Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: Δερμάτινο με λίγα χρήματα??

Αρχικά δημιουργήθηκε από chriscrypton
    Καλη προς μετρια ποιοτητα δερματος αλλα δεν με εχει απογοητευσει τις βροχερες μερες, ουτε και τις κρυες (με την επενδυση φυσικα).
    Τα προστατευτικα ειναι σαν το υλικο του mousepad αλλα πιο σκληρο ,μπορεις να τα αφαιρεσεις και να βαλεις καλυτερα.
    Ωραια Chris, αλλα τα δερματα δεν ειναι μονο για το κρυο, αλλα για να σηκωθεις ζωντανος και με τις λιγοτερες βλαβες στο σωμα... Η ποιοτητα τους λοιπον εχει σχεση με την αντοχη στην τριβη και σε εμας αυτο πρεπει να ειναι το πρωτο κριτηριο. Τωρα βεβαια δεν θα ηθελα να ημουν δοκιμαστης,ε;

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Ωραια Chris, αλλα τα δερματα δεν ειναι μονο για το κρυο, αλλα για να σηκωθεις ζωντανος και με τις λιγοτερες βλαβες στο σωμα... Η ποιοτητα τους λοιπον εχει σχεση με την αντοχη στην τριβη και σε εμας αυτο πρεπει να ειναι το πρωτο κριτηριο. Τωρα βεβαια δεν θα ηθελα να ημουν δοκιμαστης,ε;
    Έχεις δίκαιο, αλλά τα συγκεκριμένα δεν νομίζω να παίρνει κανείς για επιθετική οδήγηση. Εγώ ας πούμε θα το είχα σαν μπουφάν για να πάω κάπου, και να μην μοιάζει πολύ με μηχανής.
    Δηλ απ'τον να φορέσεις ένα απλό πέτσινο για έξοδο, φοράς αυτό, αλλάζεις και προστασιες και εισαι κομπλε.

Νυχτερινό μέλος Το avatar του/της chriscrypton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Εχεις απολυτο δικιο Monk ,δεν εχω δοκιμασει την αντοχη του στην τριβη ή σε προσκρουση (κρυο και βροχη μονο εχει φαει..) αλλα πιστευω πως σε αυτη την περιπτωση το υλικο του θα σου παρεχει προστασια ειδικα αν αντικατασταθουν τα προστατευτικα.
    Φυσικα ,η διαφορα και το υλικο με ενα δερματινο Bering για παραδειγμα,που εχει ενας πολυ καλος μου φιλος ειναι αισθητοτατη, αλλα μιλαμε για μια φθηνη λυση που να παρεχει ασφαλεια και οχι μουρη, σιγουρα περισοοτερη απο ενα πετσινο, οπως λεει και ο dmf.
    Σπεύδε βραδέως..

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Έχεις δίκαιο, αλλά τα συγκεκριμένα δεν νομίζω να παίρνει κανείς για επιθετική οδήγηση.
    Αν με το επιθετικη οδηγηση εννοεις μεγαλου κυβισμου μοτοσυκλετα θα συμφωνησω οτι ειναι ανεπαρκες..
    Σπεύδε βραδέως..

Μανιβελάτο μέλος
    Μεγάλου-Μικρού κυβισμού καμία διαφορά.. ένα 125 κρατάει άνετα 80-90..

Στο θέμα μας.. το σπίδι είναι ΤΖΑΜΠΑ.. και διακριτικό.. Αν δεν είχα πάρει το καλοκαίρι θα το χτύπαγα το ίδιο δευτερόλεπτο...

“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Μεγάλου-Μικρού κυβισμού καμία διαφορά..
    +1000!! Η τσεπη του καθενα οριζει και την επιλογη του
    Σπεύδε βραδέως..

Ρε παιδιά πραγματικά είμαι στο τσακ να παραγγείλω το Spidi αλλά με κρατάει λίγο το γεγονός ότι τους έχω στείλει mail εδώ και δυο μέρες και δεν έχουν απαντήσει. Σήμερα θα τους πάρω ένα τηλέφωνο και άμα κι εκεί δεν απαντήσουν τότε υπάρχει θέμα με την αξιοπιστία του καταστήματος και εφόσον το συγκεκριμένο μπουφάν δεν το βρήκα πουθενά αλλού στην ίδια τιμή, τότε κρίμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mangalord
    Ρε παιδια το οτι εέχει μείνει μονο ενα νουμερο (48) το είδατε?? Οταν το είδα στην αρχή κι εγώ απόρησα για την τιμή που είναι εξευτελιστική(!) για ένα τέτοιας ποιότητας μπουφάν αλλά είναι όπως κάτι προσφορές revit που βγάζει το fc moto αλλα για ελάχιστα τεμάχια σε συγκεκριμένο νούμερο. Πάντως αν σου κάνει και προλάβεις είναι κρίμα να μη πάρεις τέτοιο μπουφάν σε τέτοια τιμή! Τζάμπα! Αν δεν είχα το dainese θα το παιρνα! Κι άσε τα μπουφάν με προστασίες mousepad που μοιάζουν με μηχανής...

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    δες εδω κατω - κατω που λεει προσφορες .. και κοιτα τα m tech στην 8-9 σελιδα .

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    πολύ χοντροκομμένο είναι αυτό το spidi.

+1 για το revit. θα γινόταν το καθημερινό μου δερμάτινο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    +1 revit

Αρχικά δημιουργήθηκε από mangalord
    τα μπουφάν με προστασίες mousepad που μοιάζουν με μηχανής...
    Edit:Δεν ειναι και τοσο μαπα mangalord αλλα για να ειμαι ειλικρινης αν δεν το ειχα παρει θα ψηνομουν για τo Spidi ή για ενα Bering που ειχε σε προσφορα στο automotoracing.com..δεν το εψαξα αρκετα και δεν ρωτησα και στο φορουμ..anyway..
    κρανος παντως πηρα ενα Arai και ησυχασε η κεφαλη μου..
    Σπεύδε βραδέως..

Λοιπόν παιδιά το spidi ήταν το τελευταίο κομμάτι και μόνο στο 48 ( το μέγεθός μου ευτυχώς ) . Το μαγαζί φαίνεται κομπλέ μίλησα και τηλεφωνικώς με τους ανθρώπους. Οπότε το παρήγγειλα πριν από λίγο και το περιμένω τη Δευτέρα! Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! ... Τώρα πρέπει να βρω και κράνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Michelson
    ... Τώρα πρέπει να βρω και κράνος..
    Μπες εδώ http://www.moto.gr/forums/forumdispl...?s=&forumid=60 . γράψε νούμερο που το θες και σίγουρα κάτι θα βρεθεί

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	helmet_sizing_chart.jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	139,4 KB 
ID:	245470

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΘΕΛΩ !! Μπουφανάκι μαγκιόρικο !! Με λίγα ...... ?
    από kiriakost στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 22:56
  2. 1-0 αντι για πολλα με λιγα !
    από crs-k στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2005, 22:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας