Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: ΖΩΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Όποιος μπορέσει να πηδήξει πάνω σε Tenere και να το βάλει μπρος με jump start κερδίζει λεκουμάκι Συριανό λέμε ......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anty12 Προβολή μηνύματος
    Όποιος μπορέσει να πηδήξει πάνω σε Tenere και να το βάλει μπρος με jump start κερδίζει λεκουμάκι Συριανό λέμε ......
    Σιγα το ψηλό μηχανάκι ρε πρόεδρε! Ασε που εχει και αυτόματο αποσυμπιεστή και ειναι παιχνίδι.
    bump start το λενε οι Εγγλέζοι παντως, jump start είναι την διαδικασία με καλώδια απο αλλη μπαταρία/όχημα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Σιγα το ψηλό μηχανάκι ρε πρόεδρε! Ασε που εχει και αυτόματο αποσυμπιεστή και ειναι παιχνίδι.
    bump start το λενε οι Εγγλέζοι παντως, jump start είναι την διαδικασία με καλώδια απο αλλη μπαταρία/όχημα.

90 πόντοι η σέλα από το έδαφος (στο χαμηλότερο της σημείο) είναι χαμηλά....????

λίγο να γλιστρήσει το ποδάρι στο φανάρι ....σαβουρντιάστηκες.....όχι να σμπρώξεις τα 200-τόσα κιλά, να κάνεις τον Μπούμκα και να πάρει και μπροστά.....(δεν θυμάμαι αν μπορείς να βάλεις 3η-4η κατευθείαν...???)

πιο ψηλά...μόνο τα ντακαρίσια είναι ......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anty12 Προβολή μηνύματος
    90 πόντοι η σέλα από το έδαφος (στο χαμηλότερο της σημείο) είναι χαμηλά....????

λίγο να γλιστρήσει το ποδάρι στο φανάρι ....σαβουρντιάστηκες.....όχι να σμπρώξεις τα 200-τόσα κιλά, να κάνεις τον Μπούμκα και να πάρει και μπροστά.....(δεν θυμάμαι αν μπορείς να βάλεις 3η-4η κατευθείαν...???)

πιο ψηλά...μόνο τα ντακαρίσια είναι ......
    Ναι ΟΚ, αλλά είμαι 1.90, δεν εχω τετοια προβλήματα.
    Σε άλλα μηχανάκια έχω πρόβλημα, που στριμώχνομαι να χωρέσω!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Για την καταστροφή του καταλύτη διαφωνώ γιατί αφενός δεν ειναι καρμπυρατεράτο καταλυτικό για να πείς οτι οσο γυρίζει το μοτέρ θα ρίχνει βενζίνη ακαυστη στον καταλύτη, αφετέρου επειδή αυτό είναι λίγο μυθος .Το αυτοκίνητο μου στο εγχειρίδιο έλεγε αν μείνεις απο μπαταρία και δεν έχεις καλώδια μπορείς να το βάλεις "σκαστό" με την προυπόθεση οτι θα είναι κρύος ο καταλύτης και οτι δεν θα το ρυμουλκείς για περισσότερο απο 100 μετρα.
    Επίσης για το θέμα μπαταρίας σε bmwf800st ενα πρωινό ενω πήρε κανονικά και πήγαινα στη δουλειά σταμάτησα μετα απο 2χλμ και το μηχανάκι δεν ξαναπήρε ποτέ ουτε σκαστό.Ουτε δύναμη για την κόρνα δεν είχε.Η μπαταρία έσπασε εσωτερικά. Λίγο ασυνήθιστο αλλα μου συνέβη.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kapnias Προβολή μηνύματος
    Για την καταστροφή του καταλύτη διαφωνώ γιατί αφενός δεν ειναι καρμπυρατεράτο καταλυτικό για να πείς οτι οσο γυρίζει το μοτέρ θα ρίχνει βενζίνη ακαυστη στον καταλύτη, αφετέρου επειδή αυτό είναι λίγο μυθος .
    Κι όμως είσαι λάθος...BMW F650GS, το λέει το manual και μου το είχε πει ο έμπορος που το είχα αγοράσει, ΠΟΤΕ σπρώξιμο για να πάρει μπροστά γιατί αντίο καταλύτη!!!

Παλαιό μέλος
    Γιατί, τα μπεκ ψεκάζουν ανεξέλεγκτα οσο το σπρώχνεις ή ψεκάζουν κάθε φορά στο σημείο που πρεπει;Ειτε γυρίζεις τον κινητήρα με μίζα είτε τον γυρίζεις μεσω του σασμάν με σπρώξιμο ο κινητήρας γυρίζει και τα μπέκ ψεκάζουν καύσιμο στον χρόνο που πρέπει και στην ποσότητα που πρέπει. Με το ίδιο σκεπτικό, αν ο κινητήρας δεν πάρει μπρός με την πρώτη στροφή του κινητήρα (με μισή μιζιά δηλαδή) θα πάρουμε τον καταλύτη στο χέρι απο ακαυτες βενζίνες.
    Να σου πώ και κάτι άλλο απλό, φρενάρεις πανικόβλητος κοκκαλώνεις το πισινό και το μηχανάκι σου σβήνει, αφήνεις το φρένο και ξαναπέρνει, πηρες τον καταλύτη στο χέρι?
    (δεν το συνηθίζω, ειμαι απο αυτούς που αλλάζουν δύο φορές τακακια μπροστά και μια πίσω αλλα φέρνω παράδειγμα)

Σε καμιά περίπτωση δεν προτείνω να βάζει καποιος μπροστά ετσι το μηχανάκι του ή το αμάξι του, αλλα δεν θα πάθει κατι αν χρειαστεί και το κάνεις μια φορά.
    Αυτα απο εμένα

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Ούτε τα καρμπυρατεράτα ρίχνουν βενζίνη αβέρτα-κουβέρτα..!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    Ειπα αυτο για τα καρμπυρατεράτα γιατι ρίχνουν βενζίνη αν γυρίζει ο κινητήρας ακόμα και αν ο διακόπτης ειναι σβηστός,τα ψεκαστά μονο αν δώσει εντολή ο εγκέφαλος αρα θα υπάρχει και σπίθα στο μπουζί.
    Μην παρεξηγηθώ, δεν το παίζω έξυπνος, ο καθένας κάνει αυτό που θεωρεί σωστο για το μηχανάκι του, κουβέντα κάνουμε!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kapnias Προβολή μηνύματος
    Ειπα αυτο για τα καρμπυρατεράτα γιατι ρίχνουν βενζίνη αν γυρίζει ο κινητήρας ακόμα και αν ο διακόπτης ειναι σβηστός,τα ψεκαστά μονο αν δώσει εντολή ο εγκέφαλος αρα θα υπάρχει και σπίθα στο μπουζί.
    Μάλλον έχεις κανένα γνωστό που προσπαθούσε να βάλει μπρος σπρωχτό το όχημα με το διακόπτη κλειστό ..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    Εχω αλλη ιστορία, τραγικότερη,
    μενει ενας τυπος απο μπαταρία πριν πολλα χρονια, καλώδια κλπ δεν υπήρχαν προσφέρθηκε ο πατέρας μου με τον θείο μου να σπρώξουν.Αφου τον έσπρωξαν καμια 500αρια μετρα προσπαθώντας καμιά 10αρια φορές να βάλουν μπροστα, τον ρωτάει ο πατέρας μου" με τι ταχύτητα προσπαθείς και δεν παίρνει μπροστά αλλα μπλοκάρουν οι ρόδεςι;" Απαντάει ο τύπος, " τι ταχύτητα, εγώ φρένο πατάω!!"

γεγονός και όχι ανέκδοτο!!!
    Τελευταία τροποποίηση από kapnias; 07/02/2013 στις 13:25.

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Φαντάζομαι ότι σε έχουν ζώσει οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειες πλέον...
    Κάνε κάτι πολύ πολύ απλό.
    Πήγαινε με το μοτόρι σε έναν ηλεκτρολόγο να στη μετρήσει (για τη μπαταρία μιλάω, ε!)
    Και θα σού κάνει διάγνωση επι τόπου.
    Για να μπορείς ναχεις κάθε φορά που βάζεις το δάχτυλο στη μίζα αυτοπεποίθηση!
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Άκρως παρερμηνεύσιμο από Ρουμάνο νταλικιέρη..
    Και που να το προφερεις και αναποδα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. Η ζωή μας με μάρκες
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2004, 13:25
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2004, 05:45
  4. Bαλτε Χρωμα Στην Ζωη Σασ
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0