το πριζάκι τύπου αναπτήρα ντεεεε ???Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ποια είναι η 2η παροχή, πέρα από το πριζάκι στο ψευτοκάπακο του φίλτρου αέρα?
το πριζάκι τύπου αναπτήρα ντεεεε ???Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ποια είναι η 2η παροχή, πέρα από το πριζάκι στο ψευτοκάπακο του φίλτρου αέρα?
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
το πριζάκι τύπου αναπτήρα ντεεεε ???
Α αυτή είναι η μια παροχή. Έχει και 2η εκεί από κάτω? Ρεύμα πάντως πάει και μέχρι πίσω στη θέση που μπαίνει ο συνεγερμός, έχει ελεύθερη φύσα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Α αυτή είναι η μια παροχή. Έχει και 2η εκεί από κάτω?μα το είπες και μόνος σου, κάτω απο το καπάκι του ψευτο-ντεπόζιτου.
ναι αλλά είναι καβατζομένη απο το συναγερμόΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ρεύμα πάντως πάει και μέχρι πίσω στη θέση που μπαίνει ο συνεγερμός, έχει ελεύθερη φύσα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μα το είπες και μόνος σου, κάτω απο το καπάκι του ψευτο-ντεπόζιτου.
ναι αλλά είναι καβατζομένη απο το συναγερμό
Όντως, 2![]()
![]()
Μια ζωή, οι Yamahαίοι θα σας ξελασπώνουν ρπμΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
να μη τα αγοράσω αλλά αν βγαίνει αρκετά φθηνότερα να τα φτιάξω.
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
![]()
το ξέρω βρε πρόεδρΑ και συμφωνώ απόλυτα, για αυτό και ψάχνω να τα φτιάξω μόνος μου![]()
Πες μας και από που τους αγοράζεις (Ελλάδα) αν θες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Kotselakos
Πες μου πόσα θες και με πόσους ακροδέκτες, δεν θα μου λείψουν, έχω καβάτζα![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Δεν μπορώ να σου πω, γιατί το όλο σετάκι από ebay το είχα πάρει.
Όταν ήμουνα Αθήνα, αν χρειαζόμουνα καμμιά φύσα που και που, ζήταγα από φίλο που είχε ηλεκτρολογείο.![]()
Κωστής
πηγαινε στον βενιερη στο περιστερι. εχει παπαδες εκει. αμα μπεις δεν ξεκολας απο κει.
Κατάστημα Περιστερίου
Κηφισσού & Αγ. Παύλου 57
Τηλ.: 210 57.52.791-5
Fax: 210 57.22.675, 210 57.47.394
Ωράριο Καταστήματος:
Καθημερινά 8.00πμ-4.30μμ
Σάββατο 8.00πμ- 3.00μμ
Πω πω ρε παιδί μου σε μια κουταλιά νερό πνίγεστε. Ακούστε λοιπόν τι έκαμε ο vaskas κι έλυσε όλα τα προβλήματα φόρτισης που είχε σε όλα του τα μηχανάκια για να μην τρέχει από αντάπτορα σε αντάπτορα.
Πήρε λοιπόν ένα καμένο τροφοδοτικό από υπολογιστή και του έκοψε όλα τα molex, έπειτα από συσκευές που έχουν τα αντίστοιχα αρσενικά (πχ κλαταρισμένα φανάκια από pc cases) πήρε και τ' αρσενικά. Παίζουν συνολικά 6 μηχανάκια και 2 φορτιστές. Από την μπαταρία του κάθε μηχανακίου (πλην της χοντρής) έβγαλε γραμμή ή κάτω από τη σέλα στα παπιά ή στο τιμόνι στο DR. Έκοψε και τους ακροδέκτες στους φορτιστές κι έφτιαξε το ταίρι των molex χρησιμοποιώντας μόνο τα δύο άκρα για + και - . Οπότε όποιο μηχανάκι κάθεται στο γκαράζ του κουμπώνει επάνω έναν φορτιστή και δάτσ ολ. Όλα τα μηχανάκια ετοιμοπόλεμα και καλοφορτισμένα πάντα. Επίσης τα άκρα των φορτιστών δεν τα πέταξε, ταίριασε πάλι κι εκεί molex και όταν χρειάζεται κροκοδειλάκια απλά αλλάζει τα άκρα του φορτιστή ή όταν χρειάζεται φόρτισμα η χοντρή πάλι βάζει το άκρο με το μπριζάκι και όλα καλά.
Αν θέτε σας βάζει και φωτό (ο vaskas).
Επίσης τα molex των τροφοδοτικών από pc αντέχουν αρκετά μεγάλη ένταση ρεύματος, σίγουρα μέχρι και 22 Α.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ΑυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πω πω ρε παιδί μου σε μια κουταλιά νερό πνίγεστε. Ακούστε λοιπόν τι έκαμε ο vaskas κι έλυσε όλα τα προβλήματα φόρτισης που είχε σε όλα του τα μηχανάκια για να μην τρέχει από αντάπτορα σε αντάπτορα.
Πήρε λοιπόν ένα καμένο τροφοδοτικό από υπολογιστή και του έκοψε όλα τα molex, έπειτα από συσκευές που έχουν τα αντίστοιχα αρσενικά (πχ κλαταρισμένα φανάκια από pc cases) πήρε και τ' αρσενικά. Παίζουν συνολικά 6 μηχανάκια και 2 φορτιστές. Από την μπαταρία του κάθε μηχανακίου (πλην της χοντρής) έβγαλε γραμμή ή κάτω από τη σέλα στα παπιά ή στο τιμόνι στο DR. Έκοψε και τους ακροδέκτες στους φορτιστές κι έφτιαξε το ταίρι των molex χρησιμοποιώντας μόνο τα δύο άκρα για + και - . Οπότε όποιο μηχανάκι κάθεται στο γκαράζ του κουμπώνει επάνω έναν φορτιστή και δάτσ ολ. Όλα τα μηχανάκια ετοιμοπόλεμα και καλοφορτισμένα πάντα. Επίσης τα άκρα των φορτιστών δεν τα πέταξε, ταίριασε πάλι κι εκεί molex και όταν χρειάζεται κροκοδειλάκια απλά αλλάζει τα άκρα του φορτιστή ή όταν χρειάζεται φόρτισμα η χοντρή πάλι βάζει το άκρο με το μπριζάκι και όλα καλά.
Αν θέτε σας βάζει και φωτό (ο vaskas).
Επίσης τα molex των τροφοδοτικών από pc αντέχουν αρκετά μεγάλη ένταση ρεύματος, σίγουρα μέχρι και 22 Α.
![]()
![]()
![]()
![]()