Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Ψάρακας σε αναζήτηση κράνους

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ViceZ Προβολή μηνύματος
    αν ειναι έτσι πρέπει να ζητήσω αντικατάσταση και να πάρω το XL. Το κεφάλι μου οπως ειναι μετρημένο 59,5 και το XL είναι 61-62
    στα κράνη εκτός από την περίμετρο του κεφαλιού, παίζει ρόλο και το σχήμα. δηλαδή κάποιος που έχει ίδια περίμετρο με εσένα, αλλά διαφορετικό σχήμα κεφαλιού, μπορεί να βολεύεται τέλεια με το ίδιο κράνος. γιαυτό και πρέπει να δοκιμάζουμε πριν αγοράσουμε, γιατί άλλο κράνος θα ταιριάζει σε ωοειδές κεφάλι, άλλο σε τριγωνικό, κλπ. κι ας είναι το ίδιο μέγεθος.

για να δεις αν το μέγεθος του κράνους σου είναι σωστό, φόρεσέ το και κούμπωσε το. φρόντισε το λουρί να είναι τόσο σφιχτό ώστε να επιτρέπει να περνάς 2 δάχτυλα μεταξύ αυτού και του λαιμού σου.
    μετά πιάσε το κράνος με τα 2 χέρια και μετακίνησέ το δεξιά-αριστερά. αν το νιώθεις να γυρνάει στο κεφάλι έστω και ελάχιστα, τότε σου είναι μεγάλο. αν κουνιέται ελάχιστα σε σχέση με το κεφάλι χωρίς όμως να γυρνάει γύρω του, είναι σωστό.
    βάλε το ένα χέρι στο μπροστινό του μέρος και κράτα το και με το άλλο σπρώξε απο πίσω από τη βάση του κράνους προς τα πάνω. αν το νιώθεις ότι ανεβαίνει και ότι πάει να βγει (με κουμπωμένο λούρι στα 2 δάχτυλα όπως είπα), τότε είναι μεγάλο. αν είναι σταθερό και πάει μαζί με το κεφάλι, τότε είναι σωστό.

κάνε τα παραπάνω με ένα XL για να δεις κατά πόσον σου κάνει. μη βασίζεσαι στις μετρήσεις, στην αρχή πολλά κράνη έχουν πολύ σφιχτή αίσθηση και χρειάζεται να τα συνηθίσεις και να ..σε συνηθίσουν κι αυτά, όπως ακριβώς γίνεται με παπούτσια, μπότες, γάντια κλπ. τώρα αυτό με το σημάδι στο κούτελο, εμένα μου λέει όχι λάθος μέγεθος, αλλά λάθος σχήμα..

καλημέρα φίλοι και καλό μήνα.

Μετά από 4 μέρες συνεχούς χρήσης του κράνους μπορώ να πω ότι πήρε την μορφή που πρέπει χωρίς να με ενοχλεί σε κανένα σημείο. το σημάδι στο μέτωπο παραμένει μετά την χρήση αλλά κατά 90% μειωμένο. δηλαδή όταν το βγάλω υπάρχει μια μικρή κοκκινίλα αλλά δεν με ενοχλεί. πιστεύω σε λίγο καιρό θα έχει εξαλειφθεί
    The R is for Respect.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ViceZ Προβολή μηνύματος
    περαν της GSR με την οποία έκανα μάθημα στην σχολή.
    Μου το εξηγείς λίγο αυτό; Έκανες μάθημα και έδωσες με gsr το οποίο δεν παίρνει διπλό στάντ;
    Όταν σου είπε στην εξέταση να ελέγξεις τα υγρά τί έκανες; Όταν (αν) σε ρώτησε να τσεκάρεις
    τα λάδια;;

φίλε dmf καλά το ειπες στο τέλος το (αν).

η εξέταση ξεκίνησε ενώ ήμουν ήδη πάνω στην μηχανή και έκανα δοκιμαστικές στην ευθεία και τους κώνους.
    The R is for Respect.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    από FZMAN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2009, 19:23
  2. Σε αναζητηση εξωτικου ΜΠΟΥΖΙ
    από SpeakeasyBlues στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2009, 04:02
  3. Αναζήτηση κράνους για φίλο με γυαλιά.
    από makis206 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2009, 21:09
  4. Σε αναζήτηση "stand"
    από MikeG στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2008, 15:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας