Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 53

Θέμα: οτι να ναι...

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTINE

...το θεμα για μενα δεν ειναι οτι σβηστηκαν απο το συγκεκριμενο ποστ.. χαβαλε εκανα απο την αρχη.. και γελασα καθολη την διαρκεια και γελασα και το πρωι που τα ειδα σβησμενα (τονωθηκε και το "εγω"...κοίτα να δεις, σκεφτηκα.... κάθονται και ασχολουνται με κατι ανουσια και κατι αλλα περι ηθικης ή το ότι το forum εχει γινει οι Ανθολογια των Χαμενων ποιητων ειναι οκ... ειλικρινα Jul μου εκανε εντυπωση γιατι εκανα χαβαλε και νομιζα οτι αυτο φαινοταν... τεσπα....)

....με προβληματισε μονο το οτι σβηνονται διαπαντως... ανοιξε ενα ποστ με τιτλο "Οι μ@λακιες της Christine, του Afro και του gdevelek" και πεταξε τα εκει μεσα... δηλαδη πως νομιζεις οτι φαινεται αυτο που συμβαινει τωρα σε οσους διαβασαν και τα χθεσινα ποστ??? και σημερα μπηκαν και το ειδαν κουτσουρεμενο?

Άντε πάμε πάλι μια από την αρχή…

Πρώτα απ’όλα ρίχτε μια ματιά εδώ

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=11378

Και ακόμα και εάν θεωρείς παπαρολογία ή ανούσιο το Post του άλλου, ο ίδιος δεν το βλέπει έτσι όποτε δεν κάνουμε «χαβαλέ» μέσα στο post του άλλου.

Και επίσης εάν έχετε όρεξή για μαλλιοτράβηγμα και αντιπαράθεση να το ανοίγετε το ποστ από μόνοι σας και μην περιμένετε να διαχωρίσουμε 7 σελίδες ποστ σε διαμάχες γενικές και προβληματισμούς επειδή εσείς κάνετε πλάκα μωρεεεεεε και ο κακός mod μας την σπάει.

Ήμαρτον λέμε και καλή ανάρρωση
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Κρητικό χώμα Το avatar του/της DirtRider
    Λοιπόν Κύριοι (και Κυρίες)...

Για ξαναφυλάχτε τα κουμπούρια στις θήκες σας...
    Μιλάμε κοντεύω να μείνω από κ_λότριχες μ’ αυτά που διαβάζω επαέ...

Θα σταματήσω σε ένα ΠΟΛΥ σωστό πράμα που λάλησε ο Αφρικανός:

ΠΟΙΟΣ είν’ αυτός ρε που θα κρίνει το ΤΙ είναι μ@λακία και τι όχι...

Από πότε οι Mods σε ένα ελεύθερο φόρουμ αρπάζουν την ψηφιακή τους γομολάστιχα και όποιον πάρει ο διάολος, ε;;; Αυτό ρε σας δίδαξε τόσα χρόνια το Ιντερνέτι;;;

Οι Mods έχουν να κρατάνε το μαγαζί τους καθαρό... (π.χ. να στέλνουν στα τσακίδια τα cross-postings, να μετακομίζουν μηνύματα στην σωστή τους κατηγορία και τα σχετικά μερεμέτια σε άγρια βρισίδια κλπ.)... ΟΧΙ να σβήνουν.... Το σβήσιμο εκτός από αγενέστατο είναι και δείγμα αδυναμίας... Είναι κατακριτέο το σβήσιμο γνωμών ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ πολιτών , το καταλάβατε ρε κουμπάροι ή ν’ αρχίσω να βαράω μπαλωθιές...

Αφήστε τα μηνύματα στην ησυχία τους.... αν είναι να κατακριθούν, ας το κάνουν οι συμφλορίτες μας με τον δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο... Ξέρουν αυτοί...δε χρειάζονται κηδεμόνα!

Στο κάτω-κάτω, αν θέλω να νιώσω λίγο χουντίτσα, θα πάρω τα συμπράγκαλά μου να μετακομίσω στη Βενεζουέλα όπου έχει και ξύλο.... (έχει βέβαια και ωραίες τσούπρες, αλλά επειδή από το ξύλο θα’ χω συνέχεια πρησμένα μάτια δε θα μπορώ να τις θωρώ...)
    :rotflmao:
    Είμαστε πάντα χωμένοι στα σκατά...Μόνο το βάθος αλλάζει !

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Ιούλιε το έχω προτείνει και αλλη φορα
    Δημιουργήστε έναν φάκελο εμφανές στο κοινό, αλλά χωρίς να μπορούν να γράψουν και ρίχτε εκεί όλα τα spam βρισιές κλπ
    Στο τέλος της εβδομάδος αυτός που έχει τα περισσότερα μηνύματα σε αυτόν τον φακελο, κάντε τον Βαν για μια εβδομάδα και στο τέλος του μήνα, ο αρχηγός να γίνεται Βαν για ένα μήνα

Να είσαι σίγουρος ότι το φαινόμενο θα εξαφανιστεί ως δια μαγείας και η ζωή σας θα γίνει ευκολότερη

Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

lipei o martis apo tin sarakosti??

den tha sxoliasw/asxolithw me tin ousia tou post autou...
    an kai exw na pwwww...

egw mono mia patenda tha pw pros tous filous simforumites...

kratate backup ta post sas... toulaxiston auta pou exoun mia axia
    apothikeuste tin selida olokliri.
    tha tin exete kai gia na dixete sta eggonia sas ti malakies grafate sta proistorika forum...

kai an ginei i stravi apo tous mod-o-my-god/mod-admin-team ...

e na min sas ta pw kai ola...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    lipei o martis apo tin sarakosti??

den tha sxoliasw/asxolithw me tin ousia tou post autou...
    an kai exw na pwwww...

egw mono mia patenda tha pw pros tous filous simforumites...

kratate backup ta post sas... toulaxiston auta pou exoun mia axia
    apothikeuste tin selida olokliri.
    tha tin exete kai gia na dixete sta eggonia sas ti malakies grafate sta proistorika forum...

kai an ginei i stravi apo tous mod-o-my-god/mod-admin-team ...

e na min sas ta pw kai ola...
    επειδή μερικοί ήδη το κάνουν.. και ελπιζω να εισαι ενας απο αυτους.. μηπως εχεις back up εκεινα τα ποστ με τον τσαμπουκα που εγινε με την Eva και εναν αλλον τυπο (δεν θυμαμαι nickname)..???? μιλαω για τοτε που τεθηκε θεμα ηθικης και παλι σβηστηκαν επιλεκτικα καποια πραγματα...

Dukas? τσιτα φαση και εσυ? κριμα και εχω ακουσει απο φιλους σου οτι εισαι cool.... οπως εγω πχ διαβαζω οποιο ποστ γουσταρω , οποιου γουσταρω ετσι κι εσυ μπορεις οταν βλεπεις ενα ποστ καποιου που δεν γουσταρεις και θεωρεις οτι γραφει μαλακιες απλα να το αγνοησεις και να πας παρακατω... just simple as that...

jul το εχω δει το ποστ εκ της διευθυνσεως που εχει μπει.. αυτο σημαινει οτι πρεπει να συμφωνισω? επιμενω οτι δεν πρεπει να σβηνονται πραγματα οποιουδηποτε... ασε να κρινουν τα μελη απο μονα τους.... δεν χρειαζεται να αποφασιζεις εσυ για αυτα απαραιτητα... επιμενω οτι ειναι καλυτερο να τα πιασεις τα ποστ και να τα ξεχωρισεις αλλα να τα αφησεις δημοσιευμενα....
    "I'm a classy honey kissy huggy lovey dovey ghetto princess"

Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    oxi mono merika kala texnika krataw sinithos mias kai me endiaferoun perissotero...

alla kana dio fores me piasane oi mod ston ipno kai svisane kapoia pou den perimena na svistoune

tespa den variese perasmena jexasmena

meta apo kana mina to jexnas kai ise cool...

κριμαςςςς ρε γ@μωτο! δεν πειραζει....

ποιο μηνα? την επομενη μερα το ξεχνας.. μεχρι να ξεκινησει η επομενη ιντριγκα και να ξαναπεσει γελιο..... πολυ ζορι ο κοσμος γενικοτερα.... το συζητουσα με ενα φιλο σημερα και το συμπερασμα ειναι οτι πολυ σπανια βλεπεις χαμογελαστη φατσα πλεον... μας εχει φαει η σοβαροτητα και το politically correct... οι βαθεις στοχασμοι και οι προβληματισμοι....

standar einai merikoi pou exoun anevasei tis aspides tou enterprice kai to defcon oxi sto 5 alla sto 1015 kai me tou tha perasei konoupi vgazoune ta midraliovola kai rixnoune sta tifla kai opion parei o xaros :hypnotize

twra gia tin xroniki diarkia tou tsantismatos ejartate kai ti sou svinoun kai giati

egw mia fora vrethika na exw anoijei post gia tous provlimatismous allou kai malista sto prwto mou post ekana spamming sto diko mou thema... :rotflmao: :rotflmao:

auto eixe poli plaka :rotflmao: :rotflmao: pragmatika...

peace levedes kai levedises!!!

p.s. pia einai i eva?? kali?
    :rotflmao: :rotflmao:

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    ΤΩΡΑ ΔΗΛ...ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΤ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ(ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ?)ΠΟΥ ΣΒΗΣΤΙΚΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΑ...ΜΕΡΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΟΧΙ.ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

οι φιλοι μου το χαν πει..

επειδή μερικοί ήδη το κάνουν.. και ελπιζω να εισαι ενας απο αυτους.. μηπως εχεις back up εκεινα τα ποστ με τον τσαμπουκα που εγινε με την Eva και εναν αλλον τυπο (δεν θυμαμαι nickname)..???? μιλαω για τοτε που τεθηκε θεμα ηθικης και παλι σβηστηκαν επιλεκτικα καποια πραγματα...

Dukas? τσιτα φαση και εσυ? κριμα και εχω ακουσει απο φιλους σου οτι εισαι cool.... οπως εγω πχ διαβαζω οποιο ποστ γουσταρω , οποιου γουσταρω ετσι κι εσυ μπορεις οταν βλεπεις ενα ποστ καποιου που δεν γουσταρεις και θεωρεις οτι γραφει μαλακιες απλα να το αγνοησεις και να πας παρακατω... just simple as that...

jul το εχω δει το ποστ εκ της διευθυνσεως που εχει μπει.. αυτο σημαινει οτι πρεπει να συμφωνισω? επιμενω οτι δεν πρεπει να σβηνονται πραγματα οποιουδηποτε... ασε να κρινουν τα μελη απο μονα τους.... δεν χρειαζεται να αποφασιζεις εσυ για αυτα απαραιτητα... επιμενω οτι ειναι καλυτερο να τα πιασεις τα ποστ και να τα ξεχωρισεις αλλα να τα αφησεις δημοσιευμενα....
    ...
    ξέχνα ρε θπύρο τη ΦΑΝΗ..
    άσχετο..
    που σε Χριστίνα ..εγώ μαζί σας είμαι και δε θέλω να σβήνει τίποτα ο παλιομαλάκας ο κούλιος..μιας και τα πιο πολλά που σβήνει είναι δικά μου..

αλλά τι να τον κάνω τον μ@##Α που τον αγαπάω και παω με το μέρος του..να μη μοιάζει με τον τρελό του χωριού.. :rotflmao: :a1: :a1:

όσο για τις μαλακίες..δεν έχω κάποιο πρόβλημα ας γράφει ο καθένας ότι θέλει ..έτσι βγαίνει και λίγο γέλιο.

τώρα είναι και που ο κούλιους...έχει άφρικα ρε παιδια..και δε μπορεί να το πουλήσει με τίποτα.. και περνάει μια δύσκολη φάση και στο σπίτι ..δε μπορεί να πάει τουαλέτα εύκολα.. τι δημητριακά έχει δοκιμάσει ..τι χάπια..τι να πίνει motul 5100 ...
    τίποτα σας λέω..δε βγάζει΄...λίπασμα με τη καμία. :rotflmao: :rotflmao:

τον έχω πετσώσει και στο τάβλι..

πάλι καλά να λετε που δεν έχει σβήσει όλο το φόρουμ ο τύπος..

δείξτε λίγο κατανόηση ρε παιδιά..μπόρα είναι θα περάσει.

ΤΣΟΥΛΙΕ..ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΣΒHΣΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΆΖΕΙ..ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΑΛΊ ΘΑ ΣΑΓΑΠΑΩ..
    :a07:

Super Moderator
    jul το εχω δει το ποστ εκ της διευθυνσεως που εχει μπει.. αυτο σημαινει οτι πρεπει να συμφωνισω?
    Ναι, Είναι η αρχή λειτουργίας του Forum και ο μοναδικός περιορισμός. Μπορείς να μπεις στις Γενικές και Στις Διαμάχες και στα Αστεία και να κάνεις όσο χαβαλέ θέλεις.

επιμενω οτι δεν πρεπει να σβηνονται πραγματα οποιουδηποτε... ασε να κρινουν τα μελη απο μονα τους.... δεν χρειαζεται να αποφασιζεις εσυ για αυτα απαραιτητα...
    Φτάσαμε σε αυτό το σημείο γιατί…. Μέχρι πριν από λίγο καιρό το έκριναν τα μέλη μόνα τους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένα post σε κανένα forum που να έχει μείνει καθαρό και να μην μπορεί να γράψει κανείς οτιδήποτε χωρίς να γίνει πλάκα και τελικά να γα##$θεί.

επιμενω οτι ειναι καλυτερο να τα πιασεις τα ποστ και να τα ξεχωρισεις αλλα να τα αφησεις δημοσιευμενα....
    Αυτό ΔΕΝ γίνετε εκτός εάν αποκτήσουμε επαγγελματίες moderators που θα κάνουν αυτή την δουλεία
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Εάν δεν συμφωνείς με τον τρόπο που γίνετε το moderation μέσα εδώ, ενημέρωσε να σου δώσουμε πίσω την συνδρομή που λέει και ο old
    Ρε συ julious, πληρωνει κανεις εδω μεσα συνδρομη;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Ναι, Είναι η αρχή λειτουργίας του Forum και ο μοναδικός περιορισμός. Μπορείς να μπεις στις Γενικές και Στις Διαμάχες και στα Αστεία και να κάνεις όσο χαβαλέ θέλεις.

Φτάσαμε σε αυτό το σημείο γιατί…. Μέχρι πριν από λίγο καιρό το έκριναν τα μέλη μόνα τους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένα post σε κανένα forum που να έχει μείνει καθαρό και να μην μπορεί να γράψει κανείς οτιδήποτε χωρίς να γίνει πλάκα και τελικά να γα##$θεί.

Αυτό ΔΕΝ γίνετε εκτός εάν αποκτήσουμε επαγγελματίες moderators που θα κάνουν αυτή την δουλεία

Εξακολουθώ να μην συμφωνώ.. βασικά θα "συμφωνήσω" αναγκαστικά, τουλάχιστον πρακτικά... εφόσον αν γράψω κάτι χαβαλετζίδικο στις σκέψεις και προβληματισμούς θα σβηστεί αλλα θεωρητικά και γενικότερα σε τέτοιου είδους αρχών λειτουργίας ως Χριστίνα και μέλος έχω αντίθετη γνώμη..... πράγμα βέβαια όχι και τόσο σημαντικό ίσως, μιας και προφανώς είμαι η μία ανάμεσα στους πολλούς που ζήτησαν να υπάρχει ο περιορισμός... αλλά την γνώμη μου την στηρίζω.........

..οπότε οοοοοοοk, έτσι είναι εάν έτσι νομίζετε!

Editάρααααα Tαιράστια!!!!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=13159&perpage=15&pagenumber=7

..από τι βλέπεις julius οι ίδιοι που δηλώνουν σοβαρότητα και σκεπτόμενοι, οι ίδιοι τσακίζουν το ποστ τους... και δεν πα να σβήσεις και όλο το φόρουμ? το θέμα δεν είναι ότι γ@μιούνται ποστ... το θέμα είναι ποιος γ@μάει ποιανού ποστ!!! και όλα τα άλλα περί σοβαρότητας ειναι κομπλεξισμοί της πλριοψηφίας που σου "υπέδειξε" ως λύση το σβήσιμο των ποστ... λύση που ούτε η ίδια τηρεί ή μάλλον την τηρεί κατά περίπτωση..... τουλάχιστον ο Afro (και δεν το παίζω δικηγόρος του απλά τον "χρησιμοποιώ για να καταλάβεις τι εννοώ) είναι μονίμως τσακιστικός.... οπότε ξέρεις και με τι έχεις να κάνεις βρεεε παιδί μου! χαχαχαχαχα!

..πάντως δύσκολοι καιροί για admin... καλά σβησίματα και καλά ξεμπερδέματα γενικότερα.. εύχομαι να έρθουν μέρες καλές, καλύτερες κάλλιστες, καλές μέρες, better days και για εσάς τους admin!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

julius kopse tis pipes giati xalane ta dontia....:rotflmao: :rotflmao:

siga pou ksesiko8ikan i aganaktismenoi polites...
    ke ipervoles tou tipou ola ta post koftes giati oloi kseroume ti ginete den mporis na koroidepsis kanenan....
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    julius kopse tis pipes giati xalane ta dontia....:rotflmao: :rotflmao:

siga pou ksesiko8ikan i aganaktismenoi polites...
    ke ipervoles tou tipou ola ta post koftes giati oloi kseroume ti ginete den mporis na koroidepsis kanenan....

re sy afro se parakalo

eisai arxigos tis pipas kai tis tramparifas kai ta pm diamartirias pou exoume lavei gia thn parti sou einai apeira (perisotera apo kathe allon me diafora)

eisai o MONADIKOS pou den dikaiouse na diamartirese se auto to post

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    re sy afro se parakalo

eisai arxigos tis pipas kai tis tramparifas kai ta pm diamartirias pou exoume lavei gia thn parti sou einai apeira (perisotera apo kathe allon me diafora)

eisai o MONADIKOS pou den dikaiouse na diamartirese se auto to post

emena file afti ine i doulia mou...
    esena ti ?
    giname oli afro edo mesa?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

na sou po genika kofte ta anekselenkta kopsimata pou kanis den goustari
    ke otan erxonte aderfoules ke diamartironte stiltous ekso ston dromo na ma8oun na antimetopizoun ti zoi xoris fovo..:rotflmao: :rotflmao:

pes tou oti i epoxi pou ta xaideve i manoula tous perase

tora ine o afro edo na tous katasparaksi.....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ana xa8oune i palio floroi:rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. οτι να ΄ναι
    από maintenance στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2010, 16:38
  2. Ότι να ναι...!
    από BlaSen στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9