Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: βίσματα - ακροδέκτες

βίσματα - ακροδέκτες

Έχω πάει σε 2-3 μαγαζιά με είδη ηλεκτρονικού-ηλεκτρολογικού υλικού και ψάχνω τα παρακάτω βίσματα, δεν τα είχαν.
    Δεν μπορεί να είναι τόσο δυσεύρετα, αλλά για να μη γυρίσω όλη την Αθηνά στα τυφλά:
    α) ξέρετε πως τα ζητάμε ακριβώς στα ελληνικά? γιατί στο γκούγκλη ψάχνοντας για βίσματα γενικότερα βρίσκω το χάος ... και
    β) ξέρετε πολύ συγκεκριμένα κάποιο μαγαζί που να τα έχει?

Από ebay-εξωτερικό τα βρίσκω, χαίρω πολύ... όμως τα χρειάζομαι σχετικά άμεσα, χώρια που τα μεταφορικά είναι περισσότερα απο τη τιμή αγοράς.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bisma acumate.jpg 
Προβολές:	417 
Μέγεθος:	12,5 KB 
ID:	248104

Τα χρειάζομαι για να φτιάξω καλώδιο όπως το παρακάτω, οπότε θέλω και το λαστιχένιο κάλυμα-καπάκι του βίσματος. Και για αυτό επίσης έφαγα "πόρτα" στα μαγαζιά που πήγα, οπότε αν ξέρετε ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	battery-fused-connector1.jpg 
Προβολές:	415 
Μέγεθος:	9,4 KB 
ID:	248105

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    α) Μπλιμπλίκια για ρεύμα . Έχε φωτό ή δείγμα μαζί σου, δε θα βγάλεις άκρη αλλιώς.
    β) Δοκίμασες σε ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων; Εγώ θα έκανα μια βόλτα από Κατουμά και Ακτίνιο, νομίζω έχεις τις περισσότερες πιθανότητες...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Kατουμά πήγες;

Δεν ξέρω πως τα λένε - φύσα θες πάντως - πάρε την φωτό μαζί σου, ή το παλιό αν έχεις και δείξτο στο μαγαζί.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

μου κανουν για φις που χρεισημοποιουντε στον μοντελισμο.go σε κανα τετοιο μαγαζι με τηλ/να μοντελα ομως....οχι jumbo

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εναλλακτικά, μπορείς να τα ξηλώσεις από τα φλας του 600rr (αν βιάζεσαι)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    1_Tamiya connectors ή Latching Connectors ....αλλά αν σε καταλάβουν γράψε με....

Θα τους βρεις αυτούς ή παρόμοιους για να κάνεις την δουλειά σου, σε μαγαζιά με μοντελισμό ή με αξεσουάρ αυτοκινήτων

2_Γιατί βάζεις 2 ασφάλειες στο θετικό πόλο (+)....???

3_ Πόσο ρεύμα θα περάσει από το κύκλωμα ?

edit 1: Δοκίμασε και το "θέλω κονεκτοράκια τύπου Ταιβάν"

edit 2:Αν βρεις σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα, γράψτο , γιατί εγώ τους ψάχνω εδώ και 8 μήνες..

edit 3....μ@λακία είπα στο 2...τώρα πρόσεξα ότι είναι μπρίζα....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

ευχαριστώ παίδες

θα πάω μια βόλτα απο κατουμά και βλέπουμε, μοναστηράκι ή κάπου στην αθηνάς δεν είναι αυτός?

Βλέπω στου πίσσαρη τώρα αυτά , χωρίς να φαίνονται καλά, μοιάζουν πολύ.

Πρόεδρα, είναι για μόνιμη παροχή σε μπαταρία για φόρτιση αλλά και για σύνδεση άλλου αξεσουάρ αν χρειαστεί, πχ κομπρεσεράκι για τα λάστιχα.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Ο Κατουμάς εχει παρόμοια με των Japan μοτο αλλά χωρίς το πλαινό ασφαλιστικό κούμπωμα, μην περιμένεις να βρείς λαστιχενιο καπάκι όμως, θα πρέπει να φτιάξεις κατι μόνος σου.

Βλέπω στην φωτό στρογγυλούς ακροδέκτες (αρσενικό/θυληκό), αλλά αυτα δεν θα τα βρείς κατα πασα πιθανότητα, με φλατ ακροδέκτες υπαρχουν στον Κατουμα και με τουλάχιστον 3 μεγέθη.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

http://www.easternbeaver.com
    Δοκιμασμένος πολλές φορές από μένα...
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ευχαριστώ παίδες

θα πάω μια βόλτα απο κατουμά και βλέπουμε, μοναστηράκι ή κάπου στην αθηνάς δεν είναι αυτός?

Βλέπω στου πίσσαρη τώρα αυτά , χωρίς να φαίνονται καλά, μοιάζουν πολύ.

Πρόεδρα, είναι για μόνιμη παροχή σε μπαταρία για φόρτιση αλλά και για σύνδεση άλλου αξεσουάρ αν χρειαστεί, πχ κομπρεσεράκι για τα λάστιχα.

Έχεις φορτιστή που να σου φορτίζει από τη πρίζα? Αν ναι, για στείλε link.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Έχεις φορτιστή που να σου φορτίζει από τη πρίζα? Αν ναι, για στείλε link.
    φαντάζομαι εννοείς το πριζάκι στη bmw ... όχι για αυτό και θέλω να βάλω μόνιμα το καλώδιο πάνω, παρακάμπτοντας το canbus, δουλεύει χωρίς πρόβλημα τσεκαρισμένο ...

Αν θες φορτιστή να κουμπώνει απ'ευθείας στο πριζάκι, παίρνεις τον optimate/accumate 4 "dual" (έχει πρόγραμμα για canbus)

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12

Τότε θα σε συμβούλευα να πας σε καλώδια τουλάχιστον 1.5mm , και ασφάλεια πάνω από 6 Α.

Οι συγκεκριμένοι κονέκτορες ΔΕΝ ενδείκνυνται για τόσο μεγάλο αμπεράζ, (στην φόρτιση πεσμένης μπαταρίας αρχικά και για αρκετή ώρα θα έχεις πάνω από 4-5 Α, ενώ το κομπρεσέρ τραβάει περίπου τα ίδια για τα 2-3 λεπτά που χρειάζονται για να φουσκώσεις το λάστιχο).

Από την άλλη, αν βάλεις 6Α ασφάλεια, και έχεις επάνω π.χ. ένα GPS , μπορεί να το πάρεις στα χέρια, αν το GPS δεν έχει δικιά του εσωτερική ασφάλεια.

Εγώ έχω μια μόνιμη μπρίζα στο τιμόνι για GPS , φορτιστές κτλ , και μία δεύτερη -που την συνδέω όταν χρειαστεί-με ποιο βαρβάτη ασφάλεια, για τα κλαταρίσματα.

Α...και για νάχουμε την κεφάλα μας ήσυχη, την μπαταρία την βγάζουμε για να την φορτίσουμε..
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Anty,
    το καλώδιο με τους συγκεκριμένους κονέκτορες (όπως στη 2η φωτό που πόσταρα) το έχω ήδη, είναι το εργοστασιακό που δίδεται μαζί με τον φορτιστή optimate. Απλά θέλω και 2ο (...και 3ο ... ) και η σκέψη ήταν να μη τα αγοράσω αλλά αν βγαίνει αρκετά φθηνότερα να τα φτιάξω.

Υποθέτω λοιπόν ότι για να το πουλάει έτσι η optimate τόσα χρόνια, σε όλα της τα μοντέλα θα είναι οκ όσον αφορά τα ρεύματα.

Τώρα, για να συνδεσω πάνω κομπρεσεράκι, θα τσεκάρω το καλώδιο που δίδεται στη συσκευασία του και θα πράξω ανάλογα (σχετικά με το πάχος του, την ασφάλεια κλπ).

Για λοιπά γκατζετάκια (gps, κινητό και λοιπές μικροσυσκευές) το bmw έχει δυο άλλες έτοιμες παροχές που κάνουν τη δουλειά

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Για λοιπά γκατζετάκια (gps, κινητό και λοιπές μικροσυσκευές) το bmw έχει δυο άλλες έτοιμες παροχές που κάνουν τη δουλειά

Ποια είναι η 2η παροχή, πέρα από το πριζάκι στο ψευτοκάπακο του φίλτρου αέρα?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF