Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
είναι Φώτης Πολύχρονος τηλ. επικ. 210 27 17 195...
![]()
είναι Φώτης Πολύχρονος τηλ. επικ. 210 27 17 195...
![]()
τα στοιχεία του ηλεκτρολόγου για τον οποίο έχουν μιλήσει εδώ μέσα τα παιδιά με πολύ καλά λόγια, αν σε ενδιαφέρει ακόμα, Φώτης Πολύχρονος τηλ. επικ. 210 27 17 195...
Στον εαυτο σου απαντας ?
Κοίτα να δεις.. το manual του Vstrom 1000 δίνει τον αισθητήρα στο μοτέρ. Τώρα αν στο συγκεκριμένο μηχανάκι είναι στα μπροστινά ρουλεμάν τότε το quote που σου έκανα είναι το λιγότερο που θα πρέπει να σας ανυσηχεί..Αρχικά δημιουργήθηκε από tools
μαλλον κατι μου διαφευγει,παρακαλω αν εχεις την καλη διαθεση βοηθησε με,αλλιως θα στεναχωρηθω.
πως ακριβως σου εδωσα ΕΓΩ την εντυπωση οτι το βεστρομ(εστω το 1000) ειναι ποδηλατο κ οχι μοτοσακο?μιας κ απευθυνες σε μενα την εντυπωση σου.
γιατι εγω απλως διευκρινησα στον μαγκαιβερ ποιον αισθητηρα εννοει ο κατσμαν οταν γραφει ''μαγνητικο αισθητηρα'' λεγοντας οτι ειναι αυτος που βρισκεται στο μπροστινο γραναζι.δεν θυμαμαι αλλη συμμετοχη μου στην συζητηση,ή τις εντυπωσεις σου.
κ γω εχω την εντυπωση οτι το ψυγειο μου εχει 2 αυγα μεσα αλλα δεν κουοταρω εσενα.
εδω καποιος δοκιμαζει μηπως ακουσει καποια λυση σε ενα προβλημα που εχει.
αν ειναι κουβεντουλα να γινεται,συνεχισε ελευθερα να με κουοταρεις με τις εντυπωσεις σου.χωρις εμενα.
υ.γ. μαγνήτες στα μπροστινα βάζουμε στα ποδήλατα για να έχουμε ενδείξεις στο πολυόργανο (ταχύτητα, αποσταση κλπ)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν είπε μπροστινό ρουλεμάν το παληκάρι, μπροστινό γρανάζι είπε...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κοίτα να δεις.. το manual του Vstrom 1000 δίνει τον αισθητήρα στο μοτέρ. Τώρα αν στο συγκεκριμένο μηχανάκι είναι στα μπροστινά ρουλεμάν τότε το quote που σου έκανα είναι το λιγότερο που θα πρέπει να σας ανυσηχεί..
υ.γ. μαγνήτες στα μπροστινα βάζουμε στα ποδήλατα για να έχουμε ενδείξεις στο πολυόργανο (ταχύτητα, αποσταση κλπ)![]()
Eγώ γιατί διάβαζα ρουλεμάν;Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasV2
Δεν είπε μπροστινό ρουλεμάν το παληκάρι, μπροστινό γρανάζι είπε...![]()
![]()
Λάθος μου tools..
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κοίτα να δεις.. το manual του Vstrom 1000 δίνει τον αισθητήρα στο μοτέρ. Τώρα αν στο συγκεκριμένο μηχανάκι είναι στα μπροστινά ρουλεμάν τότε το quote που σου έκανα είναι το λιγότερο που θα πρέπει να σας ανυσηχεί..
υ.γ. μαγνήτες στα μπροστινα βάζουμε στα ποδήλατα για να έχουμε ενδείξεις στο πολυόργανο (ταχύτητα, αποσταση κλπ)
μα δεν μιλησε κανεις για ρουλεμαν.
ο μαγκαιβερ ρωτησε αν εννοουσε στο κιβωτιο κ εγω του απαντησα καταφατικα λεγοντας μπροστινο γραναζι για να το σιγουρεψω οτι μιλαμε/νε για τον ιδιο αισθητηρα.
τωρα,αυτα τα πολυοργανα στα ποδηλατα παντα τα ζηλευα,αλλα εγω ενα βμχ εχω.
ουτε ταχυτητες δεν εχει,ποσο μαλλον πολυοργανο...
χωρις ειρωνιες ειναι πολυ καλυτερα,νομιζω.
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
οκ,δεν τρεχει τιποτα,συμβαινει σε ολους μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Eγώ γιατί διάβαζα ρουλεμάν;![]()
Λάθος μου tools..
ετσι βγαινει κ νοημα!
![]()
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
αν τα αγγλικά σου σε βοηθούν γράψε στο Google suzuki v strom self diagnostis.
να βρεις που βρίσκετε η διαγνωστική φύσα και ποια είναι η διαδικασία φλασαρίσματος
να δούμε αν ο εγκέφαλος έχει καταγράψει κάποια βλάβη
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Τι θα κάνουμε...???Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
θα ψυχραιμήσουμε?![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
μην ψαρώνεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τι θα κάνουμε...???![]()
![]()
![]()
ψυχραιμία + ηρεμήστε = ψυχραιμήστε![]()
λοιποοοοον,εχουμε και λεμε.εκανα μια τελευταια προσπαθεια,ανοιξα το καπακι και ειδα οτι το ελασμα που βρισκεται εσωτερικα του αισθητηρα του κοντερ ειναι καλα στερεωμενο.δεν νομιζω οτι μπορω να κανω τιποτα αλλο,αναγκαστικα θα το παω σε μαστορα ή ηλεκτρολογο να συνδεθει με διαγνωστικο και να δουμε τι παιζει.ευχαριστω πραγματικα οσους προσπαθησαν να με βοηθησουν,ελπιζω να σας φανω κι εγω χρησιμος σε κατι στο μελλον
salus populi suprema lex
παιδες PROBLEM SOLVED (το προβλημα λυθηκε ελληνιστι).αφου ειχαν δοκιμαστει τα παντα,μεχρι και τους πολους εβγαλα της μπαταριας να κανει ρεσετ,λυση δεν ειχε βρεθει οποτε στραφηκα στην καλωδιωση.ιδου λοιπον το προβλημα.ειχε βραχυκυκλωσει το κυκλωμα στον μαγνητικο αισθητηρα του ταχυμετρου και με μια αντικατασταση ολα ειναι οκ.σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις και το χρονο σας
salus populi suprema lex