Βαζω αυτο το θεμα εδω γιατι ειλικρινα μου συνεβει κατι που με εχει προβληματισει και θελω την αποψη σας.
Εχθες που ειχα κατεβει να καθαρισω λιγο τη μηχανη απο την πανιδα της Πελοποννησου μετα τη βολτα της Κυριακης προσεξα με μεγαλη μου εκπληξη οτι το ενα μπομπινακι για το πισω σταντ στο ψαλιδι ελειπε!
Ξερετε, αυτα τα μικρα καρουλακια που βιδωνουν πανω στο ψαλιδι για να μπορεις να σηκωνεις την μηχανη σε κεντρικο σταντ.
Εν τω μεταξυ το αλλο μπομπινακι απο την αλλη πλευρα ηταν στη θεση του κανονικα!![]()
Το θεμα ειναι, ΠΩΣ γινεται να εφυγε; Ηταν βιδωμενο στο ψαλιδι με μια βιδαρα ΝΑ (Με το συμπαθειο). Μπορει να κοπηκε η βιδα και να εφυγε; Το να εξυσε το μπομπινακι ΔΕΝ παιζει! Αν ηταν να φτασει να βρει αυτο στην ασφαλτο, θα ειχαν βρει πρωτα πολλα αλλα πραγματα....
Στις φωτογραφιες που κοιταξα απο την εκδρομη της Κυριακης, το μπομπινακι ηταν στη θεση του, οποτε οτι εγινε πρεπει να εγινε ΑΦΟΥ γυρισα Αθηνα, μεταξυ Δευτερας - Τεταρτης...
Τι γινεται ρε γμτ;; Εχει βαλει κανεις τη μηχανη στο ματι;;; Να ανησυχησω; Ειναι δυνατον καποιος να του ελειπε ενα μπομπινακι και να βουτηξε το δικο μου;;; :hypnotize
Εννοειται οτι το θεμα δεν ειναι το μπομπινακι των 10 ευρω, αλλα το αν αυτα τα σκηνικα ειναι σημαδια κινδυνου...
Σκεφτομαι το παλικαρι που του ειχαν βουτηξει τις εξατμισεις και το αφησε ετσι κ μετα απο λιγο καιρο του ειχαν παρει και την υπολοιπη μηχανη και ανησυχω.....![]()
![]()