Εμένα μου ήρθε ραβασάκι στο σπίτι να παρουσιαστώ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου για "περαίωση τροχονομικής παράβασης"... Εκεί μου έδειξαν τη φωτό. Από Αττική Οδό κι εμένα.
Οπότε άμα δει το ραβασάκι η γυναίκα σου πες της ότι χτύπησες καμιά γριά κι άμα τρομάξει και αρχίσει να κλαίει, πες της "Έλα ηρέμησε. Άμα σου έλεγα την αλήθεια χειρότερα θα έκανες"
Σοβαρά μιλάω όμως. Μάλλον θα φάγανε κάμποσες αγωγές όταν/εάν στέλνανε τις φωτό σπίτι γι'αυτό το λόγο οπότε το έκοψαν και στέλνουν μόνο ειδοποίηση.
Α, εγώ υπέγραψα μια δήλωση για να κρατήσω εγώ τη φωτό κι όχι εκείνοι. Για άλλους λόγους εγώ όμως. Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο και να της βάλεις φόκο εννοείται με το που βγεις από το τμήμα. Πού ξέρεις, μπορεί άμα γεμίζουν τα συρτάρια τους μετά απο καιρό να σου τη στέλνουν σπίτι σαν αναμνηστικό.
Δίπλα δίπλα με της γυναίκας σου.
Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη που και που, και αν ο νοικοκύρης είναι τόσο καλός που ποτίζει εκτός του δικού του κήπου και ξένους, καλά θα κάνει να μη βγάζει το κράνος όταν μπαίνει στο σπίτι και μέχρι να σιγουρευτεί ότι δεν θα ξεσπάσει μπόρα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
pipe_smoker
Σ'ευχαριστώ φίλε. Βέβαια εύχομαι να μη μου τύχει αλλά μου έφυγε ένα άγχος.
Βλέπεις το αβαταρ μου είναι "μύθος" Στη πραγματικότητα δεν είμαι τόσο cool...
Κοίτα να δεις τι μπορεί να συμβεί στα καλά καθούμενα...![]()
nicksior ελπίζω η γυναίκα σου να μην διαβάζει moto.gr![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Το νου σας!!!!!big brother is watching you..
Χαμος αυτη τη στιγμη στην αττικη οδο. Αστραφτει ο τοπος.