Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: z750 και 1.95?

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SteriosEnd Προβολή μηνύματος
    ... καθως κοιταω Varadero 1000 kai Z750.
    Καλά κάτσε να το δει η evi αυτό και τα λέμε μετά εμείς.
    Sent from me using a computer.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ............
    Το σεναριο βεβαια αυτη τη στιγμη ειναι αρρωστο καθως κοιταω Varadero 1000 kai Z750.
    μετα απο αυτη τη δηλωση, παρε το βαραντερο και καλες βολτες.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    μετα απο αυτη τη δηλωση, παρε το βαραντερο και καλες βολτες.
    +900
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dxeavy
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από EVI Προβολή μηνύματος
    +900
    +1100
    They'll talk to ya and talk to ya and talk to ya about individual freedom. But they see a free individual, it's gonna scare 'em.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    εγω θα του προτεινα το tiger 1050. ωραιο, δυνατο με πολυ street διαθεσεις και κανει και για το υψος του

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    Ρε παιδες ψυχραιμια.
    Οταν αναφερω την φραση μηχανη καφετεριας το αναφερω σε σχεση με το σχετικο αρθρο του μοτο πριν κανα 2 χρονια αν θυμαμαι καλα εννοωντας οτι δεν ειναι καλη για το στησιμο π εχει και υπαρχουν σημεια π ποναει εχωντας τοση ιπποδυναμη.Ετσι λοιπο μιλαω για καφετερια με την εννοια ειναι πιο πολυ για μουρη παρα παρα για χρηση.Παει αυτο.
    Η χρηση π θα κανω θα ειναι καθημερινη χωρις πολυ κινηση αλλα θελω και το ταξιδακι κυριως αθηνα θεσσαλονικη οποτε με ενδιαφερει και η ανεση σε ταξιδι οσο αναφορα τον οδηγο.
    Την θεση οδηγησης την γουσταρα παντελως και με βολεψε ιδιαιτερα.
    Το ερωτημα που θετω παρολα αυτα ειναι αν μετανιωσω την αγορα αυτη διαπιστωνοντας οτι δεν ειναι καθολου πρακτικη για μενα και δεδομενου του οτι ειμαι ον οφφ τυπος μ χει κατσει στο ματι και σε αισθηση μιλωντας για ρομαντισμο η μηχανη αυτη(υπαρχουν ρομαντικοι μην μασας).αλλα εχω ενδοιασμους κ με αποτρεπει κ το περιβαλλον.
    Το σεναριο βεβαια αυτη τη στιγμη ειναι αρρωστο καθως κοιταω Varadero 1000 kai Z750.
    φιλαρακι....παρε το varadero η το tdm αφου γουσταρεις και ταξιδακια μεγαλα....θα αγανακτησεις με το Z750,δεν εχει καμια σχεση η ανεση αναμεσα σε αυτες τις δυο κατηγοριες...
    επισης ειναι πολυ πιο οικονομικα σε καταναλωση....
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    μην παρεις βαραντερο,οχι για καποιο ιδιεταιρο λογο....απλα δεν μ΄αρεσει καθολοθ
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Και σε ταξίδι δεν με κούρασε και στην πόλη δεν με απασχόλησε. Κάποιος άλλος μπορεί να το πάρει και να γαμωσταυρίζει την ώρα και την στιγμή που ανέβηκε.
    Ακριβώς αυτό. Your mileage may vary που λένε...
    Give me fuel, Give me fire

καλημερα ... ειμαι 1.87 και πρωην κατοχος Ζ750 04 . το μηχανακι απλα δεν κανει για σενα ... ουτε για εμενα εκανε αλλα .....τελος παντων . στο δρομο μετα τα 100 , θα ανοιγεις ενα ποδι και θα στριβει απο εκεινη την πλευρα . Σαν οπτικο συνολο θα εισαστε ασχημο , μιλαω εκ πειρας , Σαν μηχανακι ομως ειναι ολα αυτα που σου ειπε η Ευη . Εγω το χρησιμοποιησα περισσοτερο στη πιστα και εμαθα πολλα πραγματα απο αυτο . Για να αρχισει καποιος να εχει απαιτησεις απο αναρτησεις , στησιμο κ.α θα πρπει να εχει πολλες ωρες οδηγησησς σε πιστα ... Δυστυχως η τεχνολογια ειναι αδικη για ψηλους ... η μονη λυση που βλεπω να ειναι εμφανησιμη ειναι ενα εγαλο on-off . ελπιζω να βοηθησα .
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Φίλε μου,πιστεύω ότι με οποιοδήποτε γυμνό θα έχεις θεματάκι λόγω του ύψους σου.

Εγώ με 1.80 ύψος και οδηγώντας γυμνό για 8 χρόνια,δεν νιώθω ότι με περιορίζει σε κάτι,εκτός από παρατεταμένες τελικές ,αλλά έχουμε και 15 cm διαφορά

Με ταχύτητες μέχρι τα 140 δεν πιστέυω να είναι εμφανές το πρόβλημα,αλλά από κει και πάνω να είσαι προετοιμασμένος για αρκετή "κόντρα" από τον αέρα.
    Βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο το πόσο συνηθισμένος είσαι στο "ξύλο" από τον αέρα,αλλά και η φυσική σου κατάσταση.

Αν το γουστάρεις και είσαι διατεθειμένος για μικρούς συμβιβασμούς ,τότε πάρτο...δικό σου το πεπόνι,δικό σου και το μαχαίρι.Κρίνε ,οδήγησέ το αν μπορείς και αποφάσισε
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Πάρε bandit!!!!!όλοι τα αγαπάνε!!
    ασέ που θα νιώθεις και ξεχωριστός,είναι ελάχιστα σε σχέση με τα μηχανάκια που αναφέρεις .....
    Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
    Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
    Βmw k1300s '15 -

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από EVI Προβολή μηνύματος
    Καταρχην να σου πω κατι. Αν κοιταξεις εξω απο μια καφετερια θα δεις GSXR-1000 , Z 750 , BMW 1200 , V-STROM650 , XT & beverly.... αρα ολες αυτες ειναι μηχανες καφετεριας... πχ δε θα δεις τοσο συχνα ενα lead50ri η ενα dio50ρι , οπωτε υποθετω οτι αυτα θα ειναι μηχανακια για πιστα η εκδρομες.... Ξεκωλατε με τις χαζεμενες αργκο-ορολογιες.

Η μοτοσυκλετα αυτη ειναι κοντα στα 220 κιλα γεματη . Ειναι μια μοτοσυκλετα street μεσαιας κατηγοριας (οπως το fazer , bandit ,cbf) η οποια εχει μετριας αποδοσεως αναρτησεις και φρενα. Eιναι η πιο δυνατη απο θεμα κυβισμου και ιπποδυναμης της κατηγοριας της . Ημουν κατοχος ενως Z750S με το ''μπικινι'' φερινγκ το οποιο το λατρεψα στην εθνικη (εχωντας κανει απειρα χιλιομετρα και με γυμνα τα οποια σε αυτο το τομεα με κουραζουν) .. Η θεση του αναβατη ειναι πιο επιθετικη και του συνεπιβατη ανυποφορη (εκτος και αν ειναι 1.50 και 40κιλα) . Εγω ειμαι 1.70 και δεν ειχα προβλημα , φιλος που ειναι στο ιδιο υψος με σενα περασε εκατονταδες χιλιομετρα πανω της χωρις να κουραστει.

Αυτες οι μοτοσυκλετες ειναι Money for value οπως συνιθιζετε να λεγετε. Κανουν τα παντα σχεδον απο λιγο . Αν θες επιδοσεις για πιστα θα παρεις ss , αν θες ατελειωτα ταξιδια θα παρεις sport turing , αν θες χωμα εντουρο και παει λεγωντας. Η μεσαια κατηγορια δινει μοτοσυκλετες που μπορουν να μπουν και πιστα να πανε και εκδρομη με καποιες απωλειες (δε θα βρεις σουπερ ντουπερ αναρτησεις -αλλα τις χρειαζεσε? πρεπει να σκεφτεις τι θες να κανεις).

Απο κει και περα που πηγε ο μαμημενος ο ''ρομαντισμος'' του να κοιτας τη μοτοσυκλετα σου και να λες <<τι κ@υλα ειναι αυτη>> η να την οδηγεις και να γουσταρεις? .

Καταρχας μην ακους την Ευη,ειναι αρχικουλαδι του τσερατα(ελπιζω να ναι η ghostrider,γιατι αμα ειναι αλλη την κατσαμε την βαρκα),και εχει τρελο κολλημα με τα καφασακια,εμενα λοιπον θα ακουσεις που ειμαι αμεροληπτος χοντακιας και ξυνω αμαλαχει και το αυτι μεσα απο το κρανος:PPPPPPPP,καπου εδω τελειωνει ο χαβαλες και αρχιδι ε συγνωμη αρχιζει το αληθες της υποθεσης.
    Με γυμνο(400αρι και ανω) ανεξαρτητου υψους μετα απο καποια χλμ(οχι αποστασης αλλα ταχυτητας),τα βλεπεις ολα κολλυωμενα,z750 δεν ειχα ποτε,ενα χορνετακι ειχα καποτε και ημουν και σε αψογη φυσικη κατασταση και ειμαι και 1,77 αλλα,οποτε πηγαινα πανω απο 120χλμ και ενω η θεση οδηγησης και γενικα το προφιλ της μηχανης ηταν λουκουμι για μενα,υπεφερα,οταν δε μερικες φορες το τελικιαζα(εστω και για λιγα δευτερα)με το που ξεκαβαλαγα ειχα ριξη σπονδυλου,κατσε τωρα 2 μετρα παλουκαρι και αναλογησου,θες να κανεις την κα@#$λα σου η θες να σαι κομπλε σωματικα.?
    Και κατι ακομα,ναι το παραδεχομαι και με την χορνεταρα μου και με το σιμπιαρακι μου,τα ερωτευτηκα με την 1η ματια,ειμαι και γω ενα ρομαντικο τρελο και γα!@@$ω τα αγορια:PPPPPPPPPPPPP

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    επειδη εχει ελλειψεις σε οτι αφορα την καλυψη του αερα, και λογω τους υψους σου θα σε κουρασει σε πολυωρα ταξιδια π.χ. Αθηνα-Θεσσαλονικη που ανεφερες.
    για ολα τα αλλα κανει μια χαρα αλλα το θεμα ειναι κατα ποσο εσυ μπορεις να βολευτεις επανω του...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από trelf Προβολή μηνύματος
    φιλαρακι....παρε το varadero η το tdm αφου γουσταρεις και ταξιδακια μεγαλα....θα αγανακτησεις με το Z750,δεν εχει καμια σχεση η ανεση αναμεσα σε αυτες τις δυο κατηγοριες...
    επισης ειναι πολυ πιο οικονομικα σε καταναλωση....
    Μεγάλο ταξίδι είναι το Αθήνα Θεσσαλονίκη?

Στα άλλα έχει δίκιο.
    Το ΤΔΜ όμως θα έχεις θέμα με τον αέρα.
    Ζελατίνα για ψιλούς θα βρεις στο γνωστό ζελατινα στη Καλλιθέα
    Περί στησίματος όλα άκυρα.
    Το στημένο για πίστα όχημα δεν κάνει για δρόμο.
    (άσε τι λένε)
    Μια χαρά είναι οι αναρτήσεις του για καθημερινή χρηση

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2010, 23:41
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 17:59
  3. ιοί και ... παράθυρα 95
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2007, 13:47