το δευτερο που εχεις βαλει ειναι για χοντα! καμια σχεση! ασε που η πιο υψηλη τιμη εχει να κανει και με το οτι το δινει κομπλε με κυλινδροκεφαλη!
το δευτερο που εχεις βαλει ειναι για χοντα! καμια σχεση! ασε που η πιο υψηλη τιμη εχει να κανει και με το οτι το δινει κομπλε με κυλινδροκεφαλη!
το πρωτο με τη κεφαλη και καρμπυρατερ μπορω να τα συνδιασω για να παρω το μεγιστο????τι τελικη θα βγαζει μετα(μην μου πειτε αναλογα το γραναζι!!πειτε μου απλα το μεγιστο της τελικης!)
μη μπερδευεσαι! ειπαμε το σετακι με την κεφαλη και καρμπυρατερ των 105 ευρω ειναι για χοντα! καμια σχεση με το δικο σου μηχανακι! αλλο χοντα, αλλο νταυτονα!
οσο για την τελικη δεν μπορει κανεις να ξερει τι θα σου δωσει το μηχανακι μετα απο τετοια μετατροπη! σιγουρα παντως θα πηγαινει καλυτερα, ακομα και αν δεν παρει ουτε ενα χιλιομετρο τελικης
το καταλαβα το 2ο ειναι για χοντα!!!!δεν κανει για το το δικο μου.στο 1ο τωρα τα ελατηρια και οι δισκοι αμπραγιαζ που δινει επιπλεον το κιτ που ακριβως μπενουνε????και πως?????
Σοβαρά τώρα, αστο καλύτερα το μηχανάκι όπως είναι. Ετσι κι αλλιώς πεταμένα λεφτά είναι, ασε που μπορεί και να το πάρεις στο χέρι.
Οταν ρωτάς πού ακριβώς μπαίνουν τα ελατήρια και οι δίσκοι συμπλέκτη σημαίνει οτι δεν εχεις τις απαιτούμενες γνώσεις για να τα αλλάξεις μόνος σου.
Μετα ρωτάς πως μπαίνουν και περιμένεις απάντηση απο ενα φόρουμ. Δηλαδή τι θέλεις? Καθοδήγηση βήμα βήμα πως να τα βάλεις μονος σου ενω δεν ξερεις καν που μπαίνουν?
Πήγαινε σε συνεργείο η αστο όπως είναι.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
αμα δεν το κανεις ομως μονος σου δεν θα μαθεις και ποτε!!!!!αμα ξερεις καποιος ας μου απαντησει!!!!!
το μανιουαλ που μπορω να το βρω????
Στο google η στην αντιπροσωπεία...
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Επόμενη ερώτηση "που είναι η αντιπροσωπία;"![]()
Give me fuel, Give me fire
Αισιόδοξους σας βλέπω... σιγά μην έχει manual το κινέζικο παπί
Όσον αφορά το manual υποθέτω ότι κάνει και από το Honda glx ή super cub με μίζα.
Και για να προλάβω όσους πουν ότι δεν είναι honda σας λέω ότι το μοτέρ του sprinter είναι πιστό αντίγραφο του μοτέρ των παραπάνω. Βέβαια η ποιότητα των υλικών είναι αντίστοιχη της τιμής αλλά σαν σχεδιασμός είναι τα ίδια. Δηλαδή ανταλλακτικά του Honda ταιριάζουν στο sprinter.
Με κάθε επιφύλαξη όσον αφορά τα χρώματα των καλωδίων που βγαίνουν από το βολάν (που νομίζω ίδια είναι) και επίσης για τη διαδρομή της μπιέλας (κοντή ή μακριά). Και τα Ηonda είχαν διαφορα στη διαδρομή π.χ. το super cub 90 είχε μακρύτερη διαδρομή από το glx 50.
Επίσης έχουν γίνει άπειρες μετατροπές σε κινέζικα βάζοντας όλα τα πράγματα Honda μέσα στο μοτέρ για αξιοπιστία, διατηρώντας το κινέζικο κάρτερ λόγω αριθμών.
Μη μου πείτε ότι δεν έχετε δει κινέζικα με μοτέρ astrea?
οποτε ρε παιδεια κανει το πιο πανω κιτ για honda?????η λογο διαδρομης θα βρισκουνε???
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2