Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 78

Θέμα: Δωστε μου τα φωτα σας (adv950)

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    με 570 ευρω παιρνω προβολεις απτο οακα και κοτσαρω πανω....σε καμια περιπτωση δεν νομιζω οτι αξιζει!
    Τα έχουν τα λεφτάκια τους αλλά ίσως να είναι η πιο αξιοπρεπής λύση για το adv. Είχα οδηγήσει φίλου το μηχανάκι βράδυ Καλάβρυτα Πάτρα με τα μαμά φώτα και όταν έφτασα στο σπίτι απλά ήμουν πεθαμένος από την υπερ προσπάθεια να προσπαθώ να δω τον δρόμο.

2 μήνες μετά ξανα έκανα την ίδια διαδρομή με το ίδιο μηχανάκι πάλι βράδυ αλλά είχε βάλει τη μάσκα της τούρατεκ με τα προβολάκια. Άλλο μηχανάκι νόμιζα πως οδηγώ.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Προσπερνώντας ασχολίαστα τις λεκτικές υπερβολές και τραγικές απόψεις όπως "επικίνδυνα φώτα" θα συμβούλευα κάπου άλλου να κοιτάξεις και όχι σε λάμπες...εκεί προφανώς οι δυνατότητες είναι περιορισμένες...εφόσον ζητάς να κάνεις την μέρα νύχτα και με σεβασμό στον απέναντι τσέκαρε για προβολάκια...
    Άλλη λύση με βάση τα γραφόμενα σου και τις υψηλές προφανώς απαιτήσεις σου δεν βλέπω...ετοιμάσου λοιπόν να βάλεις το χέρι βαθειά στην τσέπη..μαγικές λύσεις και "βοτάνια" δεν παίζουν...
    Με όλο τον σεβασμό πραγματικά πριν το 950 τι οδηγούσες και τώρα σου φαίνονται τα φώτα του επικύνδυνα; ΠΡΟΣΟΧΗ...δεν υποστηρίζω ότι έχει τα δυνατότερα της αγοράς αλλά προσωπικά έχω δει πολλά χειρότερα και λίγα, λίγο καλύτερα. Δώσε μας τα φώτα σου...

υ.γ. Με βάση την εμπειρία που περιγράφει ο Vaska, ή περίπτωση του έχει ενδιαφέρον...τα 570 δεν είναι λίγα αλλά παίζει να το βρεις φτηνότερα και στην τελική αν ζητάς πολλά θα δώσεις και πολλά...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Θα επιμείνω οτι η λύση των xenon είναι η πιό οικονομική με σημαντική βελτίωση σε απόδοση. Με ρύθμιση της δέσμης δεν νομίζω οτι τυφλώνει τους απέναντι.
    Ποιός θα κάνει μία βάση στη θέση του προβολέα να μπαίνουν τα προβολάκια με leds? Να ακόμα μία ιδέα για μαστοράντζες.
    Γειά χαρά.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Θα επιμείνω οτι η λύση των xenon είναι η πιό οικονομική με σημαντική βελτίωση σε απόδοση. Με ρύθμιση της δέσμης δεν νομίζω οτι τυφλώνει τους απέναντι.
    Ποιός θα κάνει μία βάση στη θέση του προβολέα να μπαίνουν τα προβολάκια με leds? Να ακόμα μία ιδέα για μαστοράντζες.
    Γειά χαρά.
    Με τους projectors xenon που εχουν βγεί πλέον και μπαίνουν σε όλα τα φανάρια η μεταμόρφωση στην ομορφιά και στο φώς ειναι 10000% πάνω και δεν τυφλώνεις και κανέναν με την δέσμη να πέφτει ακριβώς εκεί που πρέπει!
    Keep spamming!!!:a13:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Με τους projectors xenon που εχουν βγεί πλέον και μπαίνουν σε όλα τα φανάρια η μεταμόρφωση στην ομορφιά και στο φώς ειναι 10000% πάνω και δεν τυφλώνεις και κανέναν με την δέσμη να πέφτει ακριβώς εκεί που πρέπει!
    Για να βοηθησω: http://eshop.ktautopart.com/motorcyc...ngle-beam.html
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    δεν γινεται τιποτα στα φωτα.ειχα δοκιμασει και 5-6 λαμπες αλλα τιποτα.ξενον καλης ποιοτητας η προβολακια.

υ.γ.ρε ΛΟΥΚΑ δεν δινεις το link να διαφωτισεις την κατασταση.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από urban Προβολή μηνύματος
    Εχω το 950adv. Οπως ολοι ξερουμε το καλυτερο μηχανακι του κοσμου εχει τα χειροτερα φωτα του κοσμου.
    Διονύση, παίζει το μηχανάκι σου να προοριζόταν για την αμερικάνικη αγορά;

Το πιο φτηνό που μπορώ να σκεφτώ πάντως είναι να μη κυκλοφορείς βράδυ εκτός πόλης.
    Think faster than you ride

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Black Mamba Προβολή μηνύματος
    Και λίγο πιο φθηνά εδώ : link

Δεν ξέρω αν είναι τα ίδια αλλά αυτό του ebay σκέφτομαι να το πάρω για καμιά δοκιμή...
    Give me fuel, Give me fire

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Και λίγο πιο φθηνά εδώ : link

Δεν ξέρω αν είναι τα ίδια αλλά αυτό του ebay σκέφτομαι να το πάρω για καμιά δοκιμή...
    Kαλα φαινονται και αυτα,
    αλλα ρε συ θελει κοψιμο το πισω μερος του καθρεπτη απο το φαναρι
    για να περασει μεσα...
    Που σημαινει οτι δεν ειναι αντιστρεψιμη η κατασταση.
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Black Mamba Προβολή μηνύματος
    Kαλα φαινονται και αυτα,
    αλλα ρε συ θελει κοψιμο το πισω μερος του καθρεπτη απο το φαναρι
    για να περασει μεσα...
    Που σημαινει οτι δεν ειναι αντιστρεψιμη η κατασταση.
    Αν δεν βλέπεις και μετά βλέπεις γιατί να θες να μην βλέπεις;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αν δεν βλέπεις και μετά βλέπεις γιατί να θες να μην βλέπεις;

Πας οφθαλμιατρο?

Οχι δεν ειναι αμερικανιά το μηχανακι.
    Απλα, οσο αντικειμενικα παραδεχομαστε οτι ειναι το καλυτερο του κοσμου, αντικειμενικα παραδεχομαστε οτι εχει αθλια φωτα.

Σε συγκριση με ZX6 που ειχα, με ΖΖR600 που ειχα, με ΚΜΧ200 που ειχα και σε συγκριση με οποιο γιαπωνεζικο ειχα και εχω οδηγησει. Που σημαινει αφρικα βαραντερο κλπ. Α, ειχα και ΧΤ600. Καλυτερα φωτα ειχε.

Εχω και σκουτερ SH150. Εχει πολυ καλυτερα φωτα.

Xenon επιμενω, δεν τα θελω γιατι στραβωνουν τον κοσμο.
    Παντως χαιρομαι που ασχολειστε γιατι βοηθατε πολυ
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Xenon επιμενω, δεν τα θελω γιατι στραβωνουν τον κοσμο.
    Παντως χαιρομαι που ασχολειστε γιατι βοηθατε πολυ
    Και εγώ επιμένω ότι μόνο με αυτά θα δείς το φώς το αληθινό ΧΩΡΙΣ (επαναλαμβάνομαι) ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.(για να το καταλάβεις κεφαλαία)

http://eshop.ktautopart.com/motorcyc...ngle-beam.html
    Keep spamming!!!:a13:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grharris Προβολή μηνύματος
    PIAA

εκανα γκουγκλ και βρηκα και σκετες λαμπες ΡΙΑΑ και προβολακια. να υποθεσω οτι εννοεις σκετες λαμπες;
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

εκανα γκουγκλ και βρηκα και σκετες λαμπες ΡΙΑΑ και προβολακια. να υποθεσω οτι εννοεις σκετες λαμπες;
    Παλιοτερα που ειχα βαλει ειχανε καποιο θεμα ευαισθησιας σε κραδασμους, και καιγοντουσαν και ητανε και πανακριβες.
    Σε αυτα λεφτα κοιτα και τις IPF, ειναι πιο αξιοπιστες.
    Μετα philips X-treme Power και ειδα αισθητη διαφορα.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για δωστε μου τα φωτα σας.....
    από franki26gr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2007, 11:10
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 10:00
  3. Γιατρέ μου τα φώτα σας.........!
    από georgeboy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2006, 09:34