παραγγελειες μεχρι και 120ε εχουν ερθει ατελωνιστες. με τον μαλακα τον ταχυδρομο που μου τα παραταει εξω απο την εισοδο της πολυκατοικιας κι αμα τον πετυχω θα τον βαλω στο γκαραζ και θα του δειξω ποσο βαρυ ειναι το δυναμοκλειδο.. κατα τ'αλλα αργουν απλα αρκετα.
Μην αγχωνεσαι λογικα τις επομενες μερες θα το παραλαβεις,τσεκαρε στο μαιλ σου αν σου εχει στειλει tracking number ο πωλητης για να παρακολουθεις την πορεια του δεματος σου,πολλοι το κανουν αλλα οχι ολοι.
εχω παραλαβει καμποσες φορες απο αμερικη με ebay τελωνειο ειχα μια φορα 3 ευρω ( ποσα μαξιμουμ 100 ευρω) αλλα απο οσο εχω διαβασει ειναι και θεμα τυχης ,πολλες φορες ελενχουν τις γρηγορες αποστολες μονο.
τα ελτα συνηθως αφηνουν σημειωμα εαν δεν σε βρουν αλλα δεν παιρνουν τηλεφωνο,αλλα μπορει να εχεις παραδοση απο αλλο κουριερ .
Επειδη γραφει first class δεν σημαινει οτι θα ταξιδεψει το δεμα με ολες του τις ανεσεις και δεν θα καθυστερησει.
Δυο πακετα εχω παραγγειλει ετσι και το ενα ηταν...
Μποτες Converse και το αλλο
Scorpion exo 1000 κρανος.
130€ και 187€ αντιστοιχα.
Μεσα σε 7 μερες ηρθε το κρανος και σε 10 οι μποτες χωρις τελωνειο φυσικα.
Απεφυγε τα express η τουλαχιστον ρωτα αν παραλαμβανεις μεσω ups η αλλη κουριερ εταιρεια.
Ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα πληρωσεις τελωνειο με αυτες.
Η καθυστερηση μπορει να οφειλεται στο οτι ο ταχυδρομος σου ´´χωριζει" τις περιοχες και δεν φερνει μονο ενα ειδοποιητηριο αλλα μονο οταν τον φερει προς τα εκει το δρομολογιο.
Εμενα ετσι εκανε η ταχυδρομος...
Τα ακουσε, ησυχασε και τα φερνει στην ωρα τους πλεον.
Αν σε καθησυχάζει καθόλου (επειδή στους υπόλοιπους ήρθαν γρηγορότερα), σετ ζάντες με USPS πέρισυ ίδια εποχή χρειάστηκε λίγο πάνω από 2 εβδομάδες για να έρθει, αν και δε θυμάμαι αν ήταν 1st class ή κάτι άλλο [Edit: Μάλλον Priority Mail International]. Εγώ είχα αποφασίσει να ανησυχήσω στις 20 μέρες.
Τελευταία τροποποίηση από Acacius; 02/09/2012 στις 15:26.
Λοιπον εχθες στις 3 σεπτεμβρη τελικα ηρθε η παρραγελια μου με την μιζα...συνολικα 11 μερες με 2 Σ/Κ μεσα..
ενημερωνω σημερα γιατι χθες περασα την μιζα και σκιστικα στην βολτα![]()