Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: κλοπή xt125x απο γκύζη

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Γιά ψάξου λίγο στην γειτονιά σου.....εκεί απέναντι από το σχολείο κυκλοφορούν "καλά" παιδάκια όποτε έχει τύχει να περάσω με την μηχανή.....
    Keep spamming!!!:a13:

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Γιά ψάξου λίγο στην γειτονιά σου.....εκεί απέναντι από το σχολείο κυκλοφορούν "καλά" παιδάκια όποτε έχει τύχει να περάσω με την μηχανή.....
    έβαλα κάτι άτομα απο εδω να ρωτήσουν π είναι λίγο πιο μέσα στα πράγματα.....αλλά παπαλα........δεν νομίζω οτι θα το βρω......τώρα κ πιτσιρίκια να ταν...οκ να το βλέπανε ξέρω γω με μια κλειδαριά να πω οκ.....το πήρανε να κάνουνε καμιά βόλτα.......τώρα για να κάτσουν να σπάσουν 2........τι να πω.....(αλλά θα μου πεις κ αυτές ανοίγουν μπαμ.....ύστερα απο λίγο χάζεμα στο you tube......απογοητεύτικα......)

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Καλά το θυμόμουν το μηχανάκι. Μακάρι να το βρείς! Έχουν αγριέψει τα πράγματα! Τώρα παίρνουν τα μικρά! Μεγάλο ούτε το συζητάνε!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tasmania Προβολή μηνύματος
    έβαλα κάτι άτομα απο εδω να ρωτήσουν π είναι λίγο πιο μέσα στα πράγματα.....αλλά παπαλα........δεν νομίζω οτι θα το βρω......τώρα κ πιτσιρίκια να ταν...οκ να το βλέπανε ξέρω γω με μια κλειδαριά να πω οκ.....το πήρανε να κάνουνε καμιά βόλτα.......τώρα για να κάτσουν να σπάσουν 2........τι να πω.....(αλλά θα μου πεις κ αυτές ανοίγουν μπαμ.....ύστερα απο λίγο χάζεμα στο you tube......απογοητεύτικα......)
    Εφόσον τα άτομα που έβαλες είναι μέσα στα πράγματα μην περιμένεις και πολλά...κόρακας,κοράκου μάτι δεν βγάζει....
    Άν σε πλησιάσουν τηλεφωνικώς η διά προσώπου και ζητήσουν λεφτά για να την επιστροφή του,μην διανοηθείς να δώσεις τίποτα γιατί θα τα χασεις και αυτά.
    Keep spamming!!!:a13:

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Καλά το θυμόμουν το μηχανάκι. Μακάρι να το βρείς! Έχουν αγριέψει τα πράγματα! Τώρα παίρνουν τα μικρά! Μεγάλο ούτε το συζητάνε!
    να σαι καλά ...μακάρι.......τι να πω.....

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Εφόσον τα άτομα που έβαλες είναι μέσα στα πράγματα μην περιμένεις και πολλά...κόρακας,κοράκου μάτι δεν βγάζει....
    Άν σε πλησιάσουν τηλεφωνικώς η διά προσώπου και ζητήσουν λεφτά για να την επιστροφή του,μην διανοηθείς να δώσεις τίποτα γιατί θα τα χασεις και αυτά.

χαχαχα...σιγά μην πλήρωνα κιόλας........δεν πα να γα***υνε....(σ ευχαριστώ κιόλας που ενημερώνεις/////αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να έδινα τπτ....)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Κλοπή Tiger απο Καραϊσκάκη
    από xmilo στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2012, 08:57
  2. Κλοπή μούρης απο V-Strom
    από nostros στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2012, 00:03
  3. Κλοπή Εξάτμισης απο R1 2001
    από george76 στο forum Κλοπές