LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Φιλε, εχω ενα grillo φρεζακι 7hp με τετραχρονο μοτερ που δουλευει και με βενζινα και με πετρελαιο. Οποτε θες τα στηνουμε ..
Καλοριζικο Κωστα και καλα οργωματα
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Μαλιστα.Κι ο καπετανιος δλδ εμεινε χωρις μηχανακι?![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
εχω ενα μικρο kubota για το αμπελι...του ριχνω δισκοσβαρνα απο πισω να μη σουζαρει και ερχομαι:rotflmao::rotflmao:
πρέπει να είναι το εξελιγμένο μοντέλο με τη μίζα ή κάνω λάθος? έχω ακόμα την παλιά την 8άρα πετρελαίου θέλει ένα σενιάρισμα και θα της βάλω πάλι την καρότσα να πηγάινουμε στα πανηγύρια το καλοκαίρι αλά παλαιά! στο Διμηνιό είμαι 1 τσιγάρο δρόμο. άσπαστα εργαλεία.. ο παππούς μου με αυτό μεγάλωσε και σπούδασε 3 παιδιά.. καλορίζικο και καλά οργώματα!!!!!
υ.γ. άν σε βγάλει ο δρόμος απο εδώ έλα στο καφενείο για ούζο και μεζέ!
Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό
Γιάννης
μην το γελάς καθόλου... κάνανε πατέντες και βάζανε μπαταρία με μίζα ενώ εμείς ξελιγωνόμαστε με το κορδόνι κάθε φορά να σπάσεις συμπίεση να το βάλεις μπροστά.. άσε μην σου έπαιρνε καμιά ανάποδη και έκλαιγες τα χέρια σου!
τα είχαμε ψιλοπεί την περίοδο που έκανες το βήμα και γύρισες στο χωριό αλλά πάει καιρός απο τότε! άντε να τα πούμε και από κοντά είτε εδώ είτε περνάω εγώ απο Άσσο.
Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό
Γιάννης
kwsta , to pasxa tha paroume kai to diko mou kai tha pame mia mexri ksulokastro na goustaroume
ok??