ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Αυτό που λέω είναι ότι αν σου αρέσει αυτό που σου δίνει ένα μηχανάκι τότε κανεις τα πάντα μαζί του. Με βέσπες πήγαν Βορειο ακρωτήρι οι άλλοι... για 400-500 χλμ θα εχεις προβλημα με SS
Τα 36ωρα ειναι "αγώνες" για να 'χαμε να λέγαμε... να μου έλεγες τπτ σιδερόκωλες του npat να το κουβεντιάζαμε...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Συμφωνω!Θα συνηθισεις με το καιρο κ τις βολτες τη θεση.Δεν θα σε κουραζει οσο εχεις το γκαζι ανοιχτο κ τα gsxr ειναι συνηθως τα πιο ανετα κ φιλικα(με παραπονα απο τα φρενα) στη κατηγορια τους!Αν μπορεις οικονομικα δες για κ8 κ μετα που εχει κ πιο φαρδυα μασκα για καλυψη απο τον αερα!Καλα χλμ!!!![]()
σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
ο λόγος που κοιτάω για gsxr είναι κυρίως η λιγότερο πολεμική θέση οδήγησης σε σύγκριση με τα άλλα της κατηγορίας. Την επιλογή να κρατήσω το Fazer και να πάρω και ενα gixxer για track days δυστυχώς την ξεχνάμε εκτός αν θέλει κανείς σας να μου κάνει μια γενναιόδωρη δωρεά! Τώρα οσον αφορά στο 750 συμφωνώ οτι ίσως να είναι καλύτερη επιλογή άλλα απ όσα εχω δει, αυτά σε καλή κατάσταση είναι over budget! Είναι και λιγότερα από τα 600αρια οπότε δυσκολεύει περισσότερο την αναζήτηση. Επειδή όπως προανέφερα ίσως δώ κάποια το ερχόμενο σ/κ είναι κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξω...?? ( π.χ. είχε βγεί ενα θεματάκι με το πλαίσιο απ΄οτι έχω ακούσει).
Το 600 με το 750 έχει όντως τόσο μεγάλη διαφορά? (δεν αναφέρομαι στο γκάζι αλλά σε θέση οδήγησης – «άνεση»)
Never ride faster than your guardian angel can fly...
To οτι δεν τα πουλαν αυτοι που τα εχουν τα 7,5 κάτι πρεπει να σου πει.
Απο την άλλη θα φυγεις απο ενα σχετικα ροπατο μοτερ, και θα πας σε ενα με ιδια κυβικα, με περισσοτερη μεν δυναμη αλλα στα ψηλα.
Με το 750 θα εχεις περισσοτερη δυναμη στα 'χαμηλα'.
Σε βολτα τραμπαρα ενα 7,5 του 06 απο το cbr 600 που ημουν πριν και επαθα πολιτισμικο!!!!!!!
Κανε μια δοκιμη και το ενα και το αλλο και θα καταλαβεις μονος σου αν το χρειαζεσαι, αν και γνωμη μου ειναι οτι το γκαζι πολυ εμισησαν τα κυβικα κανεις![]()
Α,ναι ;
Suzuki GSX-R K8 600
Peak Torque: 43.2 lb-ft @ 11,100 rpm
Ηonda CBR600RR 2007-2008
Peak Torque : 43.8 lb·ft (59.4 N·m) @11,150 rpm
Mάλλον αερολογίες;
Να πάρουμε και το βάρος τους;
Suzuki GSX-R (K8) Άδειο : 184 κιλά
Honda CBR600RR (2007) Άδειο : 175 κιλά.
Μάλλον το αντίθετο είναι αυτές οι 2 μηχανές,και ξέρω οτι οι περισσότεροι το CBR600RR το θεωρούν "πιο φιλικό" προς τον αναβάτη.
Οτι κ να λεμε το ss για κανενα λογο δεν το λες ανετο-ξεκουραστο!!!Απλα η καυλα που σου δινει σε καποια συσκεκριμενα σημεια ξεπερναει την κουραση σου.Παρτο αν το θες αλλα να ξερεις ξεκουραστο δεν ειναι κ ας ειναι κ gsxr που οντως ειναι πιο βολικα απο τα αλλα ss...Στα 400-500 χλμ θα κουραστεις εννοειται, απλα να ξερεις πως διαφερουν απο 400-500 χλμ με συνεπιβατη φορτωμενο κ αυτον κ εσυ με κανα tankbag σηκωμενο μεχρι που να ακουμπας σαγονι κ να στηριζεσαι σε κανα ταξιδι μεγαλο!!!
Κ δεν αναφερω να μπλεξεις σε κανα ταξιδι επαρχιακο με τρελο στροφιλικι κλειστο κ να σαι φορτωμενος...Μετα κοψε τους καρπους κ κατω!!
Εγω αισιως εφτασα 83000χλμ με το δικο μου κ με βλεπω να παραπονιεμαι λιγο τελευταια!!(απο μεσα μου βεβαια)
Ride(s) the wind of change...
Φίλε μου είχα ss (r6 και μετα cbr600fs) για μοναδικό μεσο μετακίνησης πριν από 12 χρονια και για 4 χρόνια, τωρα πλέον με οικογένεια και αλλον τρόπο σκέψης αλλα με το χέρι στην καρδιά θα σου πώ οτι αν θέλεις ss πάρτο πας παντου κανεις τα ΠΑΝΤΑ το έχουμε κάνει επιστήμη ανεση - πιο ψηλά grip κτλ απο την άλλη αν το θές για την πίστα μόνο τη να σου πω θα δώσεις ενα μηχανάκι που το ευχαριστιέσαι 365 μερες το χρόνο 24 ωρες την ημέρα για ποση ωρα και κάθε ποτε μπαίνεις στην πίστα? δηλαδή με το faser δεν μπαίνεις? μια χαρά μπαίνεις μην παρασύρεσε με αυτα που ακούς το μηχανάκι σου τα κάνει όλα....
βεβαια υπάρχει πάντα η μέση λυση
http://motonio-parts.car.gr/parts/view/2943054/
![]()
aleaxzafeir
Πέρα από ύψος και βάρος θα βοηθούσε να ξέραμε και την ηλικία
Αν υπολογίζεις πως δεν θα έχεις οικονομικό πρόβλημα να δώσεις το SS και να ξαναπάρεις μηχανάκι γενικής χρήσης στην περίπτωση που κρίνεις την πρακτικότητα του απαράδεκτη (που είναι), τότε πάρε το SS.
τα 32 πιάσαμε φίλε μου... αυτό που λες είναι κάτι που με αγχώνει λίγο αλλα όσο να ναι θα το συνηθίσω! δυσκολοι καιροί για να μετανοιώνουμε... ειναι αυτο που λενε... η λογικη λεει μεινε με το fazer η καρδιά εχει ήδη καβαλήσει το SS!![]()
Never ride faster than your guardian angel can fly...