Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Το 950 εβηξε. Γιατι εβηξε??

μπηκα advrider, εστειλα πμ στον dr bean και περιμενω απαντηση. Λετε να κανει μηνες να απαντησει?

Οσο περιμενω τον Ολλανδο, η Facet τι λεει?
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ο τίτλος είναι όλα τα λεφτά.
    Sent from me using a computer.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εμένα έσβηνε μονίμως όταν έφθανε στη ρεζέρβα (+-1 λίτρο), οπότε κρατούσα μετρήσεις και γέμιζα βενζίνη πάντα στα 120-130 χλμ. Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει το λαμπάκι ή ότι μίκρυνε το ντεπόζιτο (!!11), αλλά οι αριθμοί διαφωνούσαν. Συνήθως, βέβαια, ξανάπαιρνε μετά από 15 μιζιές, αλλά το λυπόμουν το καημένο. Λίγο καιρό μετά, μου έσβησε και με γεμάτο ντεπόζιτο και αποφάσισα να κάνω κάτι γι'αυτό. Παράγγειλα τρόμπα από Αμερική, πολύ καλή τιμή, βελτιωμένη και εγγυημένη λειτουργία για πάντα (ή έτσι υποστήριζαν). Μου ήρθε μέσα σε μια βδομάδα, δε χρεώθηκα τελωνείο. Να σημειωθεί ότι πρώτα είχα τσεκάρει σωληνάκια, κοννέκτορες, είχα αλλάξει φίλτρο και, γενικά, οτιδήποτε μου περνούσε από το μυαλό. Μέχρι στιγμής δουλεύει απροβλημάτιστα με τη νέα τρόμπα.

Ο μηχανικός μου είπε ότι τα 950 είναι συχνοί πελάτες για το συγκεκριμένο ανταλλακτικό. Ενίοτε και τα 690.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Παράγγειλα τρόμπα από Αμερική, πολύ καλή τιμή, βελτιωμένη και εγγυημένη λειτουργία για πάντα (ή έτσι υποστήριζαν). Μου ήρθε μέσα σε μια βδομάδα, δε χρεώθηκα τελωνείο. Μέχρι στιγμής δουλεύει απροβλημάτιστα με τη νέα τρόμπα.
    Ποια τρομπα ειναι εβαλες? Απο που?
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Life begins at 45°.

Facet εδώ και κανά χρόνο. Απροβληματιστα μέχρι τώρα.

Ιδωμεν

Φιλικά Βαγγέλης

Εμφανιστηκε ο dr Bean.

42 ευρω και περιμενω το γιατρικο με το ταχυδρομειο.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Λάδια για το 950 adv.
    από figo-migo στο forum KTM
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2009, 16:48
  2. Pirelli Λαστιχα για το 950-990
    από sas στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2007, 16:14
  3. ΑΛΥΣΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 950
    από DARK749 στο forum KTM