Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: z750 και 1.95?

z750 και 1.95?

Καλησπερα σε ολους και ευχαριστω εκ των προτερων για οσους μπουν στον κοπο να βοηθησουν.
    Ειμαι στην διαδικασια επιλογης μεγαλυτερης μοτοσυκλετας και καθως ψαχνομαι λοιπον κ γω μ εχει κατσει ιδιαιτεςρως στο ματι z750 του 2005.Το θεμα λοιπον ειναι το μεγαλο υψος και θα ηελα να μαθω απο κατοχος κυριως ποσο θα με δυσκολεψει η δεν θα με βολεψει η αγορα της συγκεκριμενης μοτοσυκλετας.
    Επισης θελω να μαθω τα θεματα για τα οποια την κραζουν πχ αναρτησεις οτι ειναι μηχανακι καφετεριας κτλ...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Καταρχην να σου πω κατι. Αν κοιταξεις εξω απο μια καφετερια θα δεις GSXR-1000 , Z 750 , BMW 1200 , V-STROM650 , XT & beverly.... αρα ολες αυτες ειναι μηχανες καφετεριας... πχ δε θα δεις τοσο συχνα ενα lead50ri η ενα dio50ρι , οπωτε υποθετω οτι αυτα θα ειναι μηχανακια για πιστα η εκδρομες.... Ξεκωλατε με τις χαζεμενες αργκο-ορολογιες.

Η μοτοσυκλετα αυτη ειναι κοντα στα 220 κιλα γεματη . Ειναι μια μοτοσυκλετα street μεσαιας κατηγοριας (οπως το fazer , bandit ,cbf) η οποια εχει μετριας αποδοσεως αναρτησεις και φρενα. Eιναι η πιο δυνατη απο θεμα κυβισμου και ιπποδυναμης της κατηγοριας της . Ημουν κατοχος ενως Z750S με το ''μπικινι'' φερινγκ το οποιο το λατρεψα στην εθνικη (εχωντας κανει απειρα χιλιομετρα και με γυμνα τα οποια σε αυτο το τομεα με κουραζουν) .. Η θεση του αναβατη ειναι πιο επιθετικη και του συνεπιβατη ανυποφορη (εκτος και αν ειναι 1.50 και 40κιλα) . Εγω ειμαι 1.70 και δεν ειχα προβλημα , φιλος που ειναι στο ιδιο υψος με σενα περασε εκατονταδες χιλιομετρα πανω της χωρις να κουραστει.

Αυτες οι μοτοσυκλετες ειναι Money for value οπως συνιθιζετε να λεγετε. Κανουν τα παντα σχεδον απο λιγο . Αν θες επιδοσεις για πιστα θα παρεις ss , αν θες ατελειωτα ταξιδια θα παρεις sport turing , αν θες χωμα εντουρο και παει λεγωντας. Η μεσαια κατηγορια δινει μοτοσυκλετες που μπορουν να μπουν και πιστα να πανε και εκδρομη με καποιες απωλειες (δε θα βρεις σουπερ ντουπερ αναρτησεις -αλλα τις χρειαζεσε? πρεπει να σκεφτεις τι θες να κανεις).

Απο κει και περα που πηγε ο μαμημενος ο ''ρομαντισμος'' του να κοιτας τη μοτοσυκλετα σου και να λες <<τι κ@υλα ειναι αυτη>> η να την οδηγεις και να γουσταρεις? .

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Evi ο τύπος είναι 1.95.

Από που να φάει υλικό, απ' τις σόλες του?
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Evi ο τύπος είναι 1.95.

Από που να φάει υλικό, απ' τις σόλες του?
    το εχω διωρθωσει πολυ ωρα το κειμενο
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SteriosEnd Προβολή μηνύματος
    z750 και 1.95?
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από EVI Προβολή μηνύματος
    ......αν το υψος που ανεφερες ειναι σχετικα μικρο.....
    ???????

αν 1.95 ειναι κοντος για σενα ρε ευη ο κανονικου αναστηματος ποσο ειναι δλδ??

φιλε οτι και σου πουμε εμεις, αν εσυ ο ιδιος δεν κατσεις πανω στη μηχανη να δεις αν σε βολευει δεν βγαζεις συμπερασμα! το πως βολευεται ο καθενας πανω στη σελα ειναι καθαρα υποκειμενικο!

οσο για το μηχανακι, αυτο που σε ενδιαφερει ειναι μη σε περασουν για μηχανοβιο της καφετερειας η αν σου προσφερει αυτο που ζητας??
    γραψε τι θες απο μια μηχανη, τι χρηση κανεις κτλ για να μπορουμε να σου πουμε!! το να σου πουμε αν θα σε βολεψει η οχι χωρις να ξερουμε τι θες
    απο μια μηχανη, ειναι σαν να πας στο περιπτερο να πεις γενικα κι αοριστα πιασε ενα πακετο τσιγαρα, και να εχεις την απαιτηση να σου δωσει
    τη μαρκα που καπνιζεις!!

Moderator
    το εχω διωρθωσει πολυ ωρα το κειμενο
    Τελικά είσαι πολύ γρήγορη για μένα.

ΡΕ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΩΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΣΚ@τΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΙΔΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? χαχαχαχαχ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Τελικά είσαι πολύ γρήγορη για μένα.

απο παντοτΕ :P

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    παντως μολις το ευακι μυριστικε ατομο που θελει καβασακι πρωτη πρωτη μπηκε να απαντησει!! μην μπει κανεις αλλος και του αλλαξει γνωμη!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    παντως μολις το ευακι μυριστικε ατομο που θελει καβασακι πρωτη πρωτη μπηκε να απαντησει!! μην μπει κανεις αλλος και του αλλαξει γνωμη!!
    η οικογενεια του Ακασι εχει μια μεγαλη αγκαλια για ολους. Ελα και εσυ

χαχαχαχαχαχαχαχ

Moderator
    Φιλαράκ εγώ είμαι 190 και το gixer600 με βολεύει μια χαρά. Και σε ταξίδι δεν με κούρασε και στην πόλη δεν με απασχόλησε. Κάποιος άλλος μπορεί να το πάρει και να γαμωσταυρίζει την ώρα και την στιγμή που ανέβηκε.
    Το Z είναι (μαλλον) πιο άνετο αλλά είναι και θέμα αναβάτη. Αν δεν το καβαλήσεις εσύ ότι και να σου πούμε είναι στον αέρα. Δυστυχώς Ζάκι δεν έχω οδηγήσει για να σου πω εντυπώσεις.

Και το νου σου ε! Υπάρχουν εδώ μέσα τύποι που πήραν μέρος στο 36ωρο με kawasaki 636.

εγω ειμαι 1,90 και για κανενα διμηνο ειχα ενα ζ750 φιλου δε εκανα ταξιδι φυσικα αλλα οσες βολτες πηγα (μεχρι λουτρακι το πιο μακρια) δεν με προβληματισε πουθενα

Moderator
    ΡΕ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	200707301729402.JPG 
Προβολές:	405 
Μέγεθος:	4,3 KB 
ID:	249886

...
    Απο κει και περα που πηγε ο μαμημενος ο ''ρομαντισμος'' του να κοιτας τη μοτοσυκλετα σου και να λες <<τι κ@υλα ειναι αυτη>> η να την οδηγεις και να γουσταρεις? ...
    Το αυτό!
    Άμα σου αρέσει και σου κάνει χτύπα το και άσε να λένε ότι θέλουνε.

Ρε παιδες ψυχραιμια.
    Οταν αναφερω την φραση μηχανη καφετεριας το αναφερω σε σχεση με το σχετικο αρθρο του μοτο πριν κανα 2 χρονια αν θυμαμαι καλα εννοωντας οτι δεν ειναι καλη για το στησιμο π εχει και υπαρχουν σημεια π ποναει εχωντας τοση ιπποδυναμη.Ετσι λοιπο μιλαω για καφετερια με την εννοια ειναι πιο πολυ για μουρη παρα παρα για χρηση.Παει αυτο.
    Η χρηση π θα κανω θα ειναι καθημερινη χωρις πολυ κινηση αλλα θελω και το ταξιδακι κυριως αθηνα θεσσαλονικη οποτε με ενδιαφερει και η ανεση σε ταξιδι οσο αναφορα τον οδηγο.
    Την θεση οδηγησης την γουσταρα παντελως και με βολεψε ιδιαιτερα.
    Το ερωτημα που θετω παρολα αυτα ειναι αν μετανιωσω την αγορα αυτη διαπιστωνοντας οτι δεν ειναι καθολου πρακτικη για μενα και δεδομενου του οτι ειμαι ον οφφ τυπος μ χει κατσει στο ματι και σε αισθηση μιλωντας για ρομαντισμο η μηχανη αυτη(υπαρχουν ρομαντικοι μην μασας).αλλα εχω ενδοιασμους κ με αποτρεπει κ το περιβαλλον.
    Το σεναριο βεβαια αυτη τη στιγμη ειναι αρρωστο καθως κοιταω Varadero 1000 kai Z750.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2010, 23:41
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 17:59
  3. ιοί και ... παράθυρα 95
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2007, 13:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα