Και ηρθε η στιγμη να αλλαξω αλυσιδα + γραναζι στο 950 μετα απο 27000 km. Ξερει κανεις τι παιζει με after market; DID, E.K ; Eχουμε καμια καλη προταση ; η να ψωνισουμε μαμα;
Και ηρθε η στιγμη να αλλαξω αλυσιδα + γραναζι στο 950 μετα απο 27000 km. Ξερει κανεις τι παιζει με after market; DID, E.K ; Eχουμε καμια καλη προταση ; η να ψωνισουμε μαμα;
ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ
η μαμα did ειναι πολυ καλη αλυσιδα
ek που εβαλα χρειαστηκε 2-3 τεντωματα οταν την εβαλα
Από ότι διάβασα υπάρχουν διάφοροι τύποι διατομής στα λαστιχάκια, o-rins, x-rins και w-rings. Αρχικά διάβασα οτι οι w-rings έχουν τρία σημεία επαφής και για αυτό πετυχαίνουν καλύτερη στεγάνωση, αλλά μετά διάβασα οτι δεν είναι τόσο καλά για χώμα.
Εγώ έβαλα RK με x-rings που έχει 2 σημεία επαφής. Κάποιος τελευταία μου μίλησε για κάποια Τσέχικη μάρκα Chech; Μου είπε οτι είναι πολύ φθηνότερη και ανθεκτικότερη από την RK. Δεν γνωρίζω τίποτα άλλο, ούτε αν υπάρχει 525 για το Adventure.
AFAM
ΕΠΙΣΗΣ
δες στο www.ebay.de ΓΙΑ REGINA
Εγω "ψώνισα" από eBay Γερμανίας ένα σετ αλυσιδογράναζα της DID (με αλυσίδα x-ring) που βγάζει για το ADV. Απλά δεν έχω βρει το χρόνο να τα "περάσω" ακόμα..
To talk without thinking is to shoot without aiming...
162 ευρώ. Ο τύπος έχει το σετ με δύο ποιότητες αλυσίδας, VM και ZVM (πιο ακριβή) αλλά πάντα πιο φθηνά από τους δικούς μας τους "γδάρτες"...
http://search.stores.ebay.de/Motorra...saselZ17286332
Για αυτό ότι και να έχετε, προτιμήστε να έχει πριτσινωτό σύνδεσμο. Η DID έχει αντιπροσωπεία στην Δημητρακοπούλου 26 και μπορείτε να βρείτε εκεί τέτοιους συνδέσμους. Για RK ελπίζω να βρώ από Μοτο Μίχας στη Μιχαλακοπούλου.
Αφού δε σκοτώθηκες πάλι καλά. Είναι απαγορευτικό σε αλυσίδα τέτοιας διατομής και μάλιστα o-ring ή x-ring -και ειδικά σε μια μηχανή με τέτοια δύναμη- να μπαίνει σύνδεσμος με ασφάλεια. Αν σου την έβαλε μηχανικός, του καις το μαγαζί έτσι απλά. Αν την έβαλες μόνος σου, τι να πω, θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα μετά από τόσα τεχνικά post που έχω διαβάσει από εσένα...Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
Για αυτό ότι και να έχετε, προτιμήστε να έχει πριτσινωτό σύνδεσμο. Η DID έχει αντιπροσωπεία στην Δημητρακοπούλου 26 και μπορείτε να βρείτε εκεί τέτοιους συνδέσμους. Για RK ελπίζω να βρώ από Μοτο Μίχας στη Μιχαλακοπούλου.