καλησπέρα σε όλους,
Εδω και κάποιο καιρό σκέφτομαι να αλλάξω μηχανή η μάλλον καλύτερα να αλλάξω κατηγορία. Ας ξεκινήσω πρώτα με τα δεδομένα και προχωράμε μετά στην σύγκριση. Λοιπόν, η τωρινή μου μηχανή είναι μια Yamaha Fazer S2 με abs του 2008 ενώ υπάρχει και ένα 50αράκι scooter για τις εντός πόλεως μετακινήσεις. Εγώ είμαι 1.81 και στα 82kgr. H χρήση της μέχρι τώρα ήταν κυρίως κοντινές εκδρομές (300-400κμ). Είμαι υπερικανοποιημένος με το χαρακτήρα της ως all rounder αλλά επειδή θέλω να ξεκινήσω και λίγο τις πιο τακτικές επισκέψεις σε πίστα (το Fazeraki μια φορά μόνο μπήκε) σκεφτομαι να το αντικαταστήσω με SS. Και εδω είναι που ξεκινάνε τα "προβλήματα"... Πρώτη σκέψη είναι ένα GSXR 600 k7-8. Σίγουρα θα είναι καλύτερο στην πίστα αλλά σε όλα τα υπόλοιπα? Είναι ανεκτά κουραστικό σε ταξιδάκι? Είναι εύκολη η συμβίωση με ένα SS? Από εμπειρία με SS έχω ελάχιστη με μηχανές φίλων. Θα ήθελα να ακούσω αντίστοιχες εμπειρίες από όσους έκαναν την αλλαγή.
Υ.Γ. ρίχτε γνώμες γιατί ήδη το σ/κ λέω να πάω να δω 2-3 που έχω βρει κ φαίνονται αξιόλογα!