μου αρέσει που το βλέπεις θετικά.....
βέβαια μπορείς να το δεις ακόμα καλύτερα (ευκαιρία να πάρω γιαπωνέζικο)
περαστικά & αγύριστα και το εδιμβούργο δεν θα φύγει απο κει που είναι (δεν βγήκε ο τσίπρας, δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου) ......![]()
μου αρέσει που το βλέπεις θετικά.....
βέβαια μπορείς να το δεις ακόμα καλύτερα (ευκαιρία να πάρω γιαπωνέζικο)
περαστικά & αγύριστα και το εδιμβούργο δεν θα φύγει απο κει που είναι (δεν βγήκε ο τσίπρας, δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου) ......![]()
ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΝΤΟΥΚΑΤΙ..............
Αύτά ξαναγίνονται μέ κόπο καί δουλειά.
Ή ύγεία πάνω άπ'όλα.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ..........καί προσοχή ,όλοι μας.
![]()
Ετσι όπως το περιγράφεις.. Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας..
Θέλει προσοχή βέβαια μα και πως διαφορετικά να οδηγήσεις ? Να μένεις στην ουρά με τα φορτηγά ?
Περαστικά κι αγύριστα..
Εννοείται πως μπορεί να συμβεί στον καθένα και δεν θέλει και πολύ, άδειο δρόμο είδα, έριξα μια ματιά στον καθρέπτη κι έτσι «έχασα» την κίνηση που ετοιμαζόταν να κάνει το κοριτσάκι και μπαμ, με 20-30 χαω.
Εξοπλισμό πάντα παίδες και μην περιμένετε να την πάθετε για να μάθετε, την έχουν ήδη πάθει (πολλοί) άλλοι! Ευχαριστώ για τις ευχές και να έχετε το νου σας!
Αντιστοιχη φαση με αλβανεζα πανε 4 μηνες και ακομα τρεχω σε δικαστηρια και ασφαλιστικες......
καλα ξεμπερδεματα.....
ευτυχως εχει γιουρο!!!και μπαλιτσα
Prince, περαστικα και αγυριστα. Λιγη υπομονη να δεσεις και τα υπολοιπα βρισκονται. Και μηχανακια και βολτες και ολα.
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
περαστικα αλλα αυτοι οι ευφανταστοι τιτλοι ρε παιδι μου...!!!εσεις καθε ποτε τρακαρετε???
καλα ξεμπερδεματα...![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ευχαριστώ!
Τρακάρουμε όποτε μας βρει η κακιά η ώρα (αν σου αρέσει αυτή η έκφραση) και τα γράφουμε εδώ, αφενός για να μας ευχηθούν περαστικά και να ανέβει λίγο το ηθικό (που είναι απαραίτητο), αφετέρου για να τα διαβάσει κανένας από αυτούς με τη σαγιονάρα το μαγιό το κινητό χωρίς μπλουζάκι κράνος παντελόνι μπας και βάλει μυαλό.
Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 22/06/2012 στις 13:28.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Χε, χε! Άμα έπεφτα κάθε 2 μήνες θα το άλλαζα σε Βρόντακας! Ο προηγούμενος τραυματισμός παρεπιπτόντως ήταν πριν από 10 χρόνια, αν θυμάμαι καλά, και είχα καταλήξει σε ένα διάζωμα με φυτά για να αποφύγω κάτι σταματημένα αυτοκίνητα που δεν είχα δει εγκαίρως αφού είχα το μυαλό μου αλλού. Την είχα γλυτώσει με μια θλάση στο αριστερό χέρι. Oh well, δεν έχω παράπονο. Ευχές!
Τελικά τι έγινε; σε πλήρωσε η κοπελιά; ήρθε καθόλου να σε δει; έστω ένα τηλέφωνο ενδιαφέρθηκε να πάρει;
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..