Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: Μηχανες για γυναικες

παρε μανστερακι μια χαρα ειναι για πρωτο.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Φένια, άστα τα μεγάλα και κυρίως MotoGuzzi που είναι 250 κιλά. Κοίτα κανένα 250αράκι που θα είσαι σχετικά ασφαλής μέχρι να αποκτήσεις εμπειρία.
    +1000000
    και κυριως καλη σχολη και μια παρεα να σε παρουν μαζι τους βολτα και να σου δειξουν αυτα που δεν δειχνουν οι σχολες οδηγων

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Όταν αποκτήσεις επειρία , το μόνο σίγουρο είναι πως θα μπορείς να οδηγάς (σχεδόν) τα πάντα ,ακόμα και 1000άρια . Υπάρχουν και εδώ μέσα τέτοιες περιπτώσεις ...Κάποια στιγμή μπορεί και να φανούν . Θα σε βοηθήσουν ίσως περισσότερο από εμάς .

Καλή αρχή και μια καλύτερη συνέχεια σου εύχομαι .
    λες,ε? ωραια! ευχαριστω

Tο θέμα το έχει ανοίξει κοπέλα που είναι στη φάση σου (λίγο καλύτερη φάση - οΚ ) Διάβασε να δεις περί τήνος πρόκειται και αν μπορείς , μόλις πάρεις δίπλωμα , ζήτα να σου δώσουν ένα μηχανάκι που να μην το λυπούνται και πήγαινε και εσύ .

Προσωπικά δεν έχω κάνει κάτι ανάλογο ,αλλά εάν είχα την δυνατότητα , θα το έκανα με κλειστά μάτια . Αξίζει .Όλοι έχουν να πάρουν κάτι απο τέτοιες φάσεις .

http://www.moto.gr/forums/showthread...&highlight=Isi

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Fenia Προβολή μηνύματος
    Μπραβο ειχα υποψη μου τη moto guzzi nevada classic 750ie
    Συνημμένο 286525

Viper4 σ'ευχαριστω για την απαντηση. Εκτος απο τα κυβικα, πρεπει να δωσω σημασια και στα κιλα της μηχανης, η' ειναι ασχετο?
    Σίγουρα και το βάρος παίζει ένα άλφα λόγο αλλά δεν είναι και τραγικές οι διαφορές από μηχανή σε μηχανή... όλες αυτές που σε ενδιαφέρουν γύρω στα 150-200 κιλά θα είναι. Σημασία έχει να μάθεις να την οδηγείς σωστά και με ασφάλεια. Κάτι τέτοιο με ένα 600άρι που ξυρίζει δεν είναι και τόσο απλό.
    Άποψη μου μην ακούς αυτούς που λένε ότι όλα οκ να ξεκινήσεις με κάτι τέτοιο. Δεν είναι οκ! Θα σου τύχει να είναι λίγο βρεγμένο κάτω και να πατήσεις λίιιγο γκάζι παραπάνω από ότι πρέπει και να σου φύγει ο κώλος, θα σου τύχει να φτερνιστείς και ασυνέσθητα ο καρπός να γυρίσει λίγο... αυτό το λίγο μεταφράζεται σε πολύ γκάζι!
    Προσωπικά από 125άρι πήγα στο 600άρι και για αρκετό καιρό ήμουν χεσμένος... και αρκετές φορές είχα κινδυνέψει κιόλας.

Καλύτερα να πάρεις ένα 250άρι ή ίσως ένα ήρεμο 400άρι σαν μηχανή-σχολείο και μετά να ανέβεις σε κυβικά και επιδόσεις!
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

μελος Το avatar του/της mikepap
    οπως ο ανθρωπος,οταν γεννιεται.πρωτα μαθαινει να μπουσουλαει μετα να βαδιζει κ τελος να τρεχει.αναποδα δεν γινεται...
    αν δειτε αντρα σε μπαλκονι,να ποτιζει γλαστρες,προφανως τα φυτα καπνιζονται.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viper4 Προβολή μηνύματος

Καλύτερα να πάρεις ένα 250άρι ή ίσως ένα ήρεμο 400άρι σαν μηχανή-σχολείο και μετά να ανέβεις σε κυβικά και επιδόσεις!
    ΕΕΕΕ ;;;;;;;

Fazer 400 . Kami;a 50ριά άλογα ...40 ρόδα θα χει αυτό (λέω - δεν ξέρω)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	FZ400.jpg 
Προβολές:	233 
Μέγεθος:	38,9 KB 
ID:	286538

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Tο θέμα το έχει ανοίξει κοπέλα που είναι στη φάση σου (λίγο καλύτερη φάση - οΚ ) Διάβασε να δεις περί τήνος πρόκειται και αν μπορείς , μόλις πάρεις δίπλωμα , ζήτα να σου δώσουν ένα μηχανάκι που να μην το λυπούνται και πήγαινε και εσύ .

Προσωπικά δεν έχω κάνει κάτι ανάλογο ,αλλά εάν είχα την δυνατότητα , θα το έκανα με κλειστά μάτια . Αξίζει .Όλοι έχουν να πάρουν κάτι απο τέτοιες φάσεις .

http://www.moto.gr/forums/showthread...&highlight=Isi
    τελεια...ναι εχω καιρο για τετοια

βρηκα ενα αρθρο για τις καλυτερες entry level μηχανες.. αν απαγορευεται να το διαγραψω
    http://www.mototriti.gr/data/magazin...hema/33733.asp
    Τελευταία τροποποίηση από Fenia; 02/04/2013 στις 17:58. Αιτία: ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Βασικα πρεπει να παρει κατι που να μπορει να το κουμανταρει(υψος/βαρος..)και να μην το παντρεφτει κιολας να μπορει να το δωσει μετα..
    ΚΑλη αγορα σου ευχομαι και παντα ορθια!!
    Τελευταία τροποποίηση από Tedvj23; 02/04/2013 στις 21:41.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Μιας είσαι αθλητικός τύπος όπως λες, παρε εντουρο...

Εμένα μου κάνει εντύπωση παντός, σε τέτοια γυναικεία θέματα να μην μπαίνουν οι γυναικες του φόρουμ να λένε τη γνώμη τούς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Μιας είσαι αθλητικός τύπος όπως λες, παρε εντουρο...

Εμένα μου κάνει εντύπωση παντός, σε τέτοια γυναικεία θέματα να μην μπαίνουν οι γυναικες του φόρουμ να λένε τη γνώμη τούς.
    Προσωπικα δεν ξεχωριζω τις μηχανες σε αντρικες και γυναικειες....Υπαρχουν απειρα παραδειγματα γυναικων που ''στιβουν'' πολυ απαιτητικες μηχανες ειτε προκειται για στριτ ειτε για εντουρο... Ας ξεκινησει με κατι ησυχο για αρχη σε μικρα κυβικα για τους λογους που ειπατε κι εσεις παραπανω...και επειτα βλεποντας και κανοντας αναλογα με τα γουστα της ... Θεωρω σημαντικο να αρχισει με μια μηχανη που να ειναι σχετικα ελαφρια ωστε να μπορει να την σηκωσει σχετικα ευκολα ή εστω να την τσουλησει ή εν πασει περιπτωσει να μπορει να την κουμανταρει χωρις να την τραβαει το βαρος κατω...8α γλιτωσει απο πολλη ταλαιπωρια και δε 8α εχει και αναγκη να περιμενει καποιον να την βοη8ησει...

Κατα τα αλλα ενα εντουρακι ή ονοφακι τυπου χρ σεροου αχ1 8α ηταν χρησιμο γιατι και πολυ ηρεμα ειναι και ευκολοδηγητα, ευελικτα στη πολη, οικονομικα ε...και αν πεσει δε 8α κλαιει και πολυ για τα πλαστικα που γδαρθηκαν...+ οτι αν 8ελει 8α παει και μια βολτιτσα στο χωμα...αλλα δεν νομιζω να της αρεσουν τετοιου τυπου μηχανες αλλιως 8α το ειχε αναφερει...

Η δικη μου διαδρομη ηταν να ξεκινησω με παπακι, και μετα που εγινε απεριοριστο το διπλωμα μου πηγα σε 250αρι, το βαρεθηκα ομως και μετα απο κανα 8μηνο πηγα σε 650...η μεταβαση δε μου φανηκε τραγικη ισως γιατι ειχα συνηθισει και ολη τη φαση της οδηγησης μεσα στην πολη και τη συμπεριφορα και τα απροοπτα του δρομου και των οδηγων...Στο χωμα μπηκα στην αρχη με το 640 αλλα επειδη μου εκοβε τα χερια εχω τωρα το 250ρακι αλλα γενικως παντα προτιμουσα το χωμα απο το δρομο και παντα αγαπουσα τις εντουρο μηχανες...Ειναι 8εμα γουστου και το τι 8ελει ο καθενας απο τη μηχανη του...

αυτιααααα.....
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sober Προβολή μηνύματος
    Προσωπικα δεν ξεχωριζω τις μηχανες σε αντρικες και γυναικειες....Υπαρχουν απειρα παραδειγματα γυναικων που ''στιβουν'' πολυ απαιτητικες μηχανες ειτε προκειται για στριτ ειτε για εντουρο... Ας ξεκινησει με κατι ησυχο για αρχη σε μικρα κυβικα για τους λογους που ειπατε κι εσεις παραπανω...και επειτα βλεποντας και κανοντας αναλογα με τα γουστα της ... Θεωρω σημαντικο να αρχισει με μια μηχανη που να ειναι σχετικα ελαφρια ωστε να μπορει να την σηκωσει σχετικα ευκολα ή εστω να την τσουλησει ή εν πασει περιπτωσει να μπορει να την κουμανταρει χωρις να την τραβαει το βαρος κατω...8α γλιτωσει απο πολλη ταλαιπωρια και δε 8α εχει και αναγκη να περιμενει καποιον να την βοη8ησει...

Κατα τα αλλα ενα εντουρακι ή ονοφακι τυπου χρ σεροου αχ1 8α ηταν χρησιμο γιατι και πολυ ηρεμα ειναι και ευκολοδηγητα, ευελικτα στη πολη, οικονομικα ε...και αν πεσει δε 8α κλαιει και πολυ για τα πλαστικα που γδαρθηκαν...+ οτι αν 8ελει 8α παει και μια βολτιτσα στο χωμα...αλλα δεν νομιζω να της αρεσουν τετοιου τυπου μηχανες αλλιως 8α το ειχε αναφερει...

Η δικη μου διαδρομη ηταν να ξεκινησω με παπακι, και μετα που εγινε απεριοριστο το διπλωμα μου πηγα σε 250αρι, το βαρεθηκα ομως και μετα απο κανα 8μηνο πηγα σε 650...η μεταβαση δε μου φανηκε τραγικη ισως γιατι ειχα συνηθισει και ολη τη φαση της οδηγησης μεσα στην πολη και τη συμπεριφορα και τα απροοπτα του δρομου και των οδηγων...Στο χωμα μπηκα στην αρχη με το 640 αλλα επειδη μου εκοβε τα χερια εχω τωρα το 250ρακι αλλα γενικως παντα προτιμουσα το χωμα απο το δρομο και παντα αγαπουσα τις εντουρο μηχανες...Ειναι 8εμα γουστου και το τι 8ελει ο καθενας απο τη μηχανη του...

αυτιααααα.....

Αναλυτικότατη και πληρέστατη. Συμφωνώ με τις κατευθύνσεις που δίνεις αλλά και με την επιλογή του ψευδο-εντούρο για πρώτη μηχανή. Μεγάλο τιμόνι, ευκολία στους χειρισμούς και η πτώση δεν κάνει πολύ καλό στην τσέπη. Εντουράκι και χώμα = σοβαρότατα σχολεία.

@ Fenia

Καλώς ήρθες και καλούς δρόμους!!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    εγω να ρωτησω για τι πραγμα τι θελεις τη μηχανη?

-να πηγαινεις στη δουλεια
    -να πηγαινεις για καφε
    -να βαζεις τα ψωνια απο το σουπερ μαρκετ
    -να εκδραμεις
    -να αθληθεις
    -να ποζαρεις

τι θελεις να κανεις εσυ?μετα θα δουμε ποιες μηχανες κανουν για αυτο που θελεις να κανεις
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Fenia Προβολή μηνύματος
    Μπραβο ειχα υποψη μου τη moto guzzi nevada classic 750ie
    Συνημμένο 286525

Viper4 σ'ευχαριστω για την απαντηση. Εκτος απο τα κυβικα, πρεπει να δωσω σημασια και στα κιλα της μηχανης, η' ειναι ασχετο?

guzzi eixes sto mialosou lefta gia afta ta kataramena mixanakia exeis?min kitas mono pos sou aresi to mixanaki h an vgeneis tsima tsima na to pareis ...ena mixanaki einai san pedi zitaei sinexia kai den einai ftina ta exodatou (service lastixa ktlp ktlp)
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για γυναίκες και γιατι οχι ...και ανδρες
    από kapeos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2004, 11:27
  2. Ευρωπαϊκό rally για γυναίκες!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2004, 08:56
  3. Απαντήσεις: 1