Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: Πως πείθουμε κάποιον να ξενιτευτεί

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Απλά πες της ότι εσύ δεν παίζει να επιστρέψεις Ελλάδα(και με το δίκιο σου).
    Τότε θα φανεί κατά πόσο γουστάρει εσένα και μια αξιοπρεπέστατη επιβίωση σε μια σοβαρή χώρα ή το να μείνει εδώ και να φυτοζωεί με 540.
    Αν θέλει έχει καλώς.
    Αν όχι,τότε συγγνώμη αλλά δεν είναι δίκαιο να καταστραφείτε και οι δυο για ένα καπρίτσιο.Αυτό θα συμβεί αν επιστρέψεις εσύ.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Eμενα παντως η δικια μου ερχεται τρεχοντας.Το θεμα ειναι βεβαια σε ευλογο χρονικο διαστημα να βρω κι εγω καμμια κανονικη δουλεια εδω!
    Οποτε οπως καταλαβαινεις,εχω το σχεδον αναποδο προβλημα απο εσενα
    (Αχ,ποσο μου "λειπουνε" τα 37αρια της Ελλαδας βλεποντας εξω να βρεχει και να εχει 20 βαθμους max...)
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Απλά πες της ότι εσύ δεν παίζει να επιστρέψεις Ελλάδα(και με το δίκιο σου).
    Τότε θα φανεί κατά πόσο γουστάρει εσένα και μια αξιοπρεπέστατη επιβίωση σε μια σοβαρή χώρα ή το να μείνει εδώ και να φυτοζωεί με 540.
    Αν θέλει έχει καλώς.
    Αν όχι,τότε συγγνώμη αλλά δεν είναι δίκαιο να καταστραφείτε και οι δυο για ένα καπρίτσιο.Αυτό θα συμβεί αν επιστρέψεις εσύ.
    Ό,τι να ναι...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Λεωφορειολωριδάκιας
    mh th zorizeis. ama den to kanei me th kardia ths 8a fate kai oi dyo paketo..

δεν υπαρχει κανενα επιχειρημα...εσυ τα ζυγισες και εκανες την κινηση να φυγεις...και απο οτι φαινετε σου πανε και ολα καλα....οπως και αυτη εχει αποφασησει να μεινει εδω να πολεμησει...μολις καταλαβει οτι ο πολεμος εδω ειναι χαμενος θα στο ζητησει απο μονη της να ανεβει...μονο κανε λιγο υπομονη...αλλωστε (προσωπικη αποψη) με τον ανθρωπο που γουσταρουμε και θελουμε να ειμαστε μαζι τον ακολουθουμε...τα (πολλα)λεφτα δεν φερνουν σιγουρα την ευτυχια...αλλα και τα καθολου σου φερνουν σιγουρα αγχος/δυστηχια/ανασφαλεια/κλπ...καλος ο ηλιος η θαλασσα κλπ...αλλα αν δεν μπορεις να τα απολαυσεις κιολλας ειναι ματαιο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    η γυναίκα πρέπει να ακολουθήσει τον άντρα? φίλος γύρνα εσύ πίσω χέσε τα λεφτά και γύρνα στην αγάπη σου και ας τρώτε από τα συσσίτια!(είδες δε σου αρέσει η ιδέα) Εγώ βλέπω εσένα να είσαι λάθος, μπορεί να λες πως είσαι οκ πάνω αλλά μάλλον θες να πάρεις και ένα souvenir από τη homeland μόνο που μιλάς για μια ψυχή που μπορεί να μη θέλει να αφήσει τις συνήθειες και αυτά που αγαπάει για να ακολουθήσει ένα από όλα αυτά που αγαπάει που όμως επέλεξε να φύγει (ίσως και κοιτώντας την πάρτη του). Πολύ μου τι δίνεις φίλος που μας ζητάς να σου δώσουμε συμβουλές για να τη μπερδέψεις με τεχνάσματα... ΑΝ γουστάρει θα έρθει αν όχι ή θα έρθεις εσύ (πράγμα λάθος αν δε το θες πραγματικά να έρθεις) ή θα συνεχίσει η σχέση σας έτσι και όσο πάει ή τέλος χωρίζεις

Τα έχω ζήσει και εγώ πριν χρόνια και όχι με μια αλλά με 3 σχέσεις μου που μεσολαβούσε απόσταση (διαφορετικές περιόδους η κάθε μια, μη θίξουμε και τις κυρίες του forum) και μιλάω για ίδια ίσως και μεγαλύτερη απόσταση και να σου πω πως και εγώ ψάχνω 2 χρόνια δουλειά και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξαναφύγω έξω. Ότι και να κάνεις μη πιέσεις καταστάσεις άστο να έρθει από μόνο του και φυσικά αν αγαπάς όχι απόσταση δεν υπολογίζεις αλλά ούτε θεό και διάολο!

φιλαρακι δεν ειναι εποχεσ για ροματζο βγαλε κανενα φραγκο να στειλεισ και σε μασ
    το μονο επιχειρημα που βλεπω για να ερθει ειναι να τησ βρεισ δουλεια και να τησ κανεισ και προταση γαμου

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Emden Προβολή μηνύματος
    Λίγο πολύ 'οτι λέει ο τίτλος. Το τελευταίο καιρό ζώ στο εξωτερικό (Σουηδία). Πρόσφατα μου προσφέρθηκε δουλεία στο αντικείμενο μου με τριπλές μπορεί και τετραπλές αποδοχές από ότι στην Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι πως να πείσω την κοπέλα μου να πάρει την μεγάλη απόφαση να ανέβει. Πρόσφατα βρήκε δουλεία μετά από ψάξιμο 2 σχεδόν χρόνων με μισθό 540 εύρω.... Πείτε κανένα επιχείρημα γιατί είναι αμετάκλητη και δεν έχω ιδέα πως να το διαχειριστώ. Έχει έρθει στη χώρα πάνω από 4 φορές και γενικά της άρεσε αλλά άλλο ο τουρισμός αλλό μόνιμα ή για κάποια χρόνια τουλάχιστον.

Δυό χρόνια κυνήγαγε ρε η κοπέλα την θέση-όνειρο των 540 ευρώ (πιστεύω ''καθαρά'' και με ασφάλεια)
    και θές να της το καταστρέψεις;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    540 ευρώ (πιστεύω ''καθαρά'' και με ασφάλεια)

μπα σε καλό σου ...άκου καθαρά !!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Ωραια,δουλεια βρηκες.Τωρα μενει να βρεις και μια κοπελα που να σε γουσταρει και να στεκεται διπλα σου.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    ρε πάτε καλά μια κοπέλα ή ένας άντρας που δε θέλει να ξενιτευτεί πάει να πει πως δεν αγαπάει το σύντροφο του και δε στέκεται δίπλα του? στην τελική η συνθήκη όταν γνωρίστηκαν ήταν ότι και οι δύο ζούσαν εδώ! άρα πρώτα ο φίλος την "έκανε" από τη "συμφωνία" αυτός άλλαξε τα δεδομένα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Λίγο πολύ 'οτι λέει ο τίτλος. Το τελευταίο καιρό ζώ στο εξωτερικό (Σουηδία). Πρόσφατα μου προσφέρθηκε δουλεία στο αντικείμενο μου με τριπλές μπορεί και τετραπλές αποδοχές από ότι στην Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι πως να πείσω την κοπέλα μου να πάρει την μεγάλη απόφαση να ανέβει. Πρόσφατα βρήκε δουλεία μετά από ψάξιμο 2 σχεδόν χρόνων με μισθό 540 εύρω.... Πείτε κανένα επιχείρημα γιατί είναι αμετάκλητη και δεν έχω ιδέα πως να το διαχειριστώ. Έχει έρθει στη χώρα πάνω από 4 φορές και γενικά της άρεσε αλλά άλλο ο τουρισμός αλλό μόνιμα ή για κάποια χρόνια τουλάχιστον.
    Όχι ρε φίλε..

Θα τα δει όλα αυτά ο Trooper και ποιος τον σώζει από την κατάθλιψη μετά...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Όχι ρε φίλε..

Το ΚΤΜ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Όχι ρε φίλε..

οιιι οιιι και με καταθλιψη και με ΚΤΜ θα φυγω εγω απο τη χωρα μετα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σόρρυ κιόλας αλλά δεν την λένε Φωτεινή...

just checking...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πώς μπορεί κάποιος να κλέψει 1 εκατ. ευρώ;
    από nikos_abel στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2011, 14:19
  2. Πως ΘΑ επρεπε να ειναι τα trail-ride!...
    από Vstrommer71 στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2010, 17:50
  3. Τα Cbr και πως θα επρεπε να οδηγουνται!!!
    από Ταξιδευτής στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2008, 00:30
  4. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2004, 11:11
  5. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας