Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: USPS First Class Mail International

Μέλος Το avatar του/της aspirini

USPS First Class Mail International

Εχω λοιπον παραγγειλει την μιζα μου απο αμερικη με USPS First Class Mail International, απο τις 27/8 ,εποικινωνησα και με τον πωλητη και μου ειπε μην βιαζεσαι παιζει να κολησε στο τελωνειο σας ,η ερωτηση μου ειναι η εξης ,αν πραγματι κολησε στο τελωνειο (αν και δεν πρεπει) πως θα ενημερωθω εγω οτι ειναι κολλημενη εκει και πρεπει να παω εφοσον δεν εχω δηλωσει τηλεφωνο κατα την πωληση?

Υποθεσεις χωρις να εχετε μπει ποτε στον χορο των παραγγελιων απο αμερικα, να λειπουν θελω να μαθω απο καποιους με προσωπικη εμπειρια .η USPS απο οσο ειδα συνεργαζεται με ελτα αλλα θα ερθει στην πορτα μου, η πρεπει να παω να παραλαβω? και παλι αν πρεπει να παω εγω να παραλλαβω πως θα με ειδοποιησουν εφοσον δεν εχουν τηλεφωνο μου ?

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aspirini Προβολή μηνύματος
    Εχω λοιπον παραγγειλει την μιζα μου απο αμερικη με USPS First Class Mail International, απο τις 27/8 ,εποικινωνησα και με τον πωλητη και μου ειπε μην βιαζεσαι παιζει να κολησε στο τελωνειο σας ,η ερωτηση μου ειναι η εξης ,αν πραγματι κολησε στο τελωνειο (αν και δεν πρεπει) πως θα ενημερωθω εγω οτι ειναι κολλημενη εκει και πρεπει να παω εφοσον δεν εχω δηλωσει τηλεφωνο κατα την πωληση?

Υποθεσεις χωρις να εχετε μπει ποτε στον χορο των παραγγελιων απο αμερικα, να λειπουν θελω να μαθω απο καποιους με προσωπικη εμπειρια .η USPS απο οσο ειδα συνεργαζεται με ελτα αλλα θα ερθει στην πορτα μου, η πρεπει να παω να παραλαβω? και παλι αν πρεπει να παω εγω να παραλλαβω πως θα με ειδοποιησουν εφοσον δεν εχουν τηλεφωνο μου ?

αν κολλησε στο τελωνειο , η καθυστερηση στην παραδοση θα ειναι το λιγοτερο που θα σε απασχολησει...

η μιζα αν δασμολογηθει, θα δασμολογηθει συμφωνα με το κοστος καινουριου αντ/κου.... και καποιος πρεπει να εκτελωνισει το αντικειμενο .εσυ ή καποιος της δουλειας με την αντιστοιχη αμοιβη....

μπορεις να αναζητησεις και αντιστοιχα θεματα του φορουμ για να " μη σε ενοχλουν οι ανηξεροι..."
    Accipere quam facere praestat injuriam

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    εξαρτάται το τι όγκο έχει το δέμα και αν θα κινήσει υποψίες στους τελωνειακούς. Το 1st class mail δεν θεωρείται και το ποιο γρήγορο (υπάρχει το express της USPS που είναι και το ποιο πιθανό να εκτελωνιστεί-ερχεται συνήθως με ΕΛΤΑ κουριερ πόρτα-πόρτα) και ίσως παίζει να μην περάσει και καθόλου τελωνείο. εμένα τα 1st class mail από USPS αν θυμάμαι καλά απλά τα πέταγε ο ταχυδρόμος στην πόρτα η μου εστελναν ειδοποιητηριο αν ηταν ογκωδες δε θυμαμαι πολυ καλα - αλλά αν έφυγε 27/8 χαλάρωσε νωρίς είναι! tracking number δεν έχεις;
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    αν κολλησε στο τελωνειο , η καθυστερηση στην παραδοση θα ειναι το λιγοτερο που θα σε απασχολησει...

η μιζα αν δασμολογηθει, θα δασμολογηθει συμφωνα με το κοστος καινουριου αντ/κου.... και καποιος πρεπει να εκτελωνισει το αντικειμενο .εσυ ή καποιος της δουλειας με την αντιστοιχη αμοιβη....

μπορεις να αναζητησεις και αντιστοιχα θεματα του φορουμ για να " μη σε ενοχλουν οι ανηξεροι..."
    καπου διαβασα πως τα ανταλακτικα για μοτο δεν φορολογουνται,ειδικα τα μεταχειρισμενα(για μεταχειρισμενο προκειται)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    εξαρτάται το τι όγκο έχει το δέμα και αν θα κινήσει υποψίες στους τελωνειακούς. Το 1st class mail δεν θεωρείται και το ποιο γρήγορο (υπάρχει το express της USPS που είναι και το ποιο πιθανό να εκτελωνιστεί-ερχεται συνήθως με ΕΛΤΑ κουριερ πόρτα-πόρτα) και ίσως παίζει να μην περάσει και καθόλου τελωνείο. εμένα τα 1st class mail από USPS αν θυμάμαι καλά απλά τα πέταγε ο ταχυδρόμος στην πόρτα η μου εστελναν ειδοποιητηριο αν ηταν ογκωδες δε θυμαμαι πολυ καλα - αλλά αν έφυγε 27/8 χαλάρωσε νωρίς είναι! tracking number δεν έχεις;
    μια μιζα ποσο ογκο να εχει? το κουριερ περναει 100% τελωνειο ενω η στανταρ (αργη) μεταφορα οχι παντα.το tracking number για το απλο ταχυδρομειο ειναι απλα για το πεος το λεει και η ιδια η usps μονο με εξπρες μπορεις να κανεις track σωστο.(tracking number εχω αλλα λεει μονο το electronic info received απο τις 27 εως και σημερα)

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aspirini Προβολή μηνύματος
    καπου διαβασα πως τα ανταλακτικα για μοτο δεν φορολογουνται,ειδικα τα μεταχειρισμενα(για μεταχειρισμενο προκειται)

μια μιζα ποσο ογκο να εχει? το κουριερ περναει 100% τελωνειο ενω η στανταρ (αργη) μεταφορα οχι παντα.το tracking number για το απλο ταχυδρομειο ειναι απλα για το πεος το λεει και η ιδια η usps μονο με εξπρες μπορεις να κανεις track σωστο.(tracking number εχω αλλα λεει μονο το electronic info received απο τις 27 εως και σημερα)
    οι τελωνιακοι εχουν λυσσαξει σε αυστηροτητα και μαζι με τα ξερα καιγονται κ τα χλωρα.... βλεπεις τα εσοδα απο τους δασμους δεν πανε μονο στο κρατος...τροφοδοτουν και το καημενο το ταμειο των τελωνειακων....
    ενας γνωστος πηρε απο το Ebay κινεζικο ρολοι τυπου Gshock και του το τιμολογησαν σαν κανονικο, original Casio!
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    οι τελωνιακοι εχουν λυσσαξει σε αυστηροτητα και μαζι με τα ξερα καιγονται κ τα χλωρα.... βλεπεις τα εσοδα απο τους δασμους δεν πανε μονο στο κρατος...τροφοδοτουν και το καημενο το ταμειο των τελωνειακων....
    ενας γνωστος πηρε απο το Ebay κινεζικο ρολοι τυπου Gshock και του το τιμολογησαν σαν κανονικο, original Casio!
    επιδη ρωτησα για καινουρια μιζα στην suzuki και ηθελε 580 ευρω αν θελει να το φορολλογησει σαν νεο να την κρατησει ο κυριος τελωνιακος να την βαλει στον πατο του ευχαριστω

5-6 μερες κανουν....
    ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Σε γνωστό μου που του έστελναν ραδιο/cd του ζήτησαν τα κέρατα τους, ζήτησε να δει αν είναι αυτό που περίμενε το πήρε στα χέρια του και το έσκασε κάτω, τους είπε αντίο και έφυγε... μπροστά δεν ήμουν αλλά τον πιστεύω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Εκανα λαθος...23/8 εφυγε οχι 27...δλδ εχει 8 ημερες σχεδον

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Μου συνέβη φέτος την άνοιξη να καθυστερήσει δέμα 3 μήνες!
    Δε χάνεται,αλλά συμβαίνει πού και πού.
    Βασικά η καθυστέρηση οφείλονταν στους αμερικάνους,το tracking number έδειχνε συνέχεια μια αποθήκη στο Michigan.
    Όταν το'πα στον πωλητή και αυτός έκανε αίτηση αναζήτησης,εμφανίστηκε σε 5 μέρες...
    Μακράν καλύτερο το USPS Express mail International.Κοστίζει παραπάνω αλλά αξίζει:συνήθως έρχεται πόρτα πόρτα,όχι τελωνεία,όχι ερωτήσεις.
    Ηρέμησε,νωρίς ειν'ακόμα.

μην ανισυχεις θα σου ερθει.
    εγω την παρασκευη που μας περασε παρηγγειλα κρανος αραι απο αμερικη και εβαλα το exprees usps,προχθες με κουριερ ηρθε στην πορτα μου.
    βεβαια ο πωλητης στην αμερικη ηξερε το θεμα με το τελωνειο και στο κουτι εγραφε σαν δωρο αλλα και με πολυ λιγοτερη τιμη απο τι εκανε το κρανος.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Εαν εχεις το tracking number, βαλτο στο site των ΕΛΤΑ.
    http://212.205.82.71/trackandtrace/

Η δασμολογηση σε εμφανες μεταχειρισμενο προιον, παει βαση της δηλωθησας αξιας απο τον πωλητη. Δεν προκειται να σου το κοστολογησουν σαν καινουριο.

Εφοσον ξερουν την διευθυνση σου, θα σου στειλουν χαρτακι να πας να το παραλαβεις απο το ταχυδρομειο, οπου εκει για να στο δωσουν θα πρεπει να πληρωσεις το τελωνειο. Στην συγκεκριμενη περιπτωση αντε να σου ζητησουν 3€.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Εχω γνωση οτι εχουν περασει 7 ημερες μονο πλην σαββα/κου και ερχετε με απλο ταχυδρομειο,το θεμα ομως ειναι πως δεν περιμενω παπουτσια και ανυπομονω να τα φορεσω η ενα νεο γαματο κινητο αλλα μιζααααααα για μηχανη που εχω εδω κ ενα μηνα , βολταρισα 10 μερες και 20 καθεται μεχρι να βρω την καταραμενη !!!!με εχει φαει το σαρακι.....ενα ονειρο εγινε πραγματικο αλλα ερχετε χειμωνας..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Από Αμερική, μου ήρθε σήμερα φάκελος με USPS First Class Mail International σε 8 μέρες. Δε μένω Αθήνα.

Οι φακελοι ερχονται γρηγορα γαμωτο..... Τα δεματακια και τα δεματα καθυστερουν
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ