανενας αλλος λαος με ακομα και μικροτερη ιστορια απο εμας δεν θα μπορουσε να την αυτοανερει τοσο ολοκληρωτικα και να ειναι εντελος αντιθετος στις αρχες, στους τροπους και στα πιστευω των αρχαιων κατοικων αυτης της περιοχης...
χαιρομαι που ειμαι ελληνας αλλα ντρεπομαι που αποκαλουμε αυτους τους αρχαιους με ενα τοσο γλυδερο και τρισαθλιο σε ουσια ονομα... ευτυχος στο εξωτερικο μας ξερουν ως γκρηκους...
παντα με φιλικη διαθεση
![]()
![]()
![]()
Οι μεγαλυτεροι ανθελληνες ειμαστε οι ιδιοι οι Ελληνες!
Μονοι μας βγαζουμε τα ιδια μας τα ματια!
Ερχεται ενας ξενος στην Ελλαδα και αντι να τον ξεναγισουμε του λεμε για το οτι εχουν μεγαλες ουρες οι εφοριες...οτι εχουμε μικρες συνταξεις κτλ...
ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
Πιστευετε οτι στα αλλα κρατη η ζωη ειναι τοσο τελεια?
Για να σας δω να πηγαινετε να ζειτε εξω!
Εγω επειδη πηγα,ειδα περικα πραγματα και....με συγχωρειτε δωσαμε δωσαμε!!!
Εχουμε το καλυτερο οικοπεδο του πλανητη και βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας αντι να κανουμε κατι δημιουργικο(οπως τους Ολυμπιακους αγωνες,που μπορει πανιγυρακι της Γιαννας να ητανε,αλλα τα καταφεραμε)
Αν θελουμε οι Ελληνες ΟΛΑ τα μπορουμε!
Και επειδη ειχα βαρεθει 6 χρονια να μου βριζουνε τον τοπο μου,απο ποιους απο τους Ιταλους,ε με συγχωρεις αλλα δεν θα ανεχτω αλλο!
Ας κοιταξουν πρωτα αυτοι να εξαφανισουν την μαφια(χα το αλλο με τον τοτο το ξερετε?),και μετα ας πουνε κατι και για μας!
Μπορω να πω και αλλα για ολους τους λαους της Ευρωπης,αλλα δεν...
Αγαπατε τον τοπο σας,αν θελετε να σας αγαπαει και αυτος
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ)ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ ΜΙΓΑΔΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ
Μπορεί να είμαστε βιολογικοί και πολιτισμικοί μιγάδες, αλλά είμαστε οι μιγάδες που ζούνε στην Ελλάδα!Αρχικά δημιουργήθηκε από DIA.FA.N.I.A
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ)ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ ΜΙΓΑΔΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ
Σ'αυτό το συγκεκριμένο και οριοθετημένο γεωγραφικό μήκος και πλάτος. Όπου οι όποιες μεταβολές επέδρασαν πάνω μας ταυτόχρονα και κατά τον ίδιο τρόπο...
Είμαστε η εξέλιξη ενός λαού μέσα στο χρόνο που μπορεί ακόμα να διαθέτει μία ομοιογένεια ικανή να τον ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους και να αφομοιώνει τα ξένα στοιχεία στις παραδόσεις και τις συνήθειες του ώστε να διατηρεί το χαρακτήρα του.
Και γι'αυτό λεγόμαστε Έλληνες!
Ας το καταλάβουν αυτό εκείνοι που δεν αντιλαμβάνονται την έννοια της λέξης απόγονος και νομίζουν ότι για να λεγόμαστε Έλληνες θα πρέπει να πιστεύουμε το 12θεο, να φοράμε χλαμύδα και να μιλάμε τα Αρχαία χωρίς αυτό να αλλάζει στον αιώνα των αιώνων...
Ή μήπως νομίζετε ότι επειδή δεν τους μοιάζετε δεν είστε όλοι απόγονοι των πιθήκων...
...κι άμα δούμε πίστα να με χέσετε...
Θάνος..
αφορμη μου εδωσε τωρα ο φιλος θανος και ο φιλτατος ιντι με τις αλλεπαληλες αδικαιολογητες προσβολες του, ωστε να σας απαντησω μαι και καλη. Οποιος δεν ειναι σε θεση να τα καταλαβει αυτα καλυτερα να μην γραψει τιποτα αλλο γιατι τοτε οντως ειναι βλαχος.
α ναι δηλαδη τοτε και οι αλβανοι που ερχονται εδω μετα απο μια γενια ειναι και αυτοι ελληνες ετσι δεν ειναι? Και οι αμερικανοι που ειναι 500χρονια εκει ειναι ντοπιοι αμερικανοι....Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Μπορεί να είμαστε βιολογικοί και πολιτισμικοί μιγάδες, αλλά είμαστε οι μιγάδες που ζούνε στην Ελλάδα!
Σ'αυτό το συγκεκριμένο και οριοθετημένο γεωγραφικό μήκος και πλάτος. Όπου οι όποιες μεταβολές επέδρασαν πάνω μας ταυτόχρονα και κατά τον ίδιο τρόπο...
καταρχας δεν λεω οτι πρεπει να ειμαστε ιδιοι με τους -δηθεν- προγονους μας, φυσικα υπαρχει η εξελιξη. ΤΟ θεμα ειναι οτι ΔΕΝ εχουμε σχεση με αυτους τους ανθρωπους.Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Είμαστε η εξέλιξη ενός λαού μέσα στο χρόνο που μπορεί ακόμα να διαθέτει μία ομοιογένεια ικανή να τον ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους και να αφομοιώνει τα ξένα στοιχεία στις παραδόσεις και τις συνήθειες του ώστε να διατηρεί το χαρακτήρα του.
Και γι'αυτό λεγόμαστε Έλληνες!
το καταλάβουν αυτό εκείνοι που δεν αντιλαμβάνονται την έννοια της λέξης απόγονος και νομίζουν ότι για να λεγόμαστε Έλληνες θα πρέπει να πιστεύουμε το 12θεο, να φοράμε χλαμύδα και να μιλάμε τα Αρχαία χωρίς αυτό να αλλάζει στον αιώνα των αιώνων...
θ ασας το πω τωρα παρα πολυ συνοπτικα και απλα ωστε να το καταλαβετε ακομα και οι πλεον δυσπιστοι.
Η αρχαια ελλαδα, οι γνησιοι και πρωτοι ελληνες δηλαδη, απο τους οποιους θελουμε να ειμαστε απογονοι, εσβησε με τον ερχομο των ρωμαιων και την εγκατασταση τους στην μεσογειο. Απο τοτε ακολουθησαν χιλιες δυο αναμιξεις με ολους τους ευρωπαικους βορειοαφρικανικους και μεσοανατολιτικους λαους, μεχρι να γινει τελικα το βυζαντιο που ηταν μια ανακατοσουρα πολιτισμων και λαων, μια εξελιξη της ΡΩΜΑΙΚΗΣ αυτοκρατοριας -και οχι της αρχαιας ελλαδος οπως πιστευουνε μερικοι- που απλα ετυχε να εχει αυτοκρατορες με ελληνικα ονοματα (που αν δειτε λιγο οι περισσοτεροι δεν θεωρουνταν ουτε καν μπασταρδεμενοι ελληνες) που, εξαιτιας μερικων (δικαιως) ενθουσιασμενων απο την αρχαια ελληνικη κουλτουρα, αφομιωσαν την γλωσσα και αλλα στοιχεια του πολιτισμου αυτου. Αλλα, σε καμια περιπτωση δεν ηταν ''ελληνες''. Μην ξεχνατε οτι το βυζαντιο ητανε μεν χριστιανικο στην πλειοψηφια του, αλλα και παλι περιλαμβανονταν απειρες φυλες και λαους που μπασταρδευονταν μεταξυ τους. Μετα απο αυτο ηρθαν και οι βενετοι και οι αραβες στα νοτια και οι φραγκοι απο δυτικα και διαφοροι βαλκανικοι λαοι απο τα βορεια και πολλοι ανατολιτικοι λαοι απο τα αντολιτικα και νοτια παλι, βαρβαροι απο τα βορεια και γαλατες αποτα δυτικα, οποτε βλεπετε τι ανακατοσουρα ειχε γινει. Και το αποκορυφωμα του μπασταρδεματος ητανε φυσικα η τουρκοκρατια των 400 χρονων που μπασταρδεψε τελειως την ολη κατασταση.
Οπως βλεπετε ελληνικο κρατος δεν υπηρχε ποτε, μονο τα τελευταια 100 χρονια και αμα βαλουμε και τους παγκοσμιους μεσα και την χουντα και τον εμφυλιο το ελληνικο κρατος ειναι ΠΟΛΥ νεο κρατος. Αλλωστε ακομα και αν υπολογισουμε τα 1500 περιπου ετη που ηταν πριν την ρωμαιοκρατια, δεν μπορουμε να πουμε πως υπρξε ποτε ενα ελληνικο κρατος ενωμενο στον ελληνικο χωρο, αλλα μονο διασπαρτες πολεις-κρατη. Η μονη επισημη και κοινως αποδεκτη ενωση που ειχε γινει ποτε στην αρχαια ελλαδα ηταν υπο φιλλιπου β και Μ.Αλεξανδρου, και αυτη ητανε μια ενωση γεματη διαμαχες και πολεμους που δεν κρατησε πανω απο 50 χρονια. Και πορος πληροφορια σας οι περσικοι πολεμοι ΔΕΝ ηταν ενωση του ελληνικου λαου, αφου πολλες πολεις ητανε με τους περσες και αλλες ηταν ουδετερες. ΟΠΟΤΕ, φιλε θανο, φιλε αφτερ και φιλτατε Ιντι (ποιος ειναι τελικα ο βλαχος?) ΠΩΣ μπρορειτε να μιλατε ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (ελληνικο λαο εννουμε τον λαο που εχει αμεση σχεση με τους αρχαιους ελληνες) την στιγμη που δεν υπηρχε ποτε και ακομα και αν μπορει να θεωρηθει πως υπηρχε, τωρα δεν εχει μεινει τιποτα πια??? Οχι, πειτε μου δηλαδη να καταλαβω τι εννοειτε...
το μονο σωστο που ειπες φιλε θανοΑρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
...κι άμα δούμε πίστα να με χέσετε...![]()
τωρα φιλε αφτερ θα με συγχρεσεις αλλα αυτα που γραφεις ειναι τελειως ασχετα.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Οι μεγαλυτεροι ανθελληνες ειμαστε οι ιδιοι οι Ελληνες!
Μονοι μας βγαζουμε τα ιδια μας τα ματια!
Ερχεται ενας ξενος στην Ελλαδα και αντι να τον ξεναγισουμε του λεμε για το οτι εχουν μεγαλες ουρες οι εφοριες...οτι εχουμε μικρες συνταξεις κτλ...
ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
Πιστευετε οτι στα αλλα κρατη η ζωη ειναι τοσο τελεια?
Για να σας δω να πηγαινετε να ζειτε εξω!
Εγω επειδη πηγα,ειδα περικα πραγματα και....με συγχωρειτε δωσαμε δωσαμε!!!
Εχουμε το καλυτερο οικοπεδο του πλανητη και βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας αντι να κανουμε κατι δημιουργικο(οπως τους Ολυμπιακους αγωνες,που μπορει πανιγυρακι της Γιαννας να ητανε,αλλα τα καταφεραμε)
Αν θελουμε οι Ελληνες ΟΛΑ τα μπορουμε!
Και επειδη ειχα βαρεθει 6 χρονια να μου βριζουνε τον τοπο μου,απο ποιους απο τους Ιταλους,ε με συγχωρεις αλλα δεν θα ανεχτω αλλο!
Ας κοιταξουν πρωτα αυτοι να εξαφανισουν την μαφια(χα το αλλο με τον τοτο το ξερετε?),και μετα ας πουνε κατι και για μας!
Μπορω να πω και αλλα για ολους τους λαους της Ευρωπης,αλλα δεν...
Αγαπατε τον τοπο σας,αν θελετε να σας αγαπαει και αυτος
-Ως προς το θεμα ''εμεις οι ελληνες'' το εξηγω πιο πανω.
-Ως προς το θεμα ολυμπιακοι, να σου πω αν δεν το πηρες χαμπαρι οτι ητανε απο τις μεγαλυτερες κλεψιες και λαθη της συγχρονης ελλαδος (κρατος ,μην το ξεχνατε, οχι λαος) μαζι με το χρηματιστηριο του 2000. Μονο καλο δεν μας εκανε
-Το οτι '' ''εμεις οι ελληνες'' ''μπορουμε τα παντα'', πραγματικα δεν βλεπω γιατι ολοι οι λαοι δεν μπορουν να κανουν τα παντα εφοσων εχουν τα λεφτα η τελως παντων μερικους απατεωνες που μπορουν να παρουν τοσα λεφτα για να χρηματοδοτησουν κατι (αλλα μετα να μην μπορουν να τα επιστρεψουν και αναγκαζουν να το κανουν αυτοι που δεν μπορουν και που δεν ειχαν κανεναν οφελος απο την ολη υποθεση)
-6 χρονια σε βριζανε ανθρωποι σαν εσενα, και εσυ προφανως δεν εγινες καλυτερος απο αυτους μιας και βριζεις τον τοπο τους τωρα.
-Τι σχεση εχει η μαφια με την ιταλια ως κρατος? Δηλαδη επειδη εκει ΔΡΑ μια μαφια που εχει γινει διασημη απο ταινιες (ναι, ταινιες και απο δημοσογραφους που διψουσαν για καυτα αρθρα) στο κρατος τους παει να πει κατι? Δεν καταλαβα. Και αμα το πας ετσι ΟΛΑ τα κρατη εχουν μαφια και απατεωνες, και να σου πω, ω τι εκπληξη, και εμεις εχουμε μαφια και πολλους απτεωνες, και μαλιστα Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ειναι μαφια οπως και η αναθεματισμενη ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ! (πες μου μια εκκλησια που να εχει κανει τετοια πραγματα. Και μην μου πεις Πάπας γιατι εχει κανει πολλα αλλα πραγματα που πολυ απλα δεν συγκρινονται με ατ δικα μας χαλια)
-Για πες μας και για αλλους λαους, πραγματικα θελω να τα ακουσω...
Και τελος το μονο που ειπες που ειναι σωστο ειναι το τελευταιο, το οποιο ομως δυστυχως ''εμεις οι ελληνες'' ειμαστε απο τους τελευταιους που το κανουμε αυτο.
![]()
Είσαι λίγο μπερδεμένος αρχηγέ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
αφορμη μου εδωσε τωρα ο φιλος θανος και ο φιλτατος ιντι με τις αλλεπαληλες αδικαιολογητες προσβολες του, ωστε να σας απαντησω μαι και καλη. Οποιος δεν ειναι σε θεση να τα καταλαβει αυτα καλυτερα να μην γραψει τιποτα αλλο γιατι τοτε οντως ειναι βλαχος.
α ναι δηλαδη τοτε και οι αλβανοι που ερχονται εδω μετα απο μια γενια ειναι και αυτοι ελληνες ετσι δεν ειναι? Και οι αμερικανοι που ειναι 500χρονια εκει ειναι ντοπιοι αμερικανοι....
καταρχας δεν λεω οτι πρεπει να ειμαστε ιδιοι με τους -δηθεν- προγονους μας, φυσικα υπαρχει η εξελιξη. ΤΟ θεμα ειναι οτι ΔΕΝ εχουμε σχεση με αυτους τους ανθρωπους.
θ ασας το πω τωρα παρα πολυ συνοπτικα και απλα ωστε να το καταλαβετε ακομα και οι πλεον δυσπιστοι.
Η αρχαια ελλαδα, οι γνησιοι και πρωτοι ελληνες δηλαδη, απο τους οποιους θελουμε να ειμαστε απογονοι, εσβησε με τον ερχομο των ρωμαιων και την εγκατασταση τους στην μεσογειο. Απο τοτε ακολουθησαν χιλιες δυο αναμιξεις με ολους τους ευρωπαικους βορειοαφρικανικους και μεσοανατολιτικους λαους, μεχρι να γινει τελικα το βυζαντιο που ηταν μια ανακατοσουρα πολιτισμων και λαων, μια εξελιξη της ΡΩΜΑΙΚΗΣ αυτοκρατοριας -και οχι της αρχαιας ελλαδος οπως πιστευουνε μερικοι- που απλα ετυχε να εχει αυτοκρατορες με ελληνικα ονοματα (που αν δειτε λιγο οι περισσοτεροι δεν θεωρουνταν ουτε καν μπασταρδεμενοι ελληνες) που, εξαιτιας μερικων (δικαιως) ενθουσιασμενων απο την αρχαια ελληνικη κουλτουρα, αφομιωσαν την γλωσσα και αλλα στοιχεια του πολιτισμου αυτου. Αλλα, σε καμια περιπτωση δεν ηταν ''ελληνες''. Μην ξεχνατε οτι το βυζαντιο ητανε μεν χριστιανικο στην πλειοψηφια του, αλλα και παλι περιλαμβανονταν απειρες φυλες και λαους που μπασταρδευονταν μεταξυ τους. Μετα απο αυτο ηρθαν και οι βενετοι και οι αραβες στα νοτια και οι φραγκοι απο δυτικα και διαφοροι βαλκανικοι λαοι απο τα βορεια και πολλοι ανατολιτικοι λαοι απο τα αντολιτικα και νοτια παλι, βαρβαροι απο τα βορεια και γαλατες αποτα δυτικα, οποτε βλεπετε τι ανακατοσουρα ειχε γινει. Και το αποκορυφωμα του μπασταρδεματος ητανε φυσικα η τουρκοκρατια των 400 χρονων που μπασταρδεψε τελειως την ολη κατασταση.
Οπως βλεπετε ελληνικο κρατος δεν υπηρχε ποτε, μονο τα τελευταια 100 χρονια και αμα βαλουμε και τους παγκοσμιους μεσα και την χουντα και τον εμφυλιο το ελληνικο κρατος ειναι ΠΟΛΥ νεο κρατος. Αλλωστε ακομα και αν υπολογισουμε τα 1500 περιπου ετη που ηταν πριν την ρωμαιοκρατια, δεν μπορουμε να πουμε πως υπρξε ποτε ενα ελληνικο κρατος ενωμενο στον ελληνικο χωρο, αλλα μονο διασπαρτες πολεις-κρατη. Η μονη επισημη και κοινως αποδεκτη ενωση που ειχε γινει ποτε στην αρχαια ελλαδα ηταν υπο φιλλιπου β και Μ.Αλεξανδρου, και αυτη ητανε μια ενωση γεματη διαμαχες και πολεμους που δεν κρατησε πανω απο 50 χρονια. Και πορος πληροφορια σας οι περσικοι πολεμοι ΔΕΝ ηταν ενωση του ελληνικου λαου, αφου πολλες πολεις ητανε με τους περσες και αλλες ηταν ουδετερες. ΟΠΟΤΕ, φιλε θανο, φιλε αφτερ και φιλτατε Ιντι (ποιος ειναι τελικα ο βλαχος?) ΠΩΣ μπρορειτε να μιλατε ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (ελληνικο λαο εννουμε τον λαο που εχει αμεση σχεση με τους αρχαιους ελληνες) την στιγμη που δεν υπηρχε ποτε και ακομα και αν μπορει να θεωρηθει πως υπηρχε, τωρα δεν εχει μεινει τιποτα πια??? Οχι, πειτε μου δηλαδη να καταλαβω τι εννοειτε...
το μονο σωστο που ειπες φιλε θανο![]()
Κανόνας πρώτος.
Αν θέλεις να σε σέβεται ο συνομιλητής σου θα πρέπει να αισθάνεσαι και να φέρεσαι τουλάχιστον ως ίσος. Αν παρ'ελπίδα έχεις κάτι να μας πεις να είσαι σίγουρος ότι θα το καταλάβουμε είτε μας το επισημάνεις είτε όχι.
Αν αντιθέτως δεν σε καταλάβουμε, είτε δεν τα λες καλά, είτε δεν έχεις καταλάβει και ο ίδιος τι ακριβώς λες.
Κανόνας δεύτερος.
Πριν αρχίσεις να μιλάς, φρόντισε να ξέρεις δύο πράγματα για τους συνομιλητές σου. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι όντας 17 χρόνια μικρότερος μπορείς να μιλάς με τέτοια επιθετικότητα και αυτοπεποίθηση; Αν σου πω ποιο σχολείο τελείωσα και τι σπουδές έχω θα αισθανθείς τουλάχιστον ανόητος...
Κλείνοντας θα σου πω ότι αν κι εσύ μόλις ανακάλυψες τον κόσμο και αισθάνεσαι ενθουσιασμένος, δεν μας λες και τίποτα καινούργιο.
Εξακολουθείς να είσαι μπερδεμένος και να χάνεις την ουσία. Όσο για τους Αλβανούς που ανέφερες... όχι σε μία γενιά ίσως να μην είναι Έλληνες. Κάποια στιγμή όμως θα γίνουν.
Τα υπόλοιπα στα αφήνω να τα σκεφτείς λίγο όσο θα πίνω τις μπύρες μου...![]()
Θάνος..