Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: USPS First Class Mail International

Μέλος Το avatar του/της aspirini
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Από Αμερική, μου ήρθε σήμερα φάκελος με USPS First Class Mail International σε 8 μέρες. Δε μένω Αθήνα.
    Ουτε εγω μενω αθηνα.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Οι φακελοι ερχονται γρηγορα γαμωτο..... Τα δεματακια και τα δεματα καθυστερουν
    σαν international letter ερχετε ! επρπε να εχει ερθει δλδ !

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    παραγγελειες μεχρι και 120ε εχουν ερθει ατελωνιστες. με τον μαλακα τον ταχυδρομο που μου τα παραταει εξω απο την εισοδο της πολυκατοικιας κι αμα τον πετυχω θα τον βαλω στο γκαραζ και θα του δειξω ποσο βαρυ ειναι το δυναμοκλειδο.. κατα τ'αλλα αργουν απλα αρκετα.

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Μην αγχωνεσαι λογικα τις επομενες μερες θα το παραλαβεις,τσεκαρε στο μαιλ σου αν σου εχει στειλει tracking number ο πωλητης για να παρακολουθεις την πορεια του δεματος σου,πολλοι το κανουν αλλα οχι ολοι.
    εχω παραλαβει καμποσες φορες απο αμερικη με ebay τελωνειο ειχα μια φορα 3 ευρω ( ποσα μαξιμουμ 100 ευρω) αλλα απο οσο εχω διαβασει ειναι και θεμα τυχης ,πολλες φορες ελενχουν τις γρηγορες αποστολες μονο.
    τα ελτα συνηθως αφηνουν σημειωμα εαν δεν σε βρουν αλλα δεν παιρνουν τηλεφωνο,αλλα μπορει να εχεις παραδοση απο αλλο κουριερ .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Επειδη γραφει first class δεν σημαινει οτι θα ταξιδεψει το δεμα με ολες του τις ανεσεις και δεν θα καθυστερησει.

Δυο πακετα εχω παραγγειλει ετσι και το ενα ηταν...
    Μποτες Converse και το αλλο
    Scorpion exo 1000 κρανος.
    130€ και 187€ αντιστοιχα.
    Μεσα σε 7 μερες ηρθε το κρανος και σε 10 οι μποτες χωρις τελωνειο φυσικα.

Απεφυγε τα express η τουλαχιστον ρωτα αν παραλαμβανεις μεσω ups η αλλη κουριερ εταιρεια.
    Ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα πληρωσεις τελωνειο με αυτες.

Η καθυστερηση μπορει να οφειλεται στο οτι ο ταχυδρομος σου ´´χωριζει" τις περιοχες και δεν φερνει μονο ενα ειδοποιητηριο αλλα μονο οταν τον φερει προς τα εκει το δρομολογιο.

Εμενα ετσι εκανε η ταχυδρομος...
    Τα ακουσε, ησυχασε και τα φερνει στην ωρα τους πλεον.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mankam Προβολή μηνύματος
    Μην αγχωνεσαι λογικα τις επομενες μερες θα το παραλαβεις,τσεκαρε στο μαιλ σου αν σου εχει στειλει tracking number ο πωλητης για να παρακολουθεις την πορεια του δεματος σου,πολλοι το κανουν αλλα οχι ολοι.
    εχω παραλαβει καμποσες φορες απο αμερικη με ebay τελωνειο ειχα μια φορα 3 ευρω ( ποσα μαξιμουμ 100 ευρω) αλλα απο οσο εχω διαβασει ειναι και θεμα τυχης ,πολλες φορες ελενχουν τις γρηγορες αποστολες μονο.
    τα ελτα συνηθως αφηνουν σημειωμα εαν δεν σε βρουν αλλα δεν παιρνουν τηλεφωνο,αλλα μπορει να εχεις παραδοση απο αλλο κουριερ .
    tracking number εχω αλλα για το απλο ταχυδρομειο ειναι οτι να ναι...δεν κανει καθολου track...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Επειδη γραφει first class δεν σημαινει οτι θα ταξιδεψει το δεμα με ολες του τις ανεσεις και δεν θα καθυστερησει.

Δυο πακετα εχω παραγγειλει ετσι και το ενα ηταν...
    Μποτες Converse και το αλλο
    Scorpion exo 1000 κρανος.
    130€ και 187€ αντιστοιχα.
    Μεσα σε 7 μερες ηρθε το κρανος και σε 10 οι μποτες χωρις τελωνειο φυσικα.

Απεφυγε τα express η τουλαχιστον ρωτα αν παραλαμβανεις μεσω ups η αλλη κουριερ εταιρεια.
    Ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα πληρωσεις τελωνειο με αυτες.

Η καθυστερηση μπορει να οφειλεται στο οτι ο ταχυδρομος σου ´´χωριζει" τις περιοχες και δεν φερνει μονο ενα ειδοποιητηριο αλλα μονο οταν τον φερει προς τα εκει το δρομολογιο.

Εμενα ετσι εκανε η ταχυδρομος...
    Τα ακουσε, ησυχασε και τα φερνει στην ωρα τους πλεον.
    7-10 ημερες μαζι με Σ/Κ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Ναι φιλε μου. Μεσα και τα σ/κ.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αν σε καθησυχάζει καθόλου (επειδή στους υπόλοιπους ήρθαν γρηγορότερα), σετ ζάντες με USPS πέρισυ ίδια εποχή χρειάστηκε λίγο πάνω από 2 εβδομάδες για να έρθει, αν και δε θυμάμαι αν ήταν 1st class ή κάτι άλλο [Edit: Μάλλον Priority Mail International]. Εγώ είχα αποφασίσει να ανησυχήσω στις 20 μέρες.
    Τελευταία τροποποίηση από Acacius; 02/09/2012 στις 15:26.

Λοιπον εχθες στις 3 σεπτεμβρη τελικα ηρθε η παρραγελια μου με την μιζα...συνολικα 11 μερες με 2 Σ/Κ μεσα..
    ενημερωνω σημερα γιατι χθες περασα την μιζα και σκιστικα στην βολτα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ