Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 59

Θέμα: Ρατσισμός στις μοτοσυκλέτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Παντως και εγω που εχω και παλια μηχανακια με "γραφουν" κανονικα και στα σημερινα μοντελα με εξυπηρετουν αμεσα. Μαλιστα καποτε μου ειπαν οτι και που το ακουμπησαν και πολυ του πεφτει.... Και μιλαμε για RGV που ηταν τοτε στην πενα. Μαλιστα, εγω εχω την συνηθεια να αφηνω το μηχανακι εκει και απλως πηγαινω να το μαζεψω. Δεν ρωτω, δεν ενοχλω.... Καποιοι μηχανικοι ειναι μονο για τεραστιες δουλειες και ΝΑΙ Καπτεν υπαρχουν και μακακες μηχανικοι σε αυτην την υπεροχη χωρα....

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της drowvarius
    Ο συγκεκριμένος μηχανικός Jimmi που έχει αυτή τη στιγμή τη μηχανή μου ήταν πρόταση ατόμου από εδώ μέσα. Δεν θυμάμαι ποιος μου τον πρότεινε, αλλά θυμάμαι με ρώτησε ποια περιοχή στον Πειραιάς με βολεύει, και όταν του είπα κέντρο μου πρότεινε τον συγκεκριμένο. Οπότε υπέθεσα ότι ο τύπος είναι αξιόπιστος μηχανικός. Εννοείται φυσικά ότι δεν κατηγορώ τον έταιρο μηχανόβιο που μου πρότεινε αυτόν τον μηχανικό.

το μόνο καλό που βλέπω μέχρι στιγμής είναι ότι σε σχέση με τον προηγούμενο που είχα, αυτός είναι κάπως καλύτερος στις τιμές του.
    How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Haddock λογικό είναι, αλλά από τη στιγμή που του πάω τη μηχανή και μου λέει "αύριο το απόγευμα θα είναι έτοιμη" περιμένω να κρατήσει το λόγο του, εκτός και αν βγει τίποτα έκτακτο στην επιφάνεια. Από τη στιγμή που δεν βγήκε κάτι έκτακτο γιατί να είμαι ήδη έξι μέρες χωρίς μηχανή και να λιώνω με λεωφορεία, τραίνα, τρόλλεϊ, τραμ, αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους τους παλιούς;;;

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Και επίσης Jimmi τον πρώτο μηχανικό που την πήγα τη μηχανή μου τον σύστησε ο κουμπάρος μου, ο οποίος πήγαινε πάντα όλες τις μηχανές του εκεί, εδώ και 20 χρόνια. Από την εποχή που είχε το dt50, εως τώρα που έχει tdm. Που να φανταστώ ότι κάπου στην πορεία "χάλασε";

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimmis5 Προβολή μηνύματος
    Μαλλον εχεις μαλακομαγνητη
    Δεν υπάρχει μαλακομαγνήτης. Το λένε οι χαζογκόμενες για ρίξουν το φταίξιμο κάπου αλλού, και όχι στο ότι οι ίδιες είναι ουσιαστικά ακοινώνητα πλάσματα που κάνουν τραγικές επιλογές στην ζωή τους. Ε, χάιντε, αυτές ας το λένε.

ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ...

Πάντως είναι η τελευταία φορά (ελπίζω) που την αφήνω σε μηχανικό για κάτι όχι και τόσο σημαντικό. Βιαζόμουν, και δεν είχα χρόνο να την φτιάξω μόνος μου. Από εδώ και πέρα τα manual παραμάσχαλα και μαζί με ένα φιλαράκι εργασία και χαρά στο γκαράζ του τα Σαββατοκύριακα.

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    είχες πει κάποτε ότι η μηχανή σου έχει στοιχίσει 50.000 euro αν δε κάνω λάθος. Για μηχανή που έχει πάει τόσο και είναι και κοντά 30 χρονών νομίζω πως το να την έχεις για παπάκι μάλλον είναι λάθος σου. Πάρε ένα παπί για τις δουλείες σου και κράτα την κυρία σου για να γουστάρεις.

Κάνεις μεγάλο λάθος. Είχα πει ότι αυτή η μηχανή στοίχησε στον αδελφό μου 40.000 ευρώ. Ποτέ δεν είπα ότι εγώ έδωσα τόσα λεφτά. Μάλιστα είχα πει ότι εγώ ΔΕΝ θα έδινα ποτέ τόσα πολλά λεφτά για μία τέτοια μηχανή. Αλλά από τη στιγμή που την έχω στα χέρια μου θα την φτιάξω ώστε να σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα, και θα το κάνω όσο πιο οικονομικά μπορώ. Και αν με έπαιρνε οικονομικά να αγοράσω ένα μικρό xt ή κάτι τέτοιο θα το έκανα. (ποτέ παπί ή αυτόματο, γιατί δεν τα μπορώ). Οπότε μέχρι να μου κάτσει το τζόκερ θα μείνω με την κυρία μου, όσο και αν έχει φάει τα ψωμάκια της, και θα το παλεύω μέρα με τη μέρα.

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Και άλλωστε τώρα δεν μου έβγαλε και κανένα τραγικό πρόβλημα. Τσιμούχες στις μπουκάλες έπρεπε να αλλαχτούν και τακάκια μπροστά. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε μηχανή, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από drowvarius Προβολή μηνύματος
    Κάνεις μεγάλο λάθος. Είχα πει ότι αυτή η μηχανή στοίχησε στον αδελφό μου 40.000 ευρώ. Ποτέ δεν είπα ότι εγώ έδωσα τόσα λεφτά. Μάλιστα είχα πει ότι εγώ ΔΕΝ θα έδινα ποτέ τόσα πολλά λεφτά για μία τέτοια μηχανή. Αλλά από τη στιγμή που την έχω στα χέρια μου θα την φτιάξω ώστε να σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα, και θα το κάνω όσο πιο οικονομικά μπορώ. Και αν με έπαιρνε οικονομικά να αγοράσω ένα μικρό xt ή κάτι τέτοιο θα το έκανα. (ποτέ παπί ή αυτόματο, γιατί δεν τα μπορώ). Οπότε μέχρι να μου κάτσει το τζόκερ θα μείνω με την κυρία μου, όσο και αν έχει φάει τα ψωμάκια της, και θα το παλεύω μέρα με τη μέρα.
    Εσυ θα το παλεύεις, αλλα θα το χασεις το ματς στο τελος.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Και άλλωστε τώρα δεν μου έβγαλε και κανένα τραγικό πρόβλημα. Τσιμούχες στις μπουκάλες έπρεπε να αλλαχτούν και τακάκια μπροστά. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε μηχανή, ανεξαρτήτως ηλικίας.
    Πήγαινε το στον Κοντιζά στη Φρεττύδος. Μια χαρά μηχανικός είναι, και απ΄τους λίγους σχετικούς στον Πειραιά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τουλάχιστον θα έχω παίξει με αξιοπρέπεια. Από τότε που έφτιαξα το κάρτερ πάντως δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Οι τσιμούχες ήταν μέσα στο πρόβλημα της ακινησίας, που δεν φτιάχτηκαν από την αρχή. Τα τακάκια ε, απλά φαγώθηκαν. Βλέπω πάντως ότι με πάει μια χαρά στο δρόμο. Από Πειραιά με έβγαλε μέχρι τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και ξανά πίσω χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Και μάλιστα με συνεπιβάτη.

Πράγμα που μου γεννάει μία ερώτηση που ήθελα να κάνω για όποιον ξέρει. Έχει να κάνει με θέμα κατανάλωσης. Έκανα εκείνη τη μέρα συνολικά 150 χιλιόμετρα και το υπολόγισα με γεμμάτο ντεπόζιτο ότι σε 150 χιλιόμετρα έκαψα 11 λίτρα βενζίνη. Είναι φυσιολογική η κατανάλωση; Τι λέτε εσείς οι πιο έμπειροι;;;

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Πήγαινε το στον Κοντιζά στη Φρεττύδος. Μια χαρά μηχανικός είναι, και απ΄τους λίγους σχετικούς στον Πειραιά.

χαχαχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχα.

Αυτός ήταν που την κράτησε 3 μήνες για να την βγάλει από την ακινησία, άλλους τρεις μήνες για να αλλάξει κάρτερ και άλλον έναν μήνα για να αλλάξει πιστόνι. Και επίσης μετακόμισε στο παλιό μαγαζί, κοντά στην Σερφιώτου. Ζαϊμη και Κρυστάλλη. Αλλά καλύτερα να τον αποφύγετε, εκτός αν θέλετε να σας κρατήσει τη μηχανή μέχρι να γεράσετε....

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Από Πειραιά με έβγαλε μέχρι τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και ξανά πίσω χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Και μάλιστα με συνεπιβάτη.
    Η απροβλημάτιστη διαδρομή που ανέφερες είναι αστεία, για ΧΤ 25ετίας. Σε παρόμοιο μοτέρ έχω κάνει 120.000+ χλμ με μια γενική επισκευή που προκλήθηκε από δικό μου λάθος και μόνο.

Πράγμα που μου γεννάει μία ερώτηση που ήθελα να κάνω για όποιον ξέρει. Έχει να κάνει με θέμα κατανάλωσης. Έκανα εκείνη τη μέρα συνολικά 150 χιλιόμετρα και το υπολόγισα με γεμμάτο ντεπόζιτο ότι σε 150 χιλιόμετρα έκαψα 11 λίτρα βενζίνη. Είναι φυσιολογική η κατανάλωση; Τι λέτε εσείς οι πιο έμπειροι;;;
    Για ΧΤ είναι ψηλή κατανάλωση. Αν υποθέσω όμως ότι τα carbs σου είναι σκαλισμένα, μάλλον νορμάλ θα έλεγα οτι είναι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

χαχαχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχα.

Αυτός ήταν που την κράτησε 3 μήνες για να την βγάλει από την ακινησία, άλλους τρεις μήνες για να αλλάξει κάρτερ και άλλον έναν μήνα για να αλλάξει πιστόνι. Και επίσης μετακόμισε στο παλιό μαγαζί, κοντά στην Σερφιώτου. Ζαϊμη και Κρυστάλλη. Αλλά καλύτερα να τον αποφύγετε, εκτός αν θέλετε να σας κρατήσει τη μηχανή μέχρι να γεράσετε....

Οκ, μάλλον μιλάμε για άλλον άνθρωπο γιατί τσιμούχες στο δικό μου άλλαξε σε 2 μέρες ενώ κάποιοι φίλοι που το πηγαίνουν δεν έχουν πρόβλημα μαζί του. Κάθε άλλο.

Πήγαινε το κάπου αλλού τότε, εκτός Πειραιά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φορολογία στις μοτοσυκλέτες?
    από typhoon στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2009, 13:34
  2. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2004, 10:17
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 17:03
  4. Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 17:08