Βγάλαμε άκρη αν το "κόψιμο" είναι από τροφοδοσία, από ηλεκτρικά ή από χαλασμένη μαγιονέζα..??![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Κατανάλωση καυσίμου: οκ
Μαγιονέζα ακόμη δεν έχω δοκιμάσει ως εναλλακτικό καύσιμο.(τουλάχιστον μέχρι να βγάλει η HELLMAN'S 100άρα ..)
Dura lex, sed lex.
Μπρε κουζούμ..
Άμα δεν βγάλουμε άκρη τι σχέδιο κόψιμο είναι, οι μισοί θα μιλάνε για κόφτες και οι υπόλοιποι για αντλίες..
(του ΜΑΕΘΡΑΤ εξαιρουμένου, γιατί δεν θα ήθελες μάλλον την γνώμη του ..)![]()
Dura lex, sed lex.
Ας πιάσουμε τον Ονειροκρίτη από τη αρχή..
Το μηχανάκι όταν "γονάτιζε" έκανε φθίνον ουουουουουννν ή σταθερό γκαγκαγκαγκακ...????
Επειδη περασε ενα απο τα χερια μου σαν 2ο για πολη εχω να σου πω πως το φιλτρο αερα ενω λεει η χοντα αλλαγη στα 6000 χλμ να σου πω οτι στα 1500 χλμ ηταν οχι αθλιο αλλα δεν βλεποταν οποτε καθε 1000 καθαριζα η αλλαζα.Βενζινη βαζεις απο συγκεκριμενο πρατηριο;
Ti να πω, φίλτρο αέρα, φίλτρο βενζίνης? Φάντάζομαι ότι στο σέρβις των 6000 χλμ που έκανα προ μηνός θα ελέγχθηκαν αυτά...
Βενζίνη προσπαθώ να βάζω από συγκεκριμένα 2-3 πρατήρια, και πάντα 100άρα. Από κει κι έπειτα, φοβάμαι ότι μάλλον τα έπαιξε λόγω παρατεταμένης πίεσης.![]()
Dura lex, sed lex.
Για ρωτήστε αν το ρημάδι έχει κάν φίλτρο βενζίνης......
Εκτός θέματος στην τροφοδοσία που αναφέρθηκε ήδη και έχει την μεγαλύτερη πιθανότητα, παίζουν και θέμα προβλήματος στην μετάδοση (ιμάντας που σκορπάει, φαγωμένες μπίλιες), θέμα ηλεκτρικό να μην φορτίζει το κύκλωμα παραγωγής ρεύματος, καθώς επίσης και πιστόνι που υπερθερμαίνεται και πάει να αρπάξει.
Γενικά ΜΗΝ το πας τέρμα, και μην το πας τέρμα και συνέχεια. Τα σκούτερ ΔΕΝ έχουν φτιαχτεί για τέτοια χρήση, ΔΕΝ κάνουν για αττική οδό, υπερθερμαίνεται ο ιμάντας και σκορπίζει, και γενικά σκορπίζει το μηχανάκι.
Στα 2/3 της τελικής να πηγαίνεις, παραπάνω μόνο για λίγο.