Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 74

Θέμα: Η ατυχία μου σήμερα έδωσε ρέστα

κοκκινομαλλης Το avatar του/της PalLoukiLuke
    πωπω...βρες αλλο μαστορα..
    ο τωρινος σου μαστορας σε εχει και δεδομενο και γραμμενο...
    το manual της μηχανης σου και μαθε τη και απο μεσα για να ξερεις τι σου γινεται και τι σου λενε τα μαστορια..
    καλη δουλεια!
    FUN IS NOT A STRAIGHT LINE

Παλαιό μέλος Το avatar του/της drowvarius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    βρες/κατεβασε το manual της μηχανης σου και αρχισε το διαβασμα.
    θα γλιτωσεις πολλα "χαζα" εξοδα του μηχανικου.

οπως σου ειπαν εχεις ενα παλιο μηχανακι με πολλες μετατροπες και πατεντες το οποιο πρεπει να ξερεις να του συμπεριφερθεις και φυσικα να το συντηρεις...

εγω θα του την πηγαινα και αφου μου αλλαζε ολες τις λαμπες, μου εβαζε την ποδια που ξεχασε κλπ, θα τον αφηνα ξεκρεμαστο απο θεμα χρηματων...

επισης βρες εναν καλο μηχανικο να στο ρυθμισει γιατι ειναι κριμα να παιδευεσαι για μιση ωρα με την μανιβελα...
    Μήπως ξέρει κανένας που θα μπορούσα να βρω και να κατεβάσω το manual για το tenere του 1983;. Το βρήκα στα Γερμανικά. Στα αγγλικά το έχει κανένας;
    How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Το παραπάνω είναι για το μοντ του 88. Δεν ξέρω αν είναι ίδιο.
    Ρίξε και μια ματιά εδώ.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...light=%CCanual

Αυτό το έχεις δει?
    http://www.moto.gr/forums/showthread...nual+tenere+83

Ευχαριστώ πολύ, αλλά φοβάμαι ότι δεν είναι το ίδιο. Αυτό που γράφει είναι του 88 και του 90. Εγώ θέλω του 83 που είναι με την μανιβέλα.

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από drowvarius Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ πολύ, αλλά φοβάμαι ότι δεν είναι το ίδιο. Αυτό που γράφει είναι του 88 και του 90. Εγώ θέλω του 83 που είναι με την μανιβέλα.
    Κάνε και εσύ μια αναζήτηση στο φόρουμ, υπάρχει αρκετό υλικό. Αν δεν βρεις κάτι θα κάνουμε.

Moderator
    Αυτό είναι?

http://www.manualedereparatie.info/e...crofiches.html

Αν όχι βρες το σωστό απο εδώ

http://www.manualedereparatie.info/e...ii/yamaha.html

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Αυτό ακριβώς είναι...αλλά είναι στα Γερμανικά. Έχω φάει όλο το φόρουμ και όλο το ίντερνετ. Το έχω βρει στα Γερμανικά και στα ισπανικά μόνο.

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αυτό ακριβώς είναι...αλλά είναι στα Γερμανικά. Έχω φάει όλο το φόρουμ και όλο το ίντερνετ. Το έχω βρει στα Γερμανικά και στα ισπανικά μόνο.
    μην σε προβληματ'ιζει οτι ειναι του 88. Όλα τα μανιβελλάτα ίδιο μοτερ ουσιαστικά έχουν με μικροαλλαγες στις βαλβιδες, στα ζιγκλερ κλπ. Ακομα και τα μιζάτα ουσιαστικά ίδιο μοτερ εχουν. Τα ηλεκτρικά τους βάζω στοίχημα οτι ειναι τα ίδια...σκατά.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    μην σε προβληματ'ιζει οτι ειναι του 88. Όλα τα μανιβελλάτα ίδιο μοτερ ουσιαστικά έχουν με μικροαλλαγες στις βαλβιδες, στα ζιγκλερ κλπ. Ακομα και τα μιζάτα ουσιαστικά ίδιο μοτερ εχουν. Τα ηλεκτρικά τους βάζω στοίχημα οτι ειναι τα ίδια...σκατά.

Όντως τα ηλεκτρολογικά πάντα είχαν πρόβλημα. Θα ξεκινήσω με του 88 τότε και βλέπουμε. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Αν στο μεταξύ βρεθεί και το manual του 83 δεν ια μου κακοπέσει κιόλας.

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Δεν μπορω να ξεπερασω το γεγονος οτι δεχτηκες να δωσεις αβιαστα 2 χιλιαρικα για ενα... ναυαγιο!!!
    Με 2 χιλιαρικα στις μερες μας παιζουν διαμαντια με λιγο ψαξιμο!

Οπως και να εχει, ετσι οπως περιγραφεις την κατασταση, εκτος απο κουραγιο χρειαζεσαι σιγουρα και αλλον μηχανικο!
    money cant buy me love !!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheFace Προβολή μηνύματος
    Δεν μπορω να ξεπερασω το γεγονος οτι δεχτηκες να δωσεις αβιαστα 2 χιλιαρικα για ενα... ναυαγιο!!!
    Με 2 χιλιαρικα στις μερες μας παιζουν διαμαντια με λιγο ψαξιμο!

Οπως και να εχει, ετσι οπως περιγραφεις την κατασταση, εκτος απο κουραγιο χρειαζεσαι σιγουρα και αλλον μηχανικο!
    Καλά, ναυάγιο δεν το λες ακριβώς. Γιατί αν είναι έτσι τι θα έλεγες για τις bmw του 50 που κυκλοφορούν ακόμη ή για τις συλλεκτικές Χάρλεϋ που είναι 40-50 και 60 ετών; Αυτά θα τα έλεγες παλιαντζούρες;

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kawazoyras
    το θέμα είναι ότι την είχες κ δε μπήκες στην ανάγκη (κ@β@@) να τη πάρεις, το καλό είναι οτι μπορείς να ασχοληθείς κ να βάλεις χέρι παντού στη μηχανή,, το κακό όμως είναι οτι δε ξέρεις κ πολλά κ δε μπορείς ούτε τα απλά, γι αυτό κ οι μπιχτές όλων, κ το χειρότερο ξόδεψες περισσότερα απ' οτι κοστίζει, σόρι αλλά έτσι είναι, το αποδέχεσαι κ συνεχίζεις τουλάχιστον πιο προσεκτικά κ περισσότερο προσωπική εργασία για να γλυτώνεις χρήματα κ καζούρα....... φιλικά πάντα κ ότι χρειαστείς εδώ είμαστε κ ας μαλώνουμε δε σ αφήνουμε μόνο στο έλεος καθε αρπαχτικού συνεργίου......
    george

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Καλά, ναυάγιο δεν το λες ακριβώς. Γιατί αν είναι έτσι τι θα έλεγες για τις bmw του 50 που κυκλοφορούν ακόμη ή για τις συλλεκτικές Χάρλεϋ που είναι 40-50 και 60 ετών; Αυτά θα τα έλεγες παλιαντζούρες;

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kawazoyras Προβολή μηνύματος
    το θέμα είναι ότι την είχες κ δε μπήκες στην ανάγκη (κ@β@@) να τη πάρεις, το καλό είναι οτι μπορείς να ασχοληθείς κ να βάλεις χέρι παντού στη μηχανή,, το κακό όμως είναι οτι δε ξέρεις κ πολλά κ δε μπορείς ούτε τα απλά, γι αυτό κ οι μπιχτές όλων, κ το χειρότερο ξόδεψες περισσότερα απ' οτι κοστίζει, σόρι αλλά έτσι είναι, το αποδέχεσαι κ συνεχίζεις τουλάχιστον πιο προσεκτικά κ περισσότερο προσωπική εργασία για να γλυτώνεις χρήματα κ καζούρα....... φιλικά πάντα κ ότι χρειαστείς εδώ είμαστε κ ας μαλώνουμε δε σ αφήνουμε μόνο στο έλεος καθε αρπαχτικού συνεργίου......
    Δεν μαλώνουμε. Αυτό έλειπε να μαλώναμε κιόλας. Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά από μηχανές και συγά σιγά μαθαίνω. Τον συγκεκριμμένο μηχανικό μου τον είχαν προτείνει ως καλό μηχανικό δύο διαφορετικά άτομα. Το κακό είναι ότι με εκμεταλλεύτικε στο έπακρον. Πιστεύω πως αν την πήγαινα σε άλλον μηχανικό, ο οποίος να είναι απλά τίμιος, δεν θα μου έπαιρνε τόσα λεφτά. Φυσιολογικά η μηχανή θα έπρεπε με ένα χιλιάρικο να βρει από την ακινησία, να αλλαχτεί το κάρτερ και να αλλαχτεί και ότι άλλο χρειάζεται για να μπορεί να κυκλοφορήσει και πάλι στους δρόμους με αξιοπρέπεια.

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τυχερος στην ατυχια μου......
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2012, 18:38
  2. Απαντήσεις: 91
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 15:52
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2005, 00:05
  4. Απαντήσεις: 7