Μπορεί να μου πει ένας από εσάς γιατί δεν χώνευε τον Μπιάτζι?
Θέλετε να σας πω εγώ?
Γιατί το ακούσατε από την τηλεόραση.
:rotflmao:
Στην αρχή φάνηκε πιο γρήγορος από τον Ντούχαν και μετά άρχισε να μιλάει.
Έλεγε πχ ότι η Χόντα δεν έφτιαχνε τη μοτοσυκλέτα όπως έλεγε αυτός κλπ κλπ
Είχε όλο το τύπο εναντίων του.
ΟΛΟΙ υποστήριζαν το Ρόσσι και ΟΛΟΙ έλεγαν πόσο μαλάκας είναι ο Μαξ.
Και ρωτάω γιατί?
Μήπως τελικά γιατί ήταν ο μόνος που τόλμησε να πει ότι η Χόντα είναι μια μηχανή από σκατά?
Να θυμίσω ότι ο Ροσσί μόνο μισόλογα έχει ψελλίσει για τη Ντουκάτι.
Εμένα μ άρεσε ο Μαξ γιατί ήταν παλιάς σχολής και μ αρέσει ακόμα.
Τον θαυμάζω –και είναι από τους λίγους- γιατί όταν βρήκε μηχανάκι της ανθρωπιάς ΞΑΝΑ κέρδισε.
Παρά τον πόλεμο που του έκαναν οι Χονταίοι και οι λοιποί μαλάκες.
Να θυμίσω ότι ούτε στο ΣΒΚ μπορούσε να βρει μηχανάκι και έμεινε γιατί οι αδερφοί Φλαμίνοι το θέλησαν.
υγ
όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά ΣΠΑΝΙΑ φταίει ο οδηγός αλλά ΠΑΝΤΑ αυτός την πληρώνει.
Οι ομάδες είναι υπεράνω και στο κάτω κάτω οι πολλοί από εμάς ομάδες βλέπουν όχι οδηγούς.
![]()
Εγω δυστυχως δεν μπορω να σου απαντησω διοτι παντα γουσταρα Μπιατζι,θυμαμαι οταν θα ξεκινουσε την εμπλοκη της στα μοτοχεπε η Ντουκατι ειχε κανει ενα γκαλοπ για το ποιους οδηγους θα θελατε να δειτε με τα χρωματα της Ντουκατι,ειχα ψηφησει Καπιρεξ και Μπιατζι.
Αυτο παντως που λες "το ακουσατε στην τηλεοραση" ισχυει και για αλλους οδηγους,το καλοκαιρι ειδα αγωνα στην μοτολεσχη Ξανθης με ατομα που ξερανε μονο τον Ροσι και τον Στονερ,καθε φορα που εδειχνε Στο μια λεξη λεγανε,το αρ@@δι,τους υπολοιπους οδηγους ουτε καν στο περιπου δεν τους εβρισκαν.
Ο Μπιατζι και η Απριλια ταιριαξαν απο την αρχη μεχρι το τελος και εγραψαν μαζι πολλες σελιδες στην ιστορια των αγωνων μοτοσυκλετας.
κατσε ρε κτηνος.. την μαλακια που ειπε για τον doohan τηνπληρωσε? του εβαλε το πρωταθλημα στο πρωκτο? κι αν δεν ξαναλιανιζε το ποδι θα του εβαζε κι αυτουνου κι ολους τους αλλους μερικα ακομα.. το 2003 που πηγε χοντα οδηγουσε μια παγκοσμια πρωταθλητρια.. αλλα η μηχανη που στα χερια του ροσσι πεταγε δεν εκανε για τον αυτοκρατορα...αλλα ο σετε ειχε μια νικη παραπανω.. το ιδιο και το 04... αλλα η χοντα δεν ηταν καλη που ο emperor δεν νικουσε..
το 05 που ο μελαντρι εσκιζε? αλλο αυτο.. την ιδια γκρινια εκανε κι ο γιατρος.. το μηχανακι σκατα κλπ.. αλλα οταν το καβαλουσε ο στονερ του κανε το κ@λοτρυπιδι ρεκτιφιε.. μονο ο Doohan ειχε το ταλεντο να αμφισβητησει την honda με επιτυχια. αλλα εκεινος ηταν κανα δυο σκαλια πιο πανω απο τον μπιατζι.. σημειωση, βλεπω motogp απο οταν τα εβαλε η ετ3, παρακολουθω μεσω περιοδικων απο το 99,και ολα τα αλλα τα διαβαζω απο πολλαπλες πηγες στο ιντερνετ.. και προτιμω να διαβαζω στοιχεια οχι αποψεις. δηλαδη η δηλωση ντουχαν : φτιαξατε πλαισιο της προκοπης τωρα φερτε κι ενα κινητηρα.. φερτε τον παλιο (screamer)... η οπως το 93 που αμφισβητησε το μπροστινο της χοντα κι εβαλε το παλιο του 92αρι...
αυτο λεγεταο αμφισβητηση. τα υπολοιπα λεγονται γκρινιες και γινεται αντιπαθητικος.
Αντιπαθητικός ήταν κυρίως για την υπεροψία, τη συνεχή και αδικαιολόγητη γκρίνια και τον κ@λοπαιδισμό του*. Και να μην ξεχνάμε ότι τα 3 πρωταθλήματα στα 250 τα πήρε με το εργοστασιακό Aprilia-πύραυλο. Το 1997 που ήταν με το Honda, ο Waldmann τον έκανε να ιδρώσει πάρα πολύ... Όπως και ο Rossi, πάντα έτρεχε με το καλύτερο, ή τέλος πάντων πολύ ανταγωνιστικό μηχανάκι.
*Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αγώνας της Βαρκελώνης το '98, όπου ενώ είχε πάρει μαύρη σημαία, έμεινε μέσα στην πίστα και "τζάτζαρε" τον Doohn για να τον κάνει να πέσει!
Δεν θα βγει ποτέ άκρη σε τέτοια θέματα όσο υπάρχουν προσωπικές προτιμήσεις που παραβλέπουν καμιά φορά τα + και τα -. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα φυσικά.![]()
Give me fuel, Give me fire
Ενώ ο Στόνερ ας πούμε είναι μετριόφρονας και δεν γκρίνιαξε ποτέ.
Στο τέταρτο μπορεί να ίδρωσε αλλά το πήρε από τον πως τον λένε…
Τη μαύρη σημαία δεν την είδε (είπε) αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι κάτι περίεργο αυτό.
Ο Σέτε κάτι ξέρει από τζαρτζάρισμα πχ
Άρα?
Απλά ρε παιδιά δεν τον ήθελε η Χόντα και η τηλεόραση
(και οι πολύ κακές γλώσσες λένε ότι δεν τον ήθελε και ο Ρόσσι εκτός από τον Ντούχαν)
Εμένα μου άρεσε πάντα και τον θεωρούσα τον ΑΛΕΦΑΝΤΟ των μοτοτζι πι.
100 κιλά μπάλα ήξερε αλλά τα έκανε όλα πουτάνα!
Αντιπαθής πάντως δεν ήταν !
![]()
Μέχρι και η μάνα του, ο πατέρας του και η αδερφή του είπαν πως είναι περίεργος ρε κτήνος. Την γνωρίζεις την ιστορία του; Τι στη λίπανση των πιστονιών λες;
Οσο και να σου φανεί περίεργο υπήρχε απο ανέκαθεν και αλλού ενημέρωση εκτός του αδέκαστου φωστήρα της tv και κάποιων άσχετων φωστήρων μερικών φόρουμ.
Το ''ακούσατε στην tv'' είναι λάθος καλέ μου, το ακούσαμε, ή το άκουσα είναι πιο σωστό νομίζω.
Το ότι είναι ένας σπάνιος αναβάτης (ανήκει στο hall of fame για εμένα) δεν αναιρεί το ότι ήταν αντιπαθής και σκατοχαρακτήρας, ούτε και το αντίθετο φυσικά.
Επειδή σε συμπαθώ (στα σοβαρά) κι ας είσαι πονεμένος βαλετζιπιώτης να σε μορφώσω λέω με την ιστορία την ιστορία του pepsi-Max (Biaggi) σε πιο παρείστικη version.
O Stoner τι δουλειά έχει σε αυτό το άρθρο;![]()
![]()
Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 01/12/2012 στις 06:44.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
The true Pepsi's story (Για όλα φταίει το κράνος)
Δε νέιμς αρ τρού.
Δερ αρ νό ίνοσεντς τού προτέκτ.
Μια φορά ήταν ένα μικρό περίπου φυσιολογικό παιδάκι, ο Massimiliano.
Δεν έκανε και πολλά διαφορετικά πράγματα απο ότι τα υπόλοιπα παιδάκια.
Απλά ήταν μουρτζούφλης, αμίλητος και τον βαρούσε η Vanessa (αδερφή του) γιατί της έσπαγε τα ούμπαλα που δεν τακτοποιούσε το δωμάτιο που μοιραζόσαντε.
Καθότι scrupulous (σχολαστικός) τα ήθελε όλα στην εντέλεια αλλιώς βραχυκύκλωνε άσΚημα και έπεφτε σε καταστολή.
Ο υποχόνδριος Pepsi λοιπόν κατάφερε να πορευθεί στην ζωή μόνος του αφού τον είχαν στο κλάσιμο ακόμα και ο Πετράν (μπαμπάς)αλλά και η μαμά του (μου ζητήθηκε ευγενικά να μην αναφέρω το όνομά της)
Ξεκίνησε κάποια πρωία και την μπάλα μην έχοντας πραγματικές δυνατότητες για πνευματικά παίγνια, αλλά και εκεί τα έκανε κακάκια αφού σε κάθε γκολ της ομάδας του αυτός ζητούσε και πέναλτι για να το βάλουν διπλό.
Το πραγματικό σοκ όμως το έπαθε όταν σε ανύποπτη φάση έκανε πέναλτι ο ίδιος. Ακόμα και σήμερα να τον ρωτήσετε βέβαια, αυτός θα απαντήσει πως τυχαία σήκωσε το χέρι για να τσεκάρει αν μύριζαν οι μασχάλες του.
Συνέπεια ? Θιγμένος και ταπεινωμένος, στο εξής έδενε τους καρπούς του στον κορμό του.
Το μοιραίο λάθος ήταν ότι άφησε τους αγκώνες ελεύθερους και έκτοτε όταν έτρεχε τους
ανοιγόκλεινε σαν κότα. Το στυλάκι δε αυτό, το διατήρησε και στα GP.
Σύνθημά του : Στους αγώνες με αγκώνες.
Τον κλάσανε όμως και οι συμπαίχτες του στην μπάλα αφού κατάφερε να σπάσει και τα δικά τους ούμπαλα.
Τι να κάνει και αυτός? Παίρνει στο κατόπι τον μοναδικό του φίλο τον Daniele που
ήταν καψωμένος με τα μοτοσακά και κάποια (άτυχη για εμάς) στιγμή μπαίνει στην πίστα, αλλά χωρίς φόρμα και κράνος.
Ε! αυτή η έλλειψη κράνους ήταν η μοιραία καμπή στην ζωή του.
Ξέρετε τι ζημιά κάνουν ακόμα και τα μικρότερα των χαλικακίων που εΚΣφενδονίζουν τα
προπορευόμενα μοτοσακά με 150 χλμ ?
Κρανιοεγκεφαλικά τραύματα 3ου βαθμού μετά φαντασιώσεων.
Αυτό έπαθε και ο Pepsi. Νόμισε τότε πως θα έκανε καριέρα ως τσαμπιόνι,
κάτι που τον αποπροσανατόλισε απο τον πραγματικό του στόχο που δεν ήταν άλλος απο το να βρει κάποιον να ανεχτεί την ποντικόφατσά του, να παθιαστεί μαζί του και να τον αγαπήσει αληθινά.
Εδώ να αναφέρω πως το πάθος του δικού μας (...?...) προς τον Pepsi δεν είναι πηγαίο, καθώς και ο ίδιος στα νιάτα του οδηγούσε το RD 350 LC του ξεσκούφωτος
και απροστάτευτος στα χαλικάκια με συνέπεια να πάθει εγκεφαλικό λαλά όσο αφορά τους αναβάτες που γουστάρει.
Ευτυχώς το πρόβλημα δεν επεκτάθηκε και κατά τα άλλα παραμένει φυσιολογικός.
Η ιστορία του Pepsi μετέπειτα λίγο πολύ γνωστή, με ατελείωτες συμμετοχές σε πορνοταινίες με μοτοσακά, με κύριο παρτενέρ τον Vale, καθώς και άλλους λιγότερο γνωστούς stallions.
Κάποια στιγμή βρήκε και έναν άγγελο, την Ελεονόρα
(δεν εξηγείται αλλιώς, ο θεός πρέπει να του την έστειλε) και του χάρισε 2 χαριτωμένα αγγελούδια.
Στο πρώτο βρέθηκε νονός μετά απο αναγκαστική κλήρωση όλων των εργαζομένων στην aprilia, ο οποίος λέγεται πως έπαθε ψιλοκατάθλιψη στην ιδέα της κουμπαριάς με τον Pepsi.
Για το δεύτερο ψάχνουν απεγνωσμένα νονό πριν ακόμα γεννηθεί με δημοσιεύσεις σε έντυπα και net αλλά δεν...
Αντε (...?...) Ο μόνος fan είσαι! Δεν έχουν και περιθώρια να σου πουν όχι!
Μην το σκέφτεσαι! Εγώ πως νομίζεις έγινα κουμπάρος με τον Loris?
Μαζευτήκαμε οι 500 τελευταίοι fans της θρησκείας (σε παγκόσμιο επίπεδο) κάναμε κλήρωση στην ετήσια χοροεσπερίδα της Suzuki και απλά στάθηκα τυχερός.
Πάντως για να ακριβολογούμε ο Pepsi μας έδωσε μερικά καλά μαθήματα για τα μοτοσακά μας.
πχ Να να φοβόμαστε το περισσότερο Low side και όχι το Hi.
Να ρίχνουμε το φταίξιμο στους άλλους πάντα.
Να στεκόμαστε αμίλητοι πριν τον αγώνα καθώς και μετά, εκτός αν νικήσουμε.
Να congrats τους μισητούς αντιπάλους υποκριτικά.
Να σπάμε τα νεύρα όλου του team μας.
Να γκρινιάζουμε μόνιμα.
Να μην τα παρατάμε ποτέ no mater what!!!!!!!!
end of part one
σημ. (...?...) = ?
κι άλλη σημ. Τα περι κουμπαριάς με τον Loris είναι ολόκληρη ιστορία και δεν είναι της παρούσης.
Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 01/12/2012 στις 06:26.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Aυτά φίλε είναθ πολύ μεγάλες κακίες και θυμίζουν Ροσσικά στρατόπεδα
(τώρα φυσικά είναι πέι μπακ τάιμ
http://www.youtube.com/watch?v=PEg5ZTw0fzM
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 01/12/2012 στις 14:19.